Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od Svahadji ... Navíc mi připadá, že Ripen zvyšuje náchylnost kytek na plíseň, ale to je jen můj dohad..
Zdar,
to je zajímavá úvaha, mě to samý nedávno napadlo v souvislosti s Final Solution.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
to čepra: u FS je to naopak, s RIPENEM nemam žádně zkušenostti, ale pokud vím, tak Final by měl pro rostlinu zmenšit riziko nakazení plísní....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Já vím to tam taky píšou, ale zkrátka mi přijde, že to je spíše naopak, ale to je jen takovej můj pocit, podobně jako u Svahadjiho. Už pákrát se mi stalo, že kytka byla OK a po aplikaci FS se začala objevovat plíseň.
jinak ať se daří a vše dokvete.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
další UPDATE....... na rostlinách se začínají dělat pěkné bobulky, škoda že tak pozdě, jinak to krásně voní po ovoci...... jinak jsem při návštěvě rostlin načapal mouchu při relaxaci, viz poslední foto
zálivka: AH a enzymy
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
nevíte někdo jak vobjednat počasí,? bych potřeboval aby bylo do konce listopadu porád slunečno a teplota kolem 22
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
tak včera jsem byl kouknout na holky a mile mě překvapily, začíná to krásně salámovět,škoda škoda že tak pozdě....
ale i tak jsou pro mě krásné.....
doporučuji zvětšit do oroginální velikosti
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
No ty kr..., moc pěkný. A ta barvička kýtízzz, moc lákavá. Se nedivim tý mouše. Ale vypadá to že to budou (jak říkáš) pořádný salámy co??? Nevypadá to ani tak na šunku, ale na pořádnej lovečák, a ne jeden. Bude jich tam víc než v celým řeznictví.
Hoj Metrixů, hele neupravuješ ty fotky v něčem? Páč je mi divný že by ta okolní vegetace a to rákosí vzadu bylo tolik do fialova, možná mi to dělá notec, ale připadaj mi na těch fotkách upravený barvy co? Jinak pěkně ti to roste jak pod lampou tak i pod sluncem.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
to Zedy a Shandy: nee, při focení sem nastavil set bílí takže to takhle vyfotilo, jinak můžu říct že barva je v realu hodně podobná....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
došla baterka takže jenom jedna fotečka... ale je to inu Voodoo je Voodoo
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE