Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo no dudusek rulez o tom zadna tyjo ale nidky sem nevedel jakou dokaze mit silu randap mno a stema seminkama ja sadil jeste 19.6 rovnou do pudy podle me ztoho jeste bude dobre kurivo ale rozhodne lepsi sou rizky no
rAndap fuck off...!, no hele kazdopadne na seminka teda jebu a pojedu z rizku, pokavad sezenu, kdyby tady byl nahodou nejakej pardubak s rezama at nevayha a ozve se jinak je jasny, ze to tatika jebalo, kdyz jsem mu narval sklenik trávou, ale aspon mu diky tem vsem belikum ten plevel nerost..., navic vychcanek jako ja mu řekne, že to sou holandy za mrte kešu....a bylo tomu tak, on to pak zacal i pravidelne zalejvat... počital sem, že ty kyti z nirvany by ty dva metry v klidku udealy, a takovej durban možna i vic....
Jasně že jsem se přepsal, na semínka se již vyser, sežeň si řízky, teď už to takový problém nebude. Já sadil min. rok například PwP - z mojeho threadru, 20.6. a na konci měl 95 gramů suchých palic a byl vcelku luxusní, takže ti fakt doporučuji vyzkoušet, už vícekrát jsem sadil pozdějc pár kytek a doroste to tak jakorád a při péči z toho budeš mít i dost na celej rok a taky kvalitku. Doporučoval bych ti např. PwP, OB, Ice, A11xmtf - předpokládám nižší výnos a durbana atd. HLAVNE doporučuji ICE a dá se sehnat, udělej si cestu do Prahy.... určitě víš, komu napsat o řízky...
6 samic co kupodivu přežily, zdřejmě nebyli postřikany jedem, celkem mě překvapily, ikdyž to neni žadnej zazrak, ale já jsem s žadnou venkovkou už nepočital..., tak aspoň nějaká ta palička přide vhod...jinak řezy se mi nepodařily sehnat včas, takže jsem novou várku nesadil...tohle je nějakej gypsy mix a 2.generace nečeho..., ale voněj po skunku celkem na dálku, celkem dost....třeba kamošova A11ctka skoro vubec...?! něco už začina kvíst, což je pro mě potěšujicí zpravá
Naposledy upravil indicky-konopi 27-07-2006 v 13:12 PM
Ahoj dudu, no nedělám, letos to tam zase jede, něco malo je tam z hollandu, pak už to jsou obgenerace skunku a čudka..., co vim tak třeba Ledo uno, WW, Mazar, Hollands Hope, K2, ale nevěřil bys jak to všechno voní, hnojeny to neni ničim, jen obyč.hlina z kompostu a na květ přijdou slepičaky, ta hlína je občas promichana polystirenovýma kuličkama místo perlitu, kytek tam je kolem 300ks, ale to není všechno.... Dneska jsme něco museli zkratit zhruba o půl metru, páč to dost silně přerůstá a už je to celkem vidět Počkejte, až to začne kvíst
Naposledy upravil indicky-konopi 28-07-2006 v 21:26 PM
Vladbur: škoda by byla, kdyby to třeba kvuli tomu nezalamování něgdo ukrad....
Svahadji: možná víc, ale komu se to chce počítat?? Mohl bych hodit fotoz kamoše z jinyho políčka...má jich taky kolem tří kil a další kamoš jich má "jenom" sto a něco...
indicky-konopi: hehe to jo ze 300 kytek ... co s tim chces delat proboha ? :p) ja mam dve a bude mi to muset stacit ... :p)) omg 300 kytek jsem jeste pohromade nevidel .... krome techniyk teda :p)
peace a at to roste po tom prvotnim nezdaru ...
s4kul: ty co budou slabý necháme na vaření, ostatní bude muset vydržet do další sklizně o čem silně pochybuju...
fox_tonnzo: možná i jo čoveče, ale když si vlezu do toho skleníku, tak je to tam šíleně našlapaný, kapanek to přerostlo no, takže ohejbani by nemělo smysl, jak to lámem si myslim je v pořadku, ono to pak uděla takovou pěknou korunku, a o vynos se nebojime, že by jsme se připravily...
sundace: tipuju, že tady v ČR je podobnejch poliček mega, jen tady na g se to lidi bojej prezentovat nebo vubec o tomhle serveru nevěděj..., ale věř, že u nás je to normalní, břídile....
Všem díky za kostku....
tyyvole to je sileneeeeeee!! joo jednou chci mit uplne vlastni zahradu a aby to vypadalo jak u tebe rekl bych, ze letos sou idealni podminky, bude vydarena sezona
taxem se byl dneska podivat na kytkach a nějakej zmrdeček je zaštipuje!!!! Jaky pastičky tam mam na ně připravit? Rezaty hřebiky do těch jejich schnilejch nohou budou stačit??