Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pajec:nevidím duvod proč by se nemohl třeba zeptat na ofukový větrák když ho to zajímá promě nebylo těžké mu odpovědět tak proč řešíš zbytečně stupidity když si srovnáš jeho příSpěvek a tento tvuj tak myslím že není co řešit kdo je více OT zbytečné plýtvání písmenama
Maniacu:stěma květináčema si nejsem až tak jistý mají rozměr tuším 14*14*19 nebo tak nějak ale v litrech fakt nevím příště je dám každopádně do větších nádob čím větší kořeny tím lepe stavěná kytka to žloutnutí nebylo nakonec tak strašné jak sem očekával ze začátku kytky už mají kolem 50dnu květu a vypadají solidně čekal sem že skončím ve 40dni
jejich výška: nejvyšší jsou 30cm a ty menší které mám podložené jsou kolem 22-25cm shivy se tolik nevětvili takže rostli více do výšky a zbytek jsou spíše rozrostlé muj závěj je že příště jedu jen shivy protože ten materiál na pohled je promě překvapující vždycky jsem měl shivy sspíše za outdorovou kytku ale ve skříni má skvělé výsledky spokojenost už se těším na košt
čago všem jsem tady skoro z poslední aktualizací mého growu už ani nevím který den byli holky na květu nějak sem to přestal počítat asi před 4 dnama byli zeseknuty a ted se suší stímdle výpěstkem jsem hodně spokojený květy jsou hodně husté i celkem velké oproti mým předchozím výpěstkum
zítra si jedu pro váhu takže jsem zvědav na gramáž
zdarec bando jsem tady po delši době z poslední aktualizací po zvážení všeho materiálu jsem ztoho dostal cca 82g což mě potěšilo po zklizení chroniku který mi jede v 2skříni budu zvyšovat vatáž minimálně na 400w at se dá pokuřovat delší dobu zatím zdarec a díkes za KARMY
ještě jednou díky za odměnění karmou nakonec sem se rozhodl po dlouhé odmlce ještě pokračovat pod 150w lampou nechtělo se mi piplat z další skříni zatím zdarec na dalším tématu
za jak dlouho si je celkove vypěstoval?? a jak casto zastrihaval?? ted budu sazet taky doma, chci zkusit NL a top44 ptz zacinam, tak si rad prectu nejaky rady a tipy..
Jestě mam dotaz... Nemam ted prachy na světlo 150 W, mam doma UV lampicku s vybokou 11 W de to pěstovat nad tímto světlem, když dam do boxu folie atd...???
uv světlo se na pěstění nehodí zbytečně bys jen projebal semena nebo řezy raději si počkej na ten sodík unáhlenost je kravina
pár lidí co sem viděl používá uvčko na konec květové fáze, udájně stresuje kytky a ty se brání vylučování plyskyřice nevím co je natom pravdy každopádně vyčkej na lepší světlo výsledky se ti aspon vyplatí
Hele a nemáš nějakej odkaz na stránku stěma sodíkovejma světlama..? na growshopu je jen jedno světlo... výbojek je tam dost ale ja potrebuju celej set... za kolik ty si kupoval cely to osvětlení..?