Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to nevim jestli by je to zmatorilo ,ale zkusit to muzes ja s timto substratem nemam zkusenost.
Taky jsem mel problem z hlinou u GWS.
Proto dam na osvedceny 30%zahr.sub.30%zizaly30%kaktus10%keramzit a perlit
to Drevo-Kocur:proc myslis ze je to na hovno v tehle jeste malych kvetinaccich je prece celkem riziko ze je prelijes.A suchy a mokry cyklus je prece pro rostl. dobry, aspon spotrebuje vse jak ma.
A je lepsi den na sucho nez5dnu prelito.
Oprav poku se mejlim nebo vysvetliy proc je to na hovno
Já se proste asi pomněju z těch kytiček. Chudinky....Já to ani nemůžu komentovat. S tím keramzitem je to totalní výser....To uz od pohledu vypada tak ze se kytky nemuzou mit dobre. Uz na pohled poznam, ze kytky byli prelivany jak svina prvni tyden rustu. Nechapu jak muzes uvazovat nad presazovanim do jinyho substratu??To je nejvetsi demence co muzes udelat, protoze uz jste to s prominutim posrali hned na zacatku. Dale jste posrali ty dve kytky v jednom kvetinacu a kupodivu tem se dari nejlepe....Koreny urcite nebudou srostly tak bych ty "zivy" kytky ihned presadil do kvetinacu s jinym substratem....bohatším....já mám osvědčenej univerzalni substrat od arga (agra) ted nevim a 27,6% perlit a nikdy jsem nemel problem aji kdyz jsem mel tuto půdu ve skleníku. Stoprocentne jste meli utesnit vrsek i spodek pestirny....coz jsem si taky nevsiml ze by jste meli. Ten kdo tady psal, ze se kytky maji zalivat az 100%ne vyschne puda je ta nejvetsi demence.........proste jak drevo - kocur.....udelat selekci a starat se o to co to jde.....a poslouchat lidi na groweru a davat sem rozhodne casteji fotky a ne az jsou kytky zraly na hrbitov.......
Byl jsem se tam vcera podivat a musim rict, ze se to uz dava dohromady. Zacinaji rust nove listy, puvodni se zacinaji zelenat. Konecne se to chytlo. Ted uz to pujde snad ,,samo".
podle me staci, kdyz budes kytky fotit se zapnutou lampu a jeste s bleskem, me to tak funguje, ale chce to bud externi blesk nebo fotit zdalky na zoom, jinak to blesk moc presviti a vysledne foto neni nejlepsi...
2all: pruhy na fotkach jsou z toho, ze to bylo focene z mobilu
2yavar: na dne jsou diry dostatecne, tak aby mohla bez problemu odtekat voda. Hnojeni se jeste nepouzilo, myslite ze je uz vhodna doba na hnojeni? Bude to asi chtit ph merak. Vlkost se tam za posledni tyden ustalila na 45%.
Mno takže když jedu taky hlinu a ph moji vody je 7,2...tak co? hlinu tim padem budu mit taky 7,2? Kdyz psana max hodnota je 7? a když kapnu do vody hnojku tak už sem negde jinde...kapnu dalsi hnojky a sem zas negde jinde, podle toho bude taky Ph hliny negde jinde ne? tak jaxi to vychytam, abych uderzel ph na 6,3 treba? furt budu muset upravovat ph zalivky či co? PH metr je podle mě moc dobra věc narozdil od těch pomrdanej papirku a ph testu...
2Drevo-Kocur: dekuji za ten kapkovy ph test. Nehnojili jsme. Kytky vypadaji uz mnohem mnohem lepe, nez pred tydnem. V pondeli to teda pohnojime. Co doporucujete pro prvni hnojeni? Dekuji
Záleží zase kolik peněz jsi ochoten investovat.....Čím více, tím více se to vyplatí. Čím méně, tím je to většinou horší hnojivo. Rozdíl je opravdu pozdnat. Kazdopadne bych ti mohl jen doporucit zajit do growshopu.......lepsi nez jakekoliv hnojky z Bauhausu Specializovanej obchod je hold specializovanej obchod