Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak holky jedou jako vzteklý a další 1. foto je z 8.3.07 a druhé z 10.3.07 a ten 3 kousek z 15.3.07 .......a po za......ch sviluškách ani vidu ani slechu
Tak dneska jsem byl nucen nařízkovat abych hned po sklizni mohl vše vyčistit a vydezinfikovat a druhý den hned pustit vše znova holky budou perfektně zakořeněný a připravený rovnou na květ , bohužel v tom zmatku jsem opět zapoměl fotky doma ale taky co nejdříve dodám !
jo, jo..taky se mi zdají ňáky nevyřáděný..teda vyřádili se asi dost na růstu, ale připadnou mi taký řidší, nemyslíš prof.kalitexxx. napiš něco víc..celkem by mě to zajímalo jestli trochaj přiberou..ale určitě je na to pěknej pohled... ale určitě gramům zdar..a dobrou chuť