Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojiva staci pouzit ciste prirodne a zapracovat ich do pody pred sadenim to je cele. takisto ph pody sa da udrzat na prirodnej baze. to je len o tom ci sa niekomu chce alebo nie. kupit sracku a liat to tam je jednoduche.hnojiva by som nikdy nehulil. pouzival som krystalon chvilu ten by som odporucil, ale uz to nezeniem do extremov, teraz mi ide viac o kvalitu ako o kvantitu.
kristalon start a plod a kvet jsou super. doporucuju vsak tak 1/3 davky nez je uvedeno na obalu. hlavne u startu, nema to tam cenu zbytecne s*at(krystaly nejsou zcela rozpustne a uvolnuji obsazene latky dosti pomalu a dosti dlouho). po 3 tejdenim flushi (rozpustnost...) si vsichni kamosi jen mlaskaj a neveri, ze je to jety jen na kristalonu!
mozna trochu OT, takze sry: debatil jsem s bratrem - ing. chemie a kamosem dr. biochemie o hnojeni a rekli mi, ze rostlina (ziva: ) pokud ma dostatek casu, dokaze !!!vyloucit nebo premenit!!! over 99% chemickych latek-hnojiv, krome tezkych kovu. takze pokud nehnojite rtuti, olovem nebo houbama, nemusite se po flushi bat (ba ani kristalonu). biochemik doporucuje k dosazeni maximalnich vysledku sypat vytaminy a enzymy(nejaky rustovy a v kvetu pak oxidoreduktonevimcošunkoflex)
ja vsaq zustanu u sveho startu a na kvet pristi rok B´cuzz 13-14
Ja na out pouzivam kompletni sadu od Plagornu a je to poznat! Nemam rad Krystalon, od doby kdy jsem tim hnojil a i po delsim flusingu to bylo citit pri koureni... ne uz nidky.
těší mě, že thread valí. Dlouho jsem tu nebyl, ale co kdybysme to zkusili v roce 2008nějak exaktně? Teda více méně. Dvě kytky někde usebe, aby měly stejný podmínky a jednu hnojit Kristalonem druhou Plagronem třeba. A třetí příroda. Já dám beztak hnůj pod všechny, ale klidně zkusím značka vs neznačka. je teda brzo, ale předsevzetím nic nezkazím :-)
pro nekoho kdo pestuje naky smrady tak ten kristalon klidne to bylo dobryho hnojiva skoda..ale kdyz jede nekdo kvalitu feminizaci rizky atd tak rozhodne se vyplati neco lepsiho
ak25 : plagron jednoznacne to je snad jasny kazdymu
plagron je opravdu dost dobré hnojivo......vim že sem možná blázen, ale lil sem ke kytičkám ve sklenouru hnojivo advanced hydroponins..měl sem totiž koupené semena od firmy sensi seeds -double gum ..a toto kouření mi všichni pochvalovali
Naprosto souhlasím s KOZMIREM. Hnojím odleželým kozím hnojem. Je plnej žížal který prokypřují a provzdušnují půdu,žerou organickej materiál a tím dodávají další živiny. Do zálivky občas přidám kvašený vlaštovčí hovna ale jenom trochu abych nezlikvidoval ty žížaly.Z chemie používám jenom obyč. hnojivo na list,jen občas (když je suchý počasí).
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
no loni sem dal do substratu popel to na tech 14dni 3 tejdny stacilo pak slepicaky skvaseny s mlikem a taky z toho vyrostli dobry koure no ale letos tam dam plagron bat guano kamos si to pochvaloval a ani to neovlivnilo moc chut narozdil od slepucaku
Mno tag ja se letos jeste uplne nerozhodl......
bud pojedu jenom Atami(B´cuzz) nbo to odstartuju kristalonem start a jednou startkou:-) a pak az na qwjet pojedu Atami.......
myslite ze mezi temito postupy zaznamenam nakej rozdil obrimich rozmeru????
jo z Atami chci A+B, Boostry,Atazym a Terra Max............. (asi vse:-))
Naposledy upravil Blackpoint 25-02-2008 v 15:24 PM
Zdarec mel bych takovej blbej dotaz : kdyby pro me bylo cilem mit pouze velky a kvalitni palice a ne mit velkou kytku tak staci hnojit jen na kvet nebo je dobry hnojit porad?