Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zatim nejvíc "voní" WS, už teď jsou dost cítit. Bydlim v druhém patře, a naproti je barák, ze kterýho by ke mě mohlo být vidět, pokud by to bylo moc vysoký, proto to ohýbání.
Jinak díky za karmy a pochvaly, ale určitě se mi nelíbí pochvala od radvancan s jeho odkazama přes půl příspěvku. "radvancan" kdybys nebyl exot si to dáš aspoň do podpisu a smaž to prosimtě. Tvoje allstars sou sice pěkný, ale tohle se mi nelíbí
-dva dostal soused
-jeden má slíbenej bratranec
-šest jich je na kukuřičném poli outdoor2007
-a jeden mi zbyde, ale zdá se mi, že v růstu zaostává za ostatníma. Uvidíme a možná pude za ostatníma na pole.
A jako fotečka navíc kaktus, který se už pár dní chystal na květ a dnes ráno konečně vykvetl. Škoda, že konopí nekvete stejně rychle Během 5dnů vyrostl květ skoro 10cm.
Kytkám se daří a to je hlavní
Skoro každej den leju do květníků každé kytce 2l vody někdy i víc.
Jedenkrát týdně 8ml AlgaGrow/2l vody+jedenkrát týdně peroxid vodíku.
Původní příspěvek od levap20 Když se podíváte na moje fotky taky vám příjde divná ta různost stejných modelů?
mám na mysli:
·4) Bushmanns
je skoro totožnej s
·1) White Satin
·2) White Satin
·4) Bushmanns
roste úplně jinak než
·3) Bushmanns
·3) Bushmanns
je dost podobnej jako
·5) Kali Mist
Jediná
·6) AK47
bude asi bez otazníků.
Zeptám se na to Libera a snad mi odpoví. V podstatě je mi to jedno, ale je to poprvé co jedu něco NAME a tak bych rád věděl co je co
Konečně se mi to povedlo nejspíše objasnit .
Fotky
·4) Bushmanns
a
·5) Kali Mist
jsou prohozeny.
Od příště už bude vše jak má být a bude v tom už snad pořádek.
Brzy budu pořizovat hnojky na květ, mám v plánu AlgaBloom, P-K 13-14 a Green Sensation (vše od Plagronu).
Co si o tom myslíte? Pokud byste mi ještě něco doporučovali, třeba na final solution, řekněte.
Coud: stříkám to tak jednou za tři-čtyři dny 4ml Hycol-z / l vody. A pak jednou týdně 10kapek 30% peroxidu na litr vody.
Nějak začínám plánovat zatemňování Kali Mist a zjistil sem, že nevim vůbec jak na to. Dneska večer se asi zhulim a zaseknu se do hledání informací.
Přesto pokud by se někomu chtělo mi pomoct, kdy bych jí měl začít zatemňovat? Pokud už sem to neprošvihnul
Jinak to plánuju, že jí budu z balkonu přenášet do komory v bytě.
Myslim ze zatemovat bys mel az uznas za vhodny ze jsou dost velky protoze az zacnou kvist tak jsem jim zpomaly rust....no ja bych jeste pockal, zatim ti to totiz roste moc pekne takze K+! ;-)