Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
budeh: to je jasný, přijeď se usadit do plzně...je tu klid, nácků málo, rómů taky a dávaj pokoj (klepam jak šílenej) a hulí se tady o 106. Kluby v klídku, zvlášť Uncle Paya, nebo inSpiral. Kundiček mraky (až se skoro divim kde se jich letos tolik bere) a celkově je to tady přátelský. Pivko tady vařej dobrý.
Boskovice
Městečko 40km severně od Brna
Docela lidové ceny - celkem všude - baby slušné - huliču tak akorát
obyvatel cca 15k ale s tou praci ti nevim ale 100% se najde JOB v obchode.
pro pestení docela dobré podmínky na sever pole na jih lesy na východ kopce na zapad roviny
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Jižní morava rulezz.. který grower by se chtěl stěhovat na sever kde mu nic nebude doqítat ?? Nám tady stihne doqést skoro všechno krásný holky, dobrý pití (vínko, slíva) a hlavně v pohodě lidi (počítáno zlínskej kraj a níž
hehe...žila jsem v:
Praha - nebrat.
Brno - malé město, je tam vše co potřebuješ a některé části jsou vážně jak vesnice:-)
Jeseník - ááách..nemám co dodat, jen že je to tam špatný s prací..ale víš jak - když chceš,najdeš všude
Olomouc - taktéž áách. Skvělý studentský město..takový srdce. Na mě udělalo moc milej dojem a zamilovala jsem si ho.
Já jsem duší, srdcem a myslí moravák a do českýho kraje bych se 2x nehnala. Ale jedu ted na mini čundr do českýho ráje a moc moc moc se těším. Je tam krásně..to bych si i dovedla představit..tam někde žít..nebo šumava..rozhodně ne město. Už nikdy.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
tý jo, chceš radu, ale nenapsal jsi, proč se stěhuješ? jestli před něčím zdrháš, bude to na p... všude! jeď do Brna, je tam hodně hospod, hezcí lidé a je to taková malá PHA, ale dá se pořád, kde zajít do přírody, dát si houbičky, tripa, nebo jen tak ....paráda, ráj na zemi, a to nejsem z Brna, ale vždycky se tam zakalilo paráádně, až tam budeš, dej vědět, přestěhuji se za tebou
možná bych ti ještě moh nabídnout českej krumlov. faktfaktfakt nádherný město, sice mraky turistů, ale stojí to za to...historický jádro, obrovskej zámeckej park, vltava protejkající městem