Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže po trochu delší době sem si dal tu práci a zajel do Growshopu pro květináče. Jsou to 3,5 litrový - 15×15×20 cm. (foto)
Dal sem novej substrát - sub. pro pelargonie + perlir + keramzit (na dno). Kytky se začínaj zpamatovávat Je to vidět na horních patrech, rostou krásný listy a už se tolik nekroutěj, skoro vůbec.
Jinak sem zaštípnul tu jednu kytku, nad 10 patrem Je to takovej hybrídek takže asi nemám co ztratit.. A taky sem si pořídil rozprašovač Fotky dodám někdy příště Aspoň budou o trochu větší..
Takže jsou starý přesně od 1. března..
Ta samostatná kytka je nejhezčí a ty 2 vedle sebe sou už horší ale taky jdou, pač jednu z těch dvou mi moje ******* sestra hezky usušila z jedný strany topením.. Achjo.. Nějaky listy seschli úplně a některý to přežili... Na podzim bych měl mít nějakou tu skřín takže už by se mi to stát nemělo