Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K zubaři jsem se vždycky bála, i když jsem měla zuby celkem v pohodě. Pak jsem zlempovatěla a nějakou dobu nikam nechodila. Jenže mě přepadl strach, že nejsem pod kontrolou, tak jsem se přihlásila k novýmu zubaři. Skoro jsem nespala, než jsem tam šla...ALE prohlídka skončila nečekaně skvěle, zubař byl tak hezkej a milej, že se nemůžu dočkat další prohlídky.
Jo a dodatek: i když si myslím, že je moje dýchací ústrojí v pohodě, snažím se na ostatní nedýchat, tudíž i na toho zubaře jsem nedýchala. A on na mě: " Vy mi nedýcháte!!!!" Pak nastal několikaminutový záchvat smíchu na křesle.......
Ja osobne nechodim k zubarovi rad ale jednouz sem se dozvedel ze abych mel zdravy chrup tak mi musi vytrrhnout asi 6 zubu abych tam mel misto na nove ci co, no a tak prvni trhani byl peknej hnus ale po tretim sem si uz zvykl ze sem tam sel rad a jen proto abych bulnul skolu a nevadilo mi to
Trhali mi nerv z toho zubu dokud jsem o tom nevěděla, tak mi bylo dobře. Když mě jen tak mezi řečí (moje zubařka ma takovej dobrej zvyk víst "dialog", když má pacient vrtačku v puse) řekla, že mi ten nerv fakt trhá, tak se mi začalo dělat mdlo opět mě křísila celá ordiace...nicméně to nebolelo víc, než vrtání. A bohužel tam musim za měsíc znovu, pro plombu. Když mi jí dělala minule, tak mě řízla do dásně a tejdem mě to bolelo.
Fakt je, že až příště půjdu na prohlídku, tak už mi nějakej ten menší kaz nepřijde tak hroznej.
No já tež nepamatuju kdy jsem tam byl naposled.
A říkám, že tam půjdu až v 60. letech pro nové .
Jinak šel bych tam jedině v případě, že by mě to ukrutně bolelo víc jak dva dny.
Ale to by mě museli upsat celého aby mi něco mohli v pysku montovat, kompletní uspání je best !
Takže tak !
MiniGrow: hehe, to jsem si řikala taky. Pak mě jeden den bolela divně hlava, druhej začaly zuby-jako bych dostala do držky a večer už jsem nemohla ani spát a jen chodila po bytě, pofňukávala a nadávala si, že doma nemam žádnej brufen, jen paralen(a poprvé jsem se přesvědčila o tom, že na bolest má hulení vliv).
Ráno jsem mastila k zubařce, nesnesitelně dlouho čekala a jak se mi ulevilo, když jsem po čtvrt hodince odcházela bez bolesti.
musim povedat ze z noveho zubara som mal strach, ked som isiel na preventývnu prehliadku tak som sa sfajčil a nebolo to bohvie čo cely som sa trásol ked mi dával ruky do úst, ale potom ked ma išiel vrtat tak sme pokecali a pohoda chcel som inekciu a on že to boli ešte viac ako vrtanie a nakonec to nebolelo - a kde bolelo tak tam nevrtal. takže už sa zubára nebojím ale vidiet ho dost dlhu dobu nemusím
No pujdu tam pristi tyden, tak se zhulim, necham si od nej pichnout morfin do dasne, nebo co bude mit a kdyby neco, tak mu ho pichnu taky a vytlucu si ten zub brusli jak Tom Hanks v Robinzonovi na pustem ostrove.
------------------------------------------------------------------------------------
neberte si priklad z televize, nebo dopadnete ze zaseklou brusli v sanici nebo hloub :-)
K zubaři teĎ celkem chodim, ale dřív sem z něj byl vysran...
To sem byl v 18-ti z branečákem a pak sem šel až po 7 letech, když už mě zub bolel tak, že nepomáhaly ani 3 Brufeny. Pak sem tam chodil každých 14 dnů 2 měsíce v kuse, než mi tu hubu dala dohromady. Od tý doby sem poučenej a chodim pravidleně.
No zhulenej k zubari je to bomba. Aspon pro me. Ono to huleni asi nejak funguje dohromady s tema injekcema proti bolesti. Dal jsem doma speka, vycistil hubu a za deset min. jsem sedel v kresle a dostaval injekce na bolest. Byl jsem vytrepanej jak ratlik(byl jsem u zubare po 5 letech) a najednou mi to najelo z tech injekci a z toho huleni a ja byl nejklidnejsi clovek na svete. Takze od te doby jedine nahuleny k zubarovi.
tak toto je husta tema. tiez zubarov prilis neoblubujem, nastastie mam pomerne zdrave zuby a som donuteny k navsteve tak raz za 4 roky. Ale ked uz tak poriadne, vytahovanie nervu a pod. som uz absolvoval. Polomrtvy bolestou, zubarka vytiahla nerv a na tej hnusnej zahnutej ihle mmi s nim hojdala pred ksichtom, ze aha uz je von...vrazdil by som...
A aby som si to zakazdym uzil, tak kedysi davno som mal vyklbenu sanku, preskakuje mi klb a udrzat usta otvorene viac ako par minut mi sposobuje neskutocnu bolest, no supot...Takze k zubarovi len ked je to nutne.
Jsem rád, že i mnohem větší kapacity a drsoňové tady na Groweru jsou na tom podobně. Uchcávám totiž strachy už jenom když si na zubaře vzpomenu, ale dřív nebo později mě to stejně čeká, páč už zhruba před rokem mi vypadla plomba.
Bože, jak já to nenávidim!!!
Kdyz jsme byl maly tak jsem mel problemy se zubama(furt jsem si je cistil), ale to nezabiralo a furt mna bolely.............A ted tam chodim prawidelne kazdeho 1/2 roku uz od swych 13 let.......doporucuju, nez se trepat doma s bolawyma zubama.
no tak já mám svého lékaře chrupu rád a pravidelně jej navštěvuji každý půlrok,aby se pojišťovna trochu zatřásla...Zaslouží si to,i když se třeba jenom podívá do mordy,či přeškrábne zubní šutr, a nic jiného nečiní.V případě nouze je schopen ordinovat i v neděli večer a toho si cením,i přez to,že první plombu mi dělal až v mých 30jářích.-v té době jsem se mu také přiznal,že již chápu,proč se moje stará bojí zubaře...Moji smradi rovněž chodí pravidelne od svých postbatolecích let s námi,a i když jenom otevřeli držku a mrk se na jejich chrobalivé mléčňáky a ničehož nečinil,aspoň trauma z návščev již není tak obrovské.Vypadá to,že si vážím svého zdraví,a vedu k tomu i ostatní,leč patrně nečiním radost svému internistovi požíváním alkoholu,kornatěním tepen,kouřením,obžerstvím..atd. No snad ještě psychouš by mohl míti radost ze sklidnění cholerické nátury účinky THC...
Odkládání návščevy zubního lékaře jest škodlivým návykem.ale.Mám strach ze zubařů!
ps:
Vlastní zkušenost : lepčí je chlap.Má větší sílu a nerozmarasuje Vám hubu při pouhém vytržení zoubku jako slabší ženská potřebující páčící síly a rovněž můžeme předpokládat principiálně lepší technologickotechnické předpoklady .... doktorky sorry,určitě jste lepčí v něčem jiném...