Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Si myslim, že když to tak necháš, že by se to mohlo začít větvit samo a jestli už tam axiální větvičky máš, což asi jo, tak začnou mrtě rust. Ale tak je to muj názor a nevim jak to doopravdy bude. Jestli to tak necháš a zkurví se to, tak abys to na mě pak nesváděl
Jinak když to zastřihneš, tak tím nic nezkazíš.
dvaja clenovia pozemnej posadky uz niesu pozemna ale stromova posadka. dnes som ich presadil na strom do toho volneho kybla. sice su dve v jednom kybli , ale lepsie akokeby mi ich ukradli. ostatnym rastlinkam sa dari dobre. aj napriek zlemu pocasiu.
z toho najvecsieho kriku som dnes spravil klon a budem ho zatemnovat, bo mam podozrenie ze je to samec, tak mi drzte palce aby nebol.
Ya zatial na samcow možem klopat na drewo.
Z asi 12 kitiek čo mame spolu s Petrom zatial šecko samice.
Su už hadam na tolko welke,že samci by boli wykweteni.
Foto hadam w najblišey dobe už urobim.
Ale stala sa mi nedobra halus.
Asi už 45 cm. vysoku,nadhernu NLX-ku mi dačo na zemy
w takych peknych kričinach wykopalo.
Najprw som myslel,že to naky člowek,ale ona bola ay
s korenom a zwadnuta pohodena hned wedla.
Kua to čloweka nasere,bo ta kitka wypadala fakt nadherne.
Ale čo už,ako wrawiš wyššie,čo nás nezabiye,to nás posilní.
Ale tebe ay twoyim kitkam želam pekny žiwot,bez podobných nepriemnosti.Maš peqne osadenstwo na strome,držim palce
a hodne slnka. . . NAZDAREQ
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
vivat tree grow. rastlinky sa maju super a dnes dostali prvu davku hnojiva. mohol som hnojit uz aj skor, ale az teraz som si zohnal hnojivo. zmixoval som tieto hnojky - hnojivo na muskaty, hnojivo pre kaktusy, cererit a hnojivo pre citrusy. sak uvidime co to s nimi zrobi . rastu vsetky vynikajuco ale zase su problemy s tymi skurvenymi mravcami. zabydluju sa do dalsieho kvetinaca. este zriesim ten postrek na nich, bo ma uz dost seru. zda sa ze sa moj tohtorocny grow uz ustalil a uz nebudu ziadne zmeny . a kompletnu stromovu posadku bude tvorit 10 rastliniek. aj s jednou od kamarata co mi dal dnes , bo odchadza prec a nema sa o nu kdo postarat...tak som ju adoptoval. na strom pojde este jeden kybel . - ja by som tam dal este aj 10 kyblov, ale uz tam neni priestor. tak joha groweri a drzte palec
tak a je tu aktualizacia aj s novymi fotkami. nech sa paci...
prva rastlinka na moje prekvapenie prerastla vsetky ostatne. fimko sa na nej podarilo na 5 casti a vidiet to. uz ma cca pol metra. rastlinky dostali papanicko v podobe rozpustneho siranu amonneho. dari sa im a taketo pocasie ake je uz dva tyzdne im ocividne dost pomaha. sak posudte sami.....................
druha rastlina sa drzi skvelo, ale nechapem, preco aj ked je uz taka velka, stale jej rastu len 5-cipe listy. bude to asi genetikou, to neovplyvnim.alebo nie?.....co myslite?
priemer stonky je cca 1,5 cm. uz som zacal s ohybanim.
a tu su ostatne rastliny:
1.) šalátovka
2.) hácečko
3.) dvaja presadeny utopenci
.........mimochodom, ospravedlnte moje fotky, bo ked vyndem hore, dost sa mi z toho trasu ruky a pohyblivost tam tiez nieje bohvie aka
Zdarec jaka je vyška tvych rotlin, dost rychle ti vyrostly. Uz jsem zvedavy jak vypadaji moje, dva tydny jsem u nich nebyl tak snad nak prezily ty strassne vedra.
no rastu teda fakt rychlo...bolo proste idealne pocasie asi dva tyzdne a este stale je. takze este rast budu dost. niektore dni narastly aj 3-4 cm za den. a stonky bujneju.
...dnes som si zohnal krystalon ana plod a kvet do buducnosti. len zase su problemy s mravcami. v troch malych kvetinacoch su tri mladatka SuperSkunku a tie planujem dat do tej hnedej nadoby. je tam zatial iba hlina a nejaky material (flase, postrekovac a tak) a uz sa donho pustili mravce. zase som kupil ten postrek proti nim. zriedimj ho do vody a prelejem s nim napadnute kyble a sand sa tam uz neukazu - kurvy . čuzz
smutna spravicka. ta najvacsia a najkosatejsia kytka dnes ukazal svoje gule . uz sa susi u mna doma a je pripraveny na nejaku dobrotu.
.......nepoznate niekdo nejaky skvely recept. rad by som skusil cokoladku spravit. nepoznate niekdo na nu recept?ak hej mohli by ste mi ho sem helfnut...pripadne pm. diky.čuzz
predvcerom sa prehnala v noci nad nasou oblastou strasna smrst a hrozny vietor...lamalo stromy v hore a moje rastlinky na jednom z nich. viete si predstavit ako som sa o ne bal??? dnes som sa tam konecne vybral skontrolovat. vsetky kyble boli uplne doohybane a krive a povysmykovali sa niektore...este stastie ze to tam mam tak dobre zaistene a pripevnene. trochu som ich ponapraval.
...rastlinky prezili skoro vsetky. len jeden superskunk - mladatko sa zlomil pri vrcholci ale vyzera ze este rastie dalej, bo sa taha za svetlom...
na tej najkrajsej rastline sa uz od dneska robuia male palicky. je nimi cela obsypana a je fakt husta. to bude asi moja best rastlinka tejto sezony. ked zozeniem fotak od janciho tak sem hodim fotky.
zatial čuzz
a vcera vecer sa zase prehnala nad stromom jedna vacsia burka. tentoraz to nedopadlo tak dobre pre jeden maly superskunk. ostali len dva a tie som presadil do toho velkeho hnedeho kvetinaca. ostatne rastu v pohode ale vietor mi to tam rozne poprehadzoval a dokrivil takze som to dnes musel opravovat. opravil som to ale pre jeden kvetinac miesto neostalo...uvidim ako to poriesim