Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krom tatínka a maminky ye to 95% wšech lidí co mě znají: cca 200-300 lidí. Doufám,že sem swým zhuleneckým chowáním nepohoršil zas tak welkou část naší squělé a demokratické republiky...
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
Souhlasim s Budehem,tak nějak to je. Třeba u mě ještě jsme toho moc nedokázal,tak se snažím aby to moc lidí nevědělo,třeba mám doma boxík,ale vypadá to že rodiče si najivně myslí že to nepěstuju. je to zvláštní,nejde vědět co si pořádně myslí ostatní,třeba rodiče,když se o tom s nima veřejně nebavíš.
ja nevim kolik lidi to o me vi ale asi dost nastesti ne vic nez dost vi to mi pratele rodina znami...nemam potrebu se s tim chlubit nemam potrebu to tajit.proste ikdyz sem s lidma co moc neznam a dostanu chut na brko neptam se umotam a pak uvidim..
O mě to ví celá vesnice. Důchodci mě pomlouvají, kdykoliv kolem nějákého projdu (jeden na mě dokonce z kola zařval:"Ostříhej se barbare!"). Problémy jsou fakt jenom s důchodcema (95% obyvatel vesnice), ale to si asi prožívá každý, kdo hulí a je z vesnice.
Já se s tím nikomu nechlubím, ale když se k tomu témátu s někým dostanem, tak to přiznám. Např. když mi kolega říkal, že huliči jsou vypatlaný, tak jsem se ho zeptal, jestli mu připadám vypatlanej a pak jsem se mu přiznal k pravidelnému kouření drog. Měl jsem trochu pocit, že jsem mu zásadně pobořil jeho svět.
O me to teda vi hodne idi snad vsichni mi kamosi a rodina ?jenom bratr s tim jsem zacal vubec hulit ale rodice ,babicky a dedeckove by si to asi nedali...od jakziva se na t divaj jako na smrtelnou drogu delajici diri do hlavy a tak vsak to znate jinak nekteri profesori mi to tolerujou...je jim to jedno hlavne ze jsem v poho clovek ne...
PEACE
hanizek: ja sem taky z vesnice prozivam to taky ale vubec mi to nevadi.dycky se rikalo ze na vesnici se vsechno hned vi nase rodina je celkem od takovych tech drbu atd izolovana a za to sem vdecny samo ze si to o me lidi mysli a plno me uz pred hospodou videlo cadit brko ale vubec mi to netrha ziliy
Reknu to komukoli kdo se me zepta samozrejme jestli se mi nezda podezrelej!!! u sefa bych nad tim trosku uvazoval protoze jako ucen bych si mohl dost zavarit!!! Ale ucitelky?!?!? Vzdyt sou hloupy
Většina lidí, s kterými se vídám více jak jednou do měsíce, to o mě vědí - kromě rodiny ... Někteří hulí, někteří méně, někdo je zásadně proti a přesto jsem s nimi za dobře...
Já tohle téma moc nevytahuju, ale jinač kámoši to ví, rodiče tuší, ale kdyby to zjistil třeba náš trenér.... takže radši řikám že jsem to jenom zkusil. Tim nikdy nic nezkazim.
tak ja se tim moc netajim... ve tride jsme s kamosem nebyli osloveni jinak nez vyhulenci:-) ale bylo to jen tak ze srandy... bylo to od lidi kteri jsou o dva roky mladsi a hlavne o tom taky neco vedej... stve me spis ze v praci mi par lidi rika smazko coz vazne neni pravda a nenechaj si to vysvetlit. ale jinak ve skolnich letech jsme s kamosem konopi spise propagovali nez zatajovali... kdyz sme prisli na stredni, nikdo si nedovolil pred skolou si ani zapalit... vsichni chodili min 50 m od skoly a my sme si klidne pred skolou v parku roztahli deku doprostred dali vodara ubalili poradnyho speka a behem peti minut tam sedelo dvacet lidi a kazdy neco vytahl ze sacku:-) mno proste bych se do skoly vratil jen kuli tomuhle:-)
zdarec
Tak o mě to ví taky hoodně lidí.Matka a otec asi spíš tuší,brácha ví,ségra ví a jejich drahé polovičky taky.Bráchova manželka mi sama říkala že by dala brčko,myslím že bráchu bych taky nemusel dvakrát přemlouvat(hrál v kapele,jeho zážitky z kaleb jsou taky docela zajímavé).
Kámoši ví všichni,mladá taky.
Ve škole ví všichni spolužáci,ale profesoři ne a je to tak lepší,naše škola je totiž tak trochu komunist a těžko by tam asi chápali že tam mají "feťáka". A ne jednoho