Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže tady je po delší době fotoupdate, rostlinky se docela vytáhly, jak se na začátku nezaštíply, ale není to až tak hrozný, hnojím je OBM a opčas jim nasypu superfosfát
čaute, přináším další fotoupdate a chtěl bych se Vás poptat, zda li jsou některý z mých kytek zralý, hlavně ta první, zkoušel jsem se na to dívat pod mikroskopem, ale vůbec to nejde, páč tam tu palici nemůžu narvat, na tý první kytce, je už skoro polovina blizen hnědejch, plánuju sklizeň tak 16. flushing dělám od středy
hej to je fakt na posrání, když už si člověk myslí, že už bude mít suprovou sezónu, tak zas příde čórka a sklidí za mě, sice vzali jen ty nejlepší palice ze dvou kytek, ale od tý doby jsem tam nebyl, evidentně šli úplně přesně, protože to bylo ustříhaný nůžkama, těsně před tím, než jsem to chtěl sklidit, to už je v hajzlu, s tím jsem smířenej, ale nevím co se zbylejma nedozrálejma kytkama, chybí jim tak ještě minimálně měsíc, říkal jsem si, že bych je vyril dal do kýblů a hodil je někam jinám, myslíte že to má cenu a že přežijou?
Původní příspěvek od Pumpkin ale nevím co se zbylejma nedozrálejma kytkama, chybí jim tak ještě minimálně měsíc, říkal jsem si, že bych je vyril dal do kýblů a hodil je někam jinám, myslíte že to má cenu a že přežijou?
Pokud nechceš přijít o všechno, tak je pro tebe přesazení jediná možná volba. No a při troše šetrnhého zacházení by to kyti měly bez větších problémů rozdejchat. Takže neváhej a utíkej vyrejvat...
ale fakt mi přijde divný, že to neoholili všchno, vždyť na tý nejlepší kytce si sice vzali ty nejlepší pálky, ale min polovinu mi nechali a na ostatní skoro nic nevzali, tak jednu jsem už sklidit dneska a ostatní se dneska přestěhujou
tak kvítí dneska přesunuto, fuj to byla ale dřina, kořenů moc neměly, takže celkem v pohodě, minimálně dvě sklidím příští týden, další budou ještě chvíli potřebovat, na hnojení už seru, aspoň budou mít dlouhej flushing
Podle posledních fotek bych se sklizní vůbec nespěchal. Tyhle kytky ještě něco předvedou... Chtěl jsem se zeptat které jsou HH? Jsou moje oblíbené - letos opět - tak bych je rád porovnal.
tak HH je jen jedna, byla to ta s největšíma palicema, který mě oholili, jináč velice pěkná kytky, velmi brzo zralá, sklidil jsem ji v ten pátek, jináč nejvíc budou chtít asi ty RHS