Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, taky mám problém se žloutnutím, projevuje se hlavne na spodních velkých listech. Žloutnout začínáji od kraje ale kolem žilek se pořád drží apson trošku zelená. Ph je v pohodě a EC taky je to z řízků, starý asi 7 dní už to má kořínky. Jedu to v bubbleru. Hnojím AH, svítím 70W sodík
Původní příspěvek od kovin Zdravim vsechny a chtel bych vas poprosit o radu. Tri dny po prepnuti na kvet se mi na Bile vdove zacaly kroutit listy. Nevim cim to je,protoze ji mam v bubleru po dvouch a na te druhe nic. V ostatnich dvou bublerech taky nic. Listy se krouti na koncich dolu jakoby vadly a po okrajich to vypada,jakoby se chteli smotat jako koberec,taky dolu.
s tímhle mám problémy taky, některé kytky jsou náročnější na živiny a když se jim něčeho nedostává tak se objeví takhle skroucené listy.. není to nic extra závažného, i kytka s touhle vadou může růst, ale vzrůst je velice pofiderní (tlusté stonky, husté patra, počet lístků se z normálních 5-7 sníží na 3-1)
kytkám zatím vždycky pomohlo přesadit do kvalitního substrátu a dobře se o ně starat - vermesfluid na postřik a do zálivky, plagron Start-up, pravidelná zálivka a odstranění škůdců
bohužel přesně nevím co to kroucení způsobuje tak nemůžu poradit uplně
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Chtel bych vam jeste ukazat jak se maji ty kytky k zivotu ted. 23.den v kvetu. Pro porovnani foto. Na prvni fotce je ta,co se ji zrovna nevede a na druhe je druha bez vetsich problemu. Tak co myslite? Je to problem nebo s tou kytkou neco je?
zdrawím groweři a growerkyně,
před par dny sem rozjel svoji první skříň...
....a asi po dvou týdnech od zasazení s objevujou první problémy...
...a to konkrétně u konců lístečků....začínají hnědnout a stáčejí se dolů....
prosím o radu......díky
Cau mam problem, na listech se mi objevuji nejake skverny viz foto
pestovano v substratu plagron growmix
ph 6,3
hnojeno 1x tydne AH + pk 13 14 dle navodu
mam podezreni ze to je jen spaleny (postrik za svetla a z krz kapky vody se to spalilo... jako lupou)
ale muze to byt i neco jineho a z toho duvodu to davam sem jestli se s tim uz nekdo z vas setkal.
Ahoj,
ty bily tecky mi prijdou jak svilusky (mam je ted taky ). Potvrzuje mi to i zaber z druhe strany. Ty hnedy fleky nevim presne, ale muze to bejt kvuli tem mrcham.
Jinak radsi pockej jeste na nekoho nazor, at je zbytecne nestrikas nejakou chemkou.
Peace, djV.
ja si to taky myslel ze tohle muzou byt ty mrchy...... nasel jsem predevcirem 1 nu musku..?, no a myslite ze bude problem pro kyti snaset chemky proti temhle mrcham kdyz jsou v 5tym tydnu kvetu?
Tak tohle jsou nejvic svilusky!! UZ pekne rozjety tak jednej rychle tady ti uz zadny bio bohuzel nepomuze chce to chemku na ty zrzavy svkrny se ted vykasli hlavne ty sviňusky drzim palce
Kaspars, cece, to bys musel hodne vybirat, aby se ta chemka rozpadla, nez to sklidis. Bud bych se uz na ne vyprdl (ale tezko rict, co se stane do tejdne ) nebo ja ted zkousim trebas tohle: http://grower.cz/forum/showthread....elektro+cerpani
Par lidem to zafungovalo, tak taky testuju. Prej jim to pak nechutna
Chemky jsem zkousel predtim, prezilo ale par kusu, ktery pak vyvrhly imunni populaci. To by mi za chvilku vzniklo stado cybersvilusek a to neni nic pro me Samo jsem aplikoval vicekrat, s rozestupem cca tyden.
At se zadari a dej vedet, jak ses do toho polozil.
Hodne stesti, djV.
To jo, ten list je napadenej pekne, jak si psal vyse sviluska neni muska, ale malej broucek, starsi jedinci sou tmavsi, predpokladam, ze ten list je nekde odspoda, ten flek me prijde jako vypalenej od vody, jinak co je dost chvala od lidi, tak je Svilustop, nebo dravy roztoci, ale s temi zkusenost nemam
no koupil jsem neco a aplikoval, predevcirem, dnes znovu, kdyz se divam zespodu na listy tak tam porad jeste nachazim nejaky svilcky ale uz ne tolik, verim tomu ze se jich zb avim... jinak to ani nejde , nenecham si zkurvit urodu... ale kazdej co je jeste v roomu nemel nevi co je to z svinstvo! Ja si to od nich libyt nenecham, pozoruji ze takovich 5 dnu uz kyti stoji... nepribiraji, dnes dostavai zradlo tak uvidim....., jinak vam dekuji za identifikaci a pomoc.
Taky mi žloutnou listy a to od 14 dne v květu.Zatím jsem nepřišel na to čím to je.Některé kytí je už skoro celé žluté.Používám substrát Royal-ty mix u kterého se prý nemusí hnojit 8týdnů.Já nehnojil 6týdnů a pak už mě žloutnutí listů začalo děsit,tak jsem zkoušet všechno možné a moc se toho nezměnilo.Kromě ec,které neměřím,tak vše ostatní mi připadá v pořádku.Dneska jsem zjistil,že Royal-ty mix od Plagronu se musí v květu hnojit až 4ml/l Alga bloomem,který má koncentraci 3x vyšší než bloom od AH kde se dáva jen 1ml/l.No a když hnojím Aháčkama,tak zkusím dát 10ti násobem bloomu a uvidíme????