Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me to doporucene stalo 80kc asi tak. Ja vytisknul formular co me to hodilo na webu po dokonceni objednavky. achjo, ja objednal za 80$, to je v riti a proc mi neodepisou na mail?
Čau, chci objednat poprvé páč nemám kde jinde vzít seeds a mám takový dotaz.Když to tam posílám, tak musím na obálku psát zpáteční adress?Protože pak bych se nedivil, kdyby pošta mohla tak nějak "uzmout" ty peníze, nebo že bych s tim pak měl nějaké jiné problémy.Když to posílají oni, tak prý tam píšou odesílatele jiného než "seedsdirect", to mě aspoň trochu ukldňuje, ale s tím posílátím?Mohli byste mi někdo odpovědět?
2Kutas:Mám problém chci si koupit od Nirvány-Swaziho a Bublicious dám je do košíku pak potvrzuju kroky ke koupi a v konečný objednávce mi naskočí jen Swazi a Bublicious ne.Přitom cena je 30€,Swazi 15€+Bublicious 15€ ale Bublicious tam prostě neni napsanej,pls poraď jak to udělat aby tam byl.Peace
Livis - ja to objednaval ze seedsdirect a udelalo mi to same. Tak sem to udelal tak ze sem vytiskl jeden formular, kde sou vsechny modely jeste pred potvrzenim a druhy, kde je jen ten jeden (ze 3) a pritom cena je za vsechny 3. no a ty formulare samozrejme s penezma do obalky...
...chtel bych taky neco objednat, ale zajima me jestli to vubec funguje...
*dik
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Hatto: jak nefachaj? tyjo doufam ze neskrachovali zrovna kdyz sem si objednal Hele raci si to objednej z jinama, ja objednaval skoro pred 3 tydnama a porad nic.
Ahoj
tvůj dopis došel teď do SeedsDirectu.Něco že už ti posílali zpátky semča.Děkujeme Seddsdirect.
Nekecej že ti posali až za měsíc doufám že to je trochu rychlejší,jinak semča co sem si obědnal tu budou až v květnu a to je dost pozdě.Peace
jj je to neco pres mesic ... obalku s objednavkou sem posilal 21 unora ... mozna ze to je tak pomale kvuli tomu ze sem to neposilal doporucene ale normalne .... mno uvidime jak to dopadne ! kazdopadne vsimli ste si nekdo toho zdrazeni ?? kdyz sem objednaval ja (papayu) tak to stalo 15 dolaru ... no a ted to stoji 33,5 ... takze vic jak 100% zdrazeni
čau, už jsem to tu psal ale po pár dnech neustálého přemýšlení mám pořád tu hnusnou paranoiu, takže MÁM NA OBÁLKU PŘI POSÍLÁNÍ NAPSAT NORMÁLNĚ SVOJI ADRESU ODESÍLATELE?Píšete ji tam vy?Prosím pár odpovědí a pak už dám pokoj..please