Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, dnes jsem zakoupil další přípravek od firmy Bio Nova - P-K 13+ 14, jako doplněk fosfor-draslíku, který stimuluje bohaté květenství.. Jsem zvědavej, co na to řeknou princezny.
Po včerejší záplavě fotek něco postnu až nastanou nějaké viditelné změny..
Chystám se na podobnou lotrovinu a mam v plánu listí proplétat směrem ven, aby šlo světlo primárně na paličky. Podle mě si ty listy světlo vezmou. Výhonky paliček bych se snažil směřovat dovnitř. No - můžeš to zkusit u jedný, uvidíš, jakým způsobem se to bude vyvíjet...
Taky záleží na teplotě, jakou máš poblíž lampy, abys pak těm paličkám spíš neuškodil. NO - dostal jsi tip, poper se s tím sám!
Jojo, samozřejmě máš pravdu, asi to tak udělám. Problém je, že zatím jsou kytičky na květu jen krátkou dobu, tudíž tam ještě moc paliček není. Ale doufám, že se co nevidět objeví.. chichi..
Ano, ano.. Včera se potvrdilo moje podezření. Při pravidelné kontrole jsem objevil na jedné princezně (Ice Queen x Desert Queen) kromě zárodků paliček také samčí koule. Jelikož se neobjevovaly jen na jedné větvi, ale víceméně na všech, po poradě se zkušeným growerem-kolegou jsem byl nucen přistoupit k drastickému opatření. Cut.
Celou akci jsem zdokumentoval pomocí mobilu a nyní vám exkluzivně nabízím krátký ozvučený videoklip.
No, začínám se obávat finálního výnosu.. Ten hermouš představuje citelnou ztrátu.. Navíc, paličky jsou zatím miniaturní, nevim nevim, jak se budou nafukovat..
Zatím tedy osazenstvo v Black Eggu vypadá takto:
1x Maple Leaf
1x Ice Queen x Desert Queen
2x AK - 47
1x řízek Ice Queen x Desert Queen (prcek, zbytek po určování pohlaví)
1x řízek AK - 47 (prcek, zbytek po určování pohlaví)
Čím dál víc vidím tu spoustu začátečnických chyb, které jsem udělal..
Zdar chodce, ad hermous - uprimnou soustrast . Jestli potrebujes vyplnit diru po hermousovi muzes zkusit kytkam trochu prodlouzit den - ja mam vyzkouseno tyden na 13/11 a kytky rostly rychleji ale zustaly na kvetu . . .
zdravim
hermouše nelituj, vysledně by ti tam udělal strašnou paseku. nechci tady rejpat, ale trochu to potvrzuje moje domněnky o kvalitě týhle genetiky... ice queen ani cokoliv od no mercy..
z 50w na 70w určitě pomůže, nečekej ale zrychlení - kvést to bude stejně dlouho, projeví se na kvalitě a kvantitě výnosu.
ad chyby: joo chybama se člověk učí, woe
p.s. ještě pro sichr zkontroluj jestli ti tam nejak neproniká světlo, když mají kytis tmu.
ať se daří
Áááá.... Děkuji za ohlasy, pánové..
No, musel jsem ten Ice Queen zkusit, abych věděl.. Ale ještě ho hodnotit nebudu, až ho sklidim, teprve poté nad ním vynesu ortel..
Světlo by tam nemělo pronikat, mám to schovaný ve skříni. A PK už do nich hustím, maj za sebou minimálně třetí zálivku.. chichi..
Souhlasim s kolegou, Ice queen vazne neni muj favorit, ja bych se nebal ho z genofondu zcela vyradit a venovat se jen MLI a 'K47.
Tohle je proverena genetika, K47 vyhralo myslim 2x CC a MFI je prosnula a proverena
A mas li podezreni, ze hermous stihl vyprasit nejakej pyl, vyhod kytky ven/ pokud to jde, vytri to savem a je pokoj
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Hmm.. Ale tohle jsou semínka z druhý generace.. Hulení, co jsem měl z první generace ale bylo fakt dobrý.. Masakrózní.. Pochválilo mi ho docela dost lidí. A teď už se mi ho nechce vyřazovat, zkusím ho dojet a uvidím. Ale příště ho tam už asi nedám.. Jinak ten hermouš byl ještě v počátečním stadiu, malý kouličky, nenašel jsem tam žádnej vyvinutější květ. Tak snad to bude v poho.. Ty paličky jsou taky ještě malinký.. No, pokud se nic nestane, rozhodně ochutnáte z těch nejlepších palic.. Hlavně z toho Ice Queenu.. chichi..
Yes, you should. Gay is your friend, you should make more.. :p
PRAAAVE, ze to je druha genrace.
Mit k dispozici IQXDQ a AK47 byt oboji druhy generace volil bez zavahani 'K uz jen proto, ze je ,,cisty''
Druha generace se da hazet ven, ale zvlast u tvyho malyho systemu s malou watazi bych se na zprcanosti vykaslal, tady je fakt znat kazda malinka chybicka a jen ten fakt, ze s eto treba ,,nak divne tahne'' te muze stat 5 g vynosu
Coz je u 4kila mnozstvi, co das po sklizni svymu nejvetsimu nepriteli, ale 70w sodiku je to jina
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
chichi.. dík.. Já vím, že není nic moc, ale pochválit se musí..
Bohužel ten mobil, se kterým jsem to točil, zřejmě neumožňuje delší videosekvenci než pár sekund, takže počkám až jestli nebude k dispozici digitální foťák. S tím by už takovej problém být neměl..
a este sa chcem opitat,,,ked som prepol na kvitnutie 7.1.2007 zistil som o 5 dni ze jeden je samec styri su samice,,,mal som ich tam do dnes spolu,,,mam to pod usporkamy(to je len taky experiment s uv),,,samec ma asi 3cm kvet,,,myslite ze mi ich mohol za ten cas opelit???Zatial na rastlinkach niesu ziadne znamky ze by boli hermafroditi...
Nevím, jestli ti dobře rozumím, ale ten květ je 3cm velkej? Pokud jsi tam našel nějaký kvítky vyvinutější (otevřený), tak s tím počítej.. Pyl se fakt dostane všude..