Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Řízky seženeš v bazaru je tam teď docela velký výběr.
Gratuluju k semínkům, doufám že ti jich vyklíčí co nejvíc a že budeš mít co nejmíň samců.
Na ty kytky dej hned od začátku petky nebo nějaké sáčky aby měly co největší vlhkost.
Jinak podívej se na tuhle zvlhčovačku je docela v pohodě, používám tu zvlhčovačku taky, ale nevím jak bude fungovat ve skříni o tvých rozměrech. To by ti mohl poradit někdo kdo ji má a používájí ve větším prostoru. Zkus se poohlídnout po fóru.
jj díkec.. do te zvhlčovačky pudu asi stoproentně..ale tedka my vrtá hlavou jedná vec jesty mám dát ty vykličené seminká hodit hnet do skříne a nebo je trochu předpestovat ...aspon at mají 2 patra .. co myslíte ...???
Lampu od květníků co nejvýš a co největší vlhkost. Tak aby nebyla vysoká teplota u kytiček. A kdyz uz, tak na to pak hod sáčky bo petky pro sklenikový efekt. To jim dělá hodně dobře....
Zdarec zilo
No tak se podívej na moje kytičky! Já právě pěstuji Hashberry! No udělal jsem velikánskou chybku, ale to poznáš až na mé stránce. tady to máš http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=613181 tak čauec
zdar hoši ... hej sledujete televizi ??? a jak to ted vychitavaji s tou gandžou ... hej myslíte že je to tady bepečné ??? silně uvažuju že to tady smažu bo mám docela bobky ...
To by mě taky zajímalo, nic jsem o tom neslyšel. Ale nemyslím si, že by to nějak řešili. Třeba u nás, na naší ulici jsou dva vařiči to že vaří ví i moje máti už se to táhne tak 5tým rokem a ještě jsem tam neviděl policii. Takže si nemyslím, že by šli spíš po mě něž po nich.
Jinak teď trošku k právní věci - Aby tě zatkli, nebo ti vlezli do baráku nebo vůbec cokoli na tebe zkoušeli je potřeba aby tě např. sledovali že prodáváš, sledování hovorů atd. Ale jen tak z ničeho nic ti tam nevlezou ledaže by tě udal třeba otec i to tu v ňejakým threadu bylo.
No jako uš sem po třetí slyšel ve správach ja k vychytaly naký borce dvakrát naký vietnamce ... kteři měly pronajatý barak ve kterem jenom pěstovaly .. a dneska tam bylo taky neco .. ale nevím co jen sem to chvilkově zaslechl ...ale jako kdby ti opolicajti chtely tak sledujou celý grover ... a pak by si nás všechny vychytaly ... stoho mám docela strach .... jinak ... sem se rozhodl že to rozjedu po vánocich ptž ted nejsou penize .. před vánocema .. a nemám ještě hnojky a zvlhčovačku ... ale jako z nudy sem rozjel takový minibox pod dvěma usporkama .... 24w pod kterýma pěstuju semínka s venku mýslíte že stoho neco vyroste ???kdyštak připojím foto ...kdyš bude zajem
Sice pořád nechápu, co s tím má společnýho grower, ale ty větnamce jsem viděl. Něco takovýho tady má asi málo kdo, a jestli jo, tak to sem je asi opravdu lepší nedávat. Tady to je o pěstování v malým a ne v takových hekterech jak měli ti větnamci. To byl jasnej byznys.
tak tady dávám náky fotky .. toho mího pokusu ... sou to venkový seminka ...a 2x 24w usporky .. tak my řekne te na to svuj nazor jestly by šlo ješte neco zlepšit ...