Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
no já mám Durban a začínají se ukazovat první blizny. Samci, jestli tam jsou, se ještě neprojevili. Ale je to tak 10 blizen na rostlinu, takže žádná bouře...
no já mám Durban a začínají se ukazovat první blizny. Samci, jestli tam jsou, se ještě neprojevili. Ale je to tak 10 blizen na rostlinu, takže žádná bouře...
Od akej seedbanky ho máš? Ja ho mám od Dutch Passion a blizničky nahodili samičky asi tak pred týždňom a pol. Niektoré rastliny nemajú ani preflowers, tak to tipujem na samcov, ale stále si nie som istý. Už by konečne mohli ukázať pohlavie. Growu zdar!
kytky uz prozradili pohlavi ,ale na kveteni je jeste cas, davam tomu jeste tak 3-4 tydny... (Mam Super ice, Top44, Orange gud)...
Ale maminy kytky (no name, jasna c. sativa) uz kvetou asi tyden.
peace
mm ja slysel,ze cim pozdejc uroda tim lepsi dunco ale nevim jak tomu je ale asi jo protoze to sou modely co dlouho zrajou
EDIT: heleď, zamysli se někdy nad svýma příspěvkama, mně připadaj, jako bys pěstil úplně poprvné a jenom hádáš... tvé příspěvky jsou povětšinou OT, tak si dávej bacha....
heled muzes si klidne nechat model kterej mas koncem zari zralej az do konce rina ale ma to svy vlastnosti cim prezralejsi tim te to vyplachuje vic a vic mam stim skusensti