Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu mame dalsi fotecky...co se tyce Sensi Star na strome A, mam pocit že jsem se asi na žačatku splet seminko páč vypadá stejně jako všechny další 2 Papayi...takže je to papaya Jinak SS na Bcku je cajk a vsechno ostatni taky....
Cusss. Pamatujete ještě jak vypadalý malý řízečky týhle Budha's Sister tady máte připomenutí a taky to co ztoho dodnes vzniklo Pravda je že řízek sem jako maličký dlouho dusil v malém květináči takže to nevyrostlo moc veliký zruba tak 50cm, ale je to moje nejlepší kytka, je nejvíc fialová, nejvíc lepí a má nejlepší vůni ze všech Příští rok ji určitě zase pojedu....vic na fotkach
Cusss...Pamatujete ještě ty malý řízečky Budha's Sister
... tak tahle dopadlo dneska, setnul jsem ji. Byla manilká tak 50cm, ale je to moje nejfialovější, nejlepivější a nejvoňavější kytka příští rok ji pojedu zase...víc mrkněte na fotky
Rok se sešl s rokem a už zase poprvé padal sníh.... atak jsem se rozhodl to vše definitivně zkosit Letošní rok je podle mě dost povedenej, zase sem přišel na pár novejch vychytávek hlavně vzkušenost na příště - do kýble jen jednu kytku tak snad to vyjde Taky se mi povedlo u některých kytiček vytvořit uměle semínka, u některých to zase nevyšlo ale i tak je jich tam dost Víc mrkněte na fotky, pisete hodnotte myslimze par maker je hodne lakavejch...pak pošlu foto sucheho + report Peace