Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jako zatim nemůžu moc soudit - rostou všechny moc hezky a kvíst teprv začaly ale dle mého skromného odhadu budu spokojenej maximálně..
o víkendu dodám aktuální foto..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tak jsem se po tejdnu zas dostal domů a nafotil nějaký obrázky - holky sew maj xvětu a vesele si kvetou..
ostatně - můžete to sami posoudit dle následujících fotografií..
č. 4 - před tréninkem
č. 5 - po tréninku
č. 7 - palička WW
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Zdar kwjetáku...
Tyhle v-scrogy jsou fakt podívaná a ten twůj vypadá dobře. akorát při pohledu pod rozsvícenym sodíkem to pletiwo wypadá trošku řídce prorostlý,ale to je určitě jenom zkreslenej pohled...
K těm AHčkám bych řek tolik,že taky nebrat,měl sem letos možnost porovnat venku 2 druhy hnojek. na jednu půlku sem měl Plagrony (grow,bloom,phytamin,FS) a na druhou AHčka (1,2,3 enzymy) a plagron u mě vyhrál. má podle mě lepší potenciál,co se celkového růstu týče.
Každopádně káč(át)ko máš ode mě,a ať se daří a podaří.
Směj se zdar...
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
hmm to pletivo je imho tak akorát - naohejbal jsem všechny větvičky tak aby si nestínily tak proto to možná vypadá že je to nezaplněný..
jinak ty ahčka byly použitý z nouze - neměl jsem peníze na lepší hnojky..
přístí kolo (esi nějaký bude) už použiju nějakou sofistikovanější výživu, viděl bych to na metropy..
jinak všem moc děkuju za Káčka dycky mi udělaj radost..
to Dub-Teaser & Kwjetoň: Plagron bych nedoporucoval do jakehokoliv rezervoaru. Jedu system Tropf&Blumat, roztok mam v 20L kanystru, mam zavedene vzduchovadlo do roztoku na michani, ale stejne se mi za mesic ucpaly hadicky u davkovace
Jenom se divim ze AHcka vam nejedou, v tomhle oboru zavedena firma.
nide:
o plagronu na hydro jsem ani neuvažoval..
a kdo říká že mi AHčka nejedou?
já jsem s nima maximálně spokojenej... akorát bych rád zkusil i jiný hnojiva..
NEPRERUSTA TI TO JESTE?..ZDA SE MI ZE TAM MAS MALO MISTA TAKY SE POKOUSIM O AERO .PLAGRON NA HYDRO?TO JE DO PUDY HNOJKA NI?
JEDINE B¨CUZZ A AH vote!
honde zdarua chtel sem se zeptat jestli by treba ty tvoje 4trysky utahlo slabsi cerpadlo?mam v planu pouzit mlhove trysky a nevim jake na ne mam úpouzit cerpadlo pojedu asi 3mlhove trysky !dik a cuz k+
aero1:
hele to čerpadlo co mam já je při tý mý konfiguraci dost nedostačující..
roztok z trysek jen prská..
rozhodn bych ti spíš doporučil čerpadlo maxi jet 1000 - dá se koupit přes net..
já ho mam objednaný ale zatim jsem bez peněz tagže nemůžu posoudit o kolik bude lepší..
ale IMHO to bude znát..
důležitá je taky vejška výtlaku - je dobrý postavit ten systém tak abys roztok čerpal co nejníž - s vejškou to hrozně ztrácí tlak..
jinak kytky už nerostou, myslim že jsem to přepnul v ideální chvíli..
resp. o tom se přesvědčim až dneska večer protože přes tejden jsem v praze na koleji..
ale IMO je to fklidu..
čau bando, tak tady mam pro vás další várku fotek..
kytky si vesele kvetou, zub mě zkurveně bolí a jinak je to všechno fajn..
pogy začaly docela hezky cukrovat, už se mocmoc těšim až je okoštuju.. voněj krásně..
další fotky zase za tejden..
1. WW
2. celek - trochu se přismahávaj listy - to pletivo má fakt malej průměr (30 cm) příště bych zvolil trochu větší, ale to by musel bejt jinej kýbl na kytky..
3. PoG
4. kořeni..
zdá se mi že kytky moc nepijou a taky nežerou..
ECčko v rezervoáru se vyšplhalo vysoko nad 2,0, tagže to můj EC metr ani nepobíral.. když jsem dolil vodu, bylo EC roztoku asi 1,6..
tagže sem dolil asi 30 ml enzymů a doufám, že se kytky trochu pročistěj..
nahovno, že k tomu nemam přístup přes tejden noale na koleji bych to asi nedal (zatim )
uvidíme jak to dopadne..
další tejden máme za sebou tak házim nový fotečky..
co dodat? kvete to jak má, voní to nádherně a my už se moc těšíme až bude sklizeň..
jsem zvědav..
zdarec.. mas to husty.. k+ to je jasny.. tenhle typ pestovani me docela hodne zajima a prmeyslim ze si udelam neco podobnyho.. (tim myslim ten v-scrog) na aero jeste nemam tak velkej skillz.. proje mi to docela dost tezky.... ale na to sem se chtel zeptat.. docela mashuste vyreseny ty steny a chtel sme se zeptat z ceho sou?.. nejaka specialni ČB folie?.. pac nechapu jako k cemu se pouziva nebo tag.. ebo spsi kdes ji sehnal?.. nebo co?..(hledal sem to nekd ev popisu ale je tam jen proste ČB folie.. kdybys rekl neco vic?..pls) dik moc mier Blesk..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
ondrejblesk: je to obyčejná černo-bílá folie co se prodává v growshopu, ta moje skříň totiž nemá žádný stěny a je udělaná jen z týdle folie..
je napnutá nadvojito, protože jenom jedna vrstva docela prosvítá mi přijde...
používá se na zvýšení odrazivosti stěn..
btw. karma se uděluje pomocí symbolu jin-jang vpravo dole u každýho příspěvku..
nevim co víc bys chtěl vědět..
to Kwjetoň :zdrawim,nevipadá to vůbec zle,jen mi připadá,že by bylo dobrý jí trochu prošmiknout aby se víc využila efektivnost swětla,jinak je fakt naprd,že k tomu nemáš častější přístup,ale stejně si myslim,že se to vydaří,Pěstu zdar.....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
no, prostříhat - vona tam je jen jedna vrstva kytek, tagže i když tam mam jen 250 tak si myslim že by to mělo prosvítit..
ale máš pravdu - trochu to prostříhám..
s tim přístupem je to nahovno, ale zatim s tim nebyly žádný problémy, roztok v rezevoáru vydrží na tejden tak akorát, tagže o víkendu akorát doplnim roztok..
jedinej problém je, že mi docela stoupá ECčko poslední dobou ale s tim asi nic neudělám..
eště zkusim enzymovou kůru tak uvidim jestli se trochu nepročistěj..
jinak na to s*ru..
výhoda dlouhejch intervalů mezi kontrolama je, že se za a) víc těšim a za b) je vidět jak nabejvaj paličky..
zbejvaj eště tři tejdny..
uvidíme..