Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne tuhle trysku sem ti chtel doporucit k vyzkouseni (stoji myslim par 92 KC) - ale pak sem tu trochu hledal a zjistil ze tyhle trysky a jim podobny se zanaseji - navic potrebujesh vyssi tlak cerpadla ;-) . . . .
Sem zvedavy jak to bude chodit a jestli se to bude teda zanaset - drzim ti palce ;-) . . . .
PS: ten vobrazek se nezobrazuje
Ještě bych se chtěl zeptat kolik tam leješ vody? Nemyslíš že 250W na tak malou skříňku je zbytečnost a špatně se ti to bude chladit, bejt tebou, tak zatim zůstanu u tý 70W.
Už používáš novou trysku? Já sem si teď obědnal tyhle 2 typy Claber 91231 a 91245. Prej by se neměly zanášet... Čerpadlo sem si objednal 500l/h a chci na to dát tak 2 trysky (možná spíš jednu). Ještě sem objednal vzduchovací motůrek. Stříkáš pořád nebo v nějakejch intervalech? Já sem přemejšlel že bych tak minutu rosil a 2 až 5 minut nerosil.
hogi: ještě ne . ale dneska by měla přijít. já mam čerpadlo 480 L . jedu to 15 min stříkání a pul hodky pauza. ale s tima novejma tryskama pojedu tak 1min rosení a 10 min pauza
No s těma časama si ještě pohraju. Teď chci udělat jen pokusnej kýbl, kterej budu mít venku a budu testovat poruchovost a růst. Pak poznatky z něj využiju do novýho kýble, kterej dám do nový skříně.
Můžeš sem házet fotky kytek, jak rostou? Jedeš ze semena? A co ty hnojiva, jak je ředíš? Já asi budu experimentovat s menší koncentrací než je doporučená normálně do vody...