Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pochybuju ze ti neco reknou za 30cm kyticku maximalne se na tebe kouknou jak na ******...... maximalne se te zeptaj co to mas za modýlky
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
Původní příspěvek od Piki999 Pochybuju ze ti neco reknou za 30cm kyticku maximalne se na tebe kouknou jak na ******...... maximalne se te zeptaj co to mas za modýlky
nikdo se me neptal ale jak jsem psal ,koukali dost blbe,jejich vec...
visco,o nikoho jsem se nezajimal,tak proc by meli oni o me nebo na em volat benga,ale metrovou kytku uz by asi nevim,neprekousli.-D
odzkousim...
piki999: jasný, ještě ti pogratulujou zta jednoduchej případ. lidi přemejšlejte. konopí je u nás pořád zakázaný. zapomeňte na nějakej pitomej výrok vrchního soudu, nic neznamená
ja sem jednou koukal doma z okna a co nevidim??kamose jak si veze palice pekne v koleckach pres vesnicu.upozornuju ze je to uz 8 let spatky to se to jeste moc neresilo
Přesně tak....Před pár lety jsme stěhovaly jen tak na rameni přes hlavní náměstí u nás ve městě kytku která měla cca2,5m.samo že jsme potkaly hafo lidí atd.ale nikdo to tenkrát neřešil jako teď.....bylo to víc o pohodě-když nikdo nic neveděl....
Ramon: vim ze ten vyrok soudu neznamena u nas nic bot (nastesti) nejsme amerika.Ale to nic nemeni na tom ze je jebu do ucha a svoje kyticky si povezujak chci a nikdo mi do toho nebude kecat.
CHtel sjem tim naznacit benevolenci lidi na severu.
D.
No cuus lidi
v kazdym Případě si myslím že nosit velký kytky mezi lidma je fakt naprosto zbytečný provar proč takhle riskovat stojí vám to za to? Rozhodně je spousta lidí v pohodě a většinou se dle myho vůbec neangazujou v chytání pěstitelů,nicméně nevíte na koho narazíte a i policie chodí v civilu... No ale rozhodně nikdy nebudu věřit tomu že na nás udělají razii, uvědomte si lidí že když se bojíte tak se rychleji a zbytečně provařite schyza vás nechrání spíš naopak. Chce to klid a speka v hubě
Ja uz nesl kytku pres mesto a byly asi tak kolem 1m a to 3kyti.. A potkal jsem furu policajtu a to sem sel ve dne pres namesti budejk. Jen blbe cumeli a ja na ne se podival a a pokrcil rameny ze je to jako normalni ale jeden na me udelal ty,ty,ty ja se jen smal. good luck... peace
Původní příspěvek od Anakonda Ja uz nesl kytku pres mesto a byly asi tak kolem 1m a to 3kyti.. A potkal jsem furu policajtu a to sem sel ve dne pres namesti budejk. Jen blbe cumeli a ja na ne se podival a a pokrcil rameny ze je to jako normalni ale jeden na me udelal ty,ty,ty ja se jen smal. good luck... peace
No jo no jo
tak tohle je jeden z nejvtipnejsich prsipevku a jak zde nekdo psal jak z ctryrlistku..
A rekl si jim ze to je hydroskero? a ze na tebe nemaji delat ty ty ty ze ty jsi Nigaz Gengsta Big Boss?!
Jen blbe cumeli a ty si je vsechny zavrazdil pohledem =-O...
OMG! CO SI VYMYSLIS PRISTE?!
hej ja mam dost... to co sa tu robi na slovensku to su najvecsie strely.... ''my sa modlime za kazdeho aj tych co robia to zlo" ja mam dost fakt. a to ze sa im do usi dostalo ze sa tam v okoli pestuje a ze tam bude este horuco... no tak toto uz je fakt vela