Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Tommy02 : S tym si co je choroba,alebo nieco ine si vobec nelam hlavu.Podstatne je to,ze raste ...To nemusi byt vobec nic,iba genetika,alebo nieco podobne ! ...Nepozastavoval by som sa nad tym,co to je ! ... Inac mas to pekne ...cus
hhh tak tys me teda rozesmal jak uz dlouho nikdo
LoL
dej si to fakt navrch, protoze jinak je to o nicem
hm skoda ze mas takovej blbej balkon na tom takhle nic nedas
=>jedina sance je si tam dat zidlicku ci stolecek aby rostlina byla maximalne 30cm pod okrajem balkona a dat ju maximalne ke stene pokoje
L0TRIK: kamo mna moc nezaujima ze kedy si sa ty ako zasmial ale ide my o to aby si poradil a tak tak je tam napisem ze SKUSOBNE MIESTO a po asi hodine po fotení som aj sam na to prisel ze je to zle miesto a je to uz presnené
Cawes Ach, zase som to posral zase som to nedotihalo do konca kedze ratlinky mala 7 poschodi na 7 poschodim som ju zastrihol a este nebola ani rozkoranena tak len ked sa zacala rozkonarovať zacal problem take som to musel skosiť a uz cela rastlina bolo zamorena sivuškami ale dal som kličiť 4 Ks seeds noname tak uvidem asi sa my to uz moc neoplatí sadiť ale co uz co vy nato ? zase som sa poucil ze kiti treba zastihnuť max pri 4 poschodi ach uz ho budem zastrihavať pri 3 poschodí no tak co uz vídme co bude z tych 4 Ks seeds drzte palce
takze dnes (10.6) my vyklíčili 2 zo 4 Seed takze zajtra asi pojdu do takorenovacou pozdejsie hodim aj nieake fotky tak drzte palce nech to dobre dopadne
Cawes po dlhsej dobe sa opet hásim z bakona :P takze mam to novu kiťičku ktoru planujem mat na balkon a bude mať max 30cm TOTO UZ MUSIM DOTIHANUT DO KONCA !
no bejt tebou tak bych to strihal protoze jinak ti to bude koukat pres zabradli....no z tech fotek to vypada ze tam je docela videt no....jinak ti drzim pacle at mas samice