Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U mne to je jak u Bohoura Ale vjetsinou na to zapomenu a skoncim v Knajpje.PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
ja nejazdim, si spokojny s kolieskami? kamos ma rake nenormalne brutalne world industries su siroke a nizucke, vazne oldschoolove kolieska a este su k tomu aj oranzove, len sa na nich zle toci
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Co si dáváte za tríčky???
Já teda neumim vúbec jezdit ale učim se už vzládám olie pak Hard flip,kick flip,hellflip,varial,casper,indy,showit flip a pak nějaký grideny a slidy fakyfroncajt olie do boardslidu atd... to kdybych uměl panečku bych byl mástr
Né olie,trichu showit no a to je asi konec pánové
a co vy??
no já kdysi taky jezdil, ale měl jsem nějaký prkno co dělala česká firma z laminátu. jezdit to jezdilo, ale maximálně jsem s tím skákal z menších schodů a pak tak maximálně olie. taky už jsem na tom nestál asi 10 let, takže teď bych si určitě namlel hubu, ale rád bych to znovu zkusil na pořádným prkně.
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
tak to jo, to mi dělalo taky. dalo se to sice dotažením šroubů trochu přitvrdit, ale v těch vyšších rychlostech tě to fakt rozhodilo. my na tom občas mastili v leže na břiše v jednom parku z takovýho velkýho kopce. byl to docela kotel, dole byl asi 3m pruh trávy a pak potok, takže to přistání bylo libózní .
malý kolečka sou super když máš hodně povolený treky, protože velkejma bys pořád dřel o desku. já měl nejradši 53, pěkně měkký, aby pořádně držely na zemi, sice na úkor rychlosti... desky alien workshop experimental sou nejlepší to má chcita recht. jinak sem jezdil asi 7 let (5 aktiv + 2 pasiv) teď sem byl nedávno po roce na standovi a zlomil sem desku, což definitivně ukončilo mojí kariéru. ale bejvaly doby kdy sem tam trávil celej den, někdy i noc.
nebyl bych žádnej ouldskůl kdybych si nepostesk, že už to nejni co bejvalo...
bohour: na té rovné desce s gumou zezadu vespod jsem jezdil taky. já měl tu laminátovou a kámoš tuhle s gumou a občas jsme si to prohodili. ta dřevěná deska zatáčela ještě brutálněji než to lamino.