Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2BobekMarley:
NP jako Nova Paka a JC jako Jicin? no, hele, to ale nejsou zrovna Stredni cechy, spis Vychodni cechy, neboli Kralovehradeckej kraj ted po novu....
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
2BobekMarley:
ok, tak my - hrdi stredocesi - vas vychodocechy teda vezmem pod kridla....
tak jako pardubicko a hradecko vytvorilo hradubicko, vytvorime i my mocnou risi, hodnou EU! boze co to zase melu...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
no jen jestli nejsou vsichni useri z MB nahodou z Kosmonos
hick: já se budu celý výkend dívat do očí přítelkyni, bohužel. Claune již obdržel můj harmonogram, korekce bych provedl asi raději via ICQ, což? pošli mi kdyžtak Tvoje by PM. thx.