Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako těm co maj kytky v plnym květu teď opravdu není moc co závidět, protože tohle počasí je pro plíseň jako dělaný. Ovšem mě to celkem vyhovuje-jelikož se kytkám pořádně nechce do květu, tak tohle podzimní počasí je aspoň trochu popožene do startu a až přijde babí léto, budou si už krásně paličatět...
Původní příspěvek od Pan Ker Jako těm co maj kytky v plnym květu teď opravdu není moc co závidět, protože tohle počasí je pro plíseň jako dělaný. Ovšem mě to celkem vyhovuje-jelikož se kytkám pořádně nechce do květu, tak tohle podzimní počasí je aspoň trochu popožene do startu a až přijde babí léto, budou si už krásně paličatět...
Ty jo nestraš s plísní čéče sem rozhodlej, že ji za pár dní setnu, ale když takle leje, tak pořád čekám aspoň na dva slunečný dny a pak půjde, plíseň mě nesmí potkat!!!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Když to chtělo aby pršelo na růst tak bylo sucho, a teď když to chce sucho na květ tak chčije a chčije. Teda aspoň tady u nás na východě Moravy. Za poslední 2 dny spadlo 15 cm srážek, to je víc jak za celou dobu co mám kytky venku.
Já jsem objevil plíseň před týdnem na dvou kytkách (Easy Sativa v plném květu, ostatní kytky teprve začali kvést). Co jsem našel, jsem vystříhal a nechal to tak. Nebylo toho moc. Avšak tyto prochcané dny mi nedaly pokoje a tak jsem ty kytky pro jistotu převezl do bytu. Chybí jim tak týden do fáze seknutí, tak to tu snad nějak dojedou. Včera dostali Final Solution a teď už jen pár dní prolévat :-) Přikládám foto.
Původní příspěvek od Pan Ker Jako těm co maj kytky v plnym květu teď opravdu není moc co závidět, protože tohle počasí je pro plíseň jako dělaný. Ovšem mě to celkem vyhovuje-jelikož se kytkám pořádně nechce do květu, tak tohle podzimní počasí je aspoň trochu popožene do startu a až přijde babí léto, budou si už krásně paličatět...
presne muj pripad At uz neprsiiii prosiim, ooo marihuanovy boze :P
Myslíte si, že když teď skoro 2 týdny bylo jenom zataženo a pršelo (přeháňky), že to byl pro kytky stres a že by se to mohlo projevit v růstu palic? A teď když má ještě přijít prej krutý babí léto, že se to ještě pořádně nařáchne?! Že by?
práve som prišiel z návštevy mojich "malých" a nevidel som nejaký extra pokrok no nejaký bol... až na to, že jednu rastlinu nám niekto čorkol a nechal len spodok (rastlina bola oddelená inde od ostatných, no blízko od chodníka, ktorý tam pred tým nebol ale tak trochu sme ju nechali na pospas prírode...) šišky trochu zhnedli no na objeme nenabrali... a to sú presne dva týždne, čo sme tam naposledy boli... myslím, že im to ani neuškodilo... mali takú prestávku, dúfam že si oddýchli a nabrali nové sily, ktoré použijú na krásne paličky... uvidíme, čo dá toto babie leto... dúfam, že pekne pripečie slniečko
Mojím rastlinkám sa nič nestalo, akurát jedna začala chytať pleseň či čo. Tak som ju preventívne vytrhol. Síce ešte nebola v kvete, ale aspoň nenakazý ostatné rastlinky. Ozaj, pre všetkých, ktorý nemajú "ruderalis" krížence, začína Fotoperióda 12/12 presne 23.9.2007 !!! Takže preto vidím výhody v ruderalis. Neskoršie počasie im neuškodí, pretože vtedy sú už prinajhoršom v sušiarni. Prinajlepšom už dávno v 7-deckách...