Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik lidí ví o Vás, že kouříte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Frisbeeman
Stálý Člen

Karma uživatele Frisbeeman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Krom tatínka a maminky ye to 95% wšech lidí co mě znají: cca 200-300 lidí. Doufám,že sem swým zhuleneckým chowáním nepohoršil zas tak welkou část naší squělé a demokratické republiky...

přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...

Old Post 21-08-2006 v 20:14 PM
Frisbeeman je offline   Profil uživatele Frisbeeman   Find more posts by Frisbeeman   Foto galerie člena Frisbeeman   Click here to Send Frisbeeman a Private Message   Add Frisbeeman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maarius
Stálý Člen

Karma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Souhlasim s Budehem,tak nějak to je. Třeba u mě ještě jsme toho moc nedokázal,tak se snažím aby to moc lidí nevědělo,třeba mám doma boxík,ale vypadá to že rodiče si najivně myslí že to nepěstuju. je to zvláštní,nejde vědět co si pořádně myslí ostatní,třeba rodiče,když se o tom s nima veřejně nebavíš.

Old Post 24-08-2006 v 21:30 PM
Maarius je offline   Profil uživatele Maarius   Find more posts by Maarius   Foto galerie člena Maarius   Click here to Send Maarius a Private Message   Add Maarius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

frisbeeman-ty voe 300 lidi celkem cumim

ja nevim kolik lidi to o me vi ale asi dost nastesti ne vic nez dost vi to mi pratele rodina znami...nemam potrebu se s tim chlubit nemam potrebu to tajit.proste ikdyz sem s lidma co moc neznam a dostanu chut na brko neptam se umotam a pak uvidim..

Old Post 25-08-2006 v 11:34 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

O mě to ví celá vesnice. Důchodci mě pomlouvají, kdykoliv kolem nějákého projdu (jeden na mě dokonce z kola zařval:"Ostříhej se barbare!"). Problémy jsou fakt jenom s důchodcema (95% obyvatel vesnice), ale to si asi prožívá každý, kdo hulí a je z vesnice.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 25-08-2006 v 12:24 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Já se s tím nikomu nechlubím, ale když se k tomu témátu s někým dostanem, tak to přiznám. Např. když mi kolega říkal, že huliči jsou vypatlaný, tak jsem se ho zeptal, jestli mu připadám vypatlanej a pak jsem se mu přiznal k pravidelnému kouření drog. Měl jsem trochu pocit, že jsem mu zásadně pobořil jeho svět.

Old Post 27-08-2006 v 21:30 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papírek
Stálý Člen

Karma uživatele papírek - 20% PěstitelskáKarma uživatele papírek - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

O me to teda vi hodne idi snad vsichni mi kamosi a rodina ?jenom bratr s tim jsem zacal vubec hulit ale rodice ,babicky a dedeckove by si to asi nedali...od jakziva se na t divaj jako na smrtelnou drogu delajici diri do hlavy a tak vsak to znate jinak nekteri profesori mi to tolerujou...je jim to jedno hlavne ze jsem v poho clovek ne...
PEACE

Old Post 29-08-2006 v 11:23 AM
papírek je offline   Profil uživatele papírek   Find more posts by papírek   Foto galerie člena papírek   Click here to Send papírek a Private Message   Add papírek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

o mě to ví všichni co znám a i většina co neznám

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 09-09-2006 v 06:06 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

hanizek: ja sem taky z vesnice prozivam to taky ale vubec mi to nevadi.dycky se rikalo ze na vesnici se vsechno hned vi nase rodina je celkem od takovych tech drbu atd izolovana a za to sem vdecny samo ze si to o me lidi mysli a plno me uz pred hospodou videlo cadit brko ale vubec mi to netrha ziliy

Old Post 09-09-2006 v 09:31 AM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spouk007
Nový Člen

Karma uživatele Spouk007 - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Reknu to komukoli kdo se me zepta samozrejme jestli se mi nezda podezrelej!!! u sefa bych nad tim trosku uvazoval protoze jako ucen bych si mohl dost zavarit!!! Ale ucitelky?!?!? Vzdyt sou hloupy

Old Post 15-09-2006 v 12:50 PM
Spouk007 je offline   Profil uživatele Spouk007   Find more posts by Spouk007   Foto galerie člena Spouk007   Click here to Send Spouk007 a Private Message   Add Spouk007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

O mne to vedia vsetci. A minule som dokonca pocul ze som az moc mily a pohodovy clovek. diik

400W

Old Post 28-09-2007 v 17:06 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Většina lidí, s kterými se vídám více jak jednou do měsíce, to o mě vědí - kromě rodiny ... Někteří hulí, někteří méně, někdo je zásadně proti a přesto jsem s nimi za dobře...

Old Post 28-09-2007 v 17:50 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomicz
Nový Člen

Karma uživatele Tomicz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Já tohle téma moc nevytahuju, ale jinač kámoši to ví, rodiče tuší, ale kdyby to zjistil třeba náš trenér.... takže radši řikám že jsem to jenom zkusil. Tim nikdy nic nezkazim.

Peace

Old Post 28-09-2007 v 19:34 PM
Tomicz je offline   Profil uživatele Tomicz   Find more posts by Tomicz   Foto galerie člena Tomicz   Click here to Send Tomicz a Private Message   Add Tomicz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

to je dobře

Old Post 28-09-2007 v 21:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pisko
Nový Člen

Karma uživatele pisko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

tak ja se tim moc netajim... ve tride jsme s kamosem nebyli osloveni jinak nez vyhulenci:-) ale bylo to jen tak ze srandy... bylo to od lidi kteri jsou o dva roky mladsi a hlavne o tom taky neco vedej... stve me spis ze v praci mi par lidi rika smazko coz vazne neni pravda a nenechaj si to vysvetlit. ale jinak ve skolnich letech jsme s kamosem konopi spise propagovali nez zatajovali... kdyz sme prisli na stredni, nikdo si nedovolil pred skolou si ani zapalit... vsichni chodili min 50 m od skoly a my sme si klidne pred skolou v parku roztahli deku doprostred dali vodara ubalili poradnyho speka a behem peti minut tam sedelo dvacet lidi a kazdy neco vytahl ze sacku:-) mno proste bych se do skoly vratil jen kuli tomuhle:-)

how high

Old Post 29-09-2007 v 08:40 AM
pisko je offline   Profil uživatele pisko   Find more posts by pisko   Foto galerie člena pisko   Click here to Send pisko a Private Message   Add pisko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

zdarec
Tak o mě to ví taky hoodně lidí.Matka a otec asi spíš tuší,brácha ví,ségra ví a jejich drahé polovičky taky.Bráchova manželka mi sama říkala že by dala brčko,myslím že bráchu bych taky nemusel dvakrát přemlouvat(hrál v kapele,jeho zážitky z kaleb jsou taky docela zajímavé).
Kámoši ví všichni,mladá taky.
Ve škole ví všichni spolužáci,ale profesoři ne a je to tak lepší,naše škola je totiž tak trochu komunist a těžko by tam asi chápali že tam mají "feťáka". A ne jednoho

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 29-09-2007 v 13:45 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 48

vy uz to asi vite jinak nikdo (kdyz nepocitam tech par kusu dobrych pratel)

Old Post 29-09-2007 v 14:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás