Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm to neviem. vobec som to nesledoval kolko tam bola. sisky boli uplne tmave, som sa bal ci som ich nepokazil. mozno to bolo aj preto ze tam bolo trochu tabaku a ja nefajcim (ale to sa mi zvacsa len hlava zatoci) takze neviem. sksu napr jednu rastlinku nechat o tyzden dlhsie a este jednu o 2 a porovnat. aj by som to skusil al nemam uz ani matky ani semena tak nemam ako
inak som teraz fajcil love potion nedozretu ale uz pred koncom a poviem ti ze som po 2 sklenkach behal naspeedovani asi 3 hodiny a to po slnku tak som sa stavil este na 2-3 pivka/kofoly lebo som nezvladal. ale fakt super stav zas. urcite lepsi ako ked si rozbity ze sa ti nic nechce
Zatial najvonavejsie co som mal bola Santa Maria (planck) Ta vona pripominala lesne ovocie, alebo maliny, ale tak akoby ste otvorili cerstvy dzus lesneho ovocia. Mnam, vzdy mi tiekli slinky mnam. Citit to bolo do sirokeho okolia - podla mna aj preto mi ju ukradli !!!!!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Durga mata je asi nejintenzivneji vonici model co sem citil, ale nejprijemneji mi vonela Orange bud a Mango (papaya)... vubec se mi nelibil smrad nakyho zaparenyho Durban poison, ikdyz zhuleni bylo super...
ja tet jel Durga matu a je neskutecnej sajgon i kdyz mas u sebe 1g tak to vi kazdej kdo s tebou sedi u stolu, zkuruje tak na 1-2 prdy, my davame tak 4-5:-)
A co takhle Ingemars Punch,outdoor voní jako ovoce a indoor voní úplně skunkovitě,a jestli ti voní hašiš tak je hustej model Maroc x Afghan,Citral voní jako bylinky,nebo nějaký koření,California orange bud voní jako pomeranč,Bubblelicious voní absolutně sladce a trochu mi připomíná žvejkačky Huba Buba,PPP voní jako jehličnatý stromy, prostě se mrkni na www.nirvana-shop.com tam je dost velkej výběr vonavejch odrůd.
Nemůžu říct co voní nejvíc, ale z toho co jsem pěstoval byla nejvoňavější BurmaBerry, původně sem chtěl mazara, ale zdroj to asi popletl, jelikož mazar dle mě nevoní po ovocích. Jinak kytka za květu voněla úplně přesně jako lesní jahody, kdyby jste měli zavřené oči, tak by jste nerozeznali co je co. Při sušení už ta vůně po ovocích zeslábla, nedá se to popsat, ale voněla strašně sladce. Po usušení jako by se aroma vytratilo, jenom lehká vůně. Každopádně stav je šílený mazec, prostě absolutně netypický zkuř, ani sativa, ani indika, prostě haldy, těžké fárky, smích a docela stíhy a hodně sedativní, jelikož jsem včera jel na kole do lesa, a jak jsem jel vypečený zpátky, vzal jsem to přes takou grápu abych předjel kámoše, ale hodil sem totál jebu, kotrmelec a přitom sem nic necítil, akorát jsem asi minutu uvažoval, na kterou stranu otočit řídítka abych neurval lanko .
A dojezd je strašně těžký, nesnesitelný, vždycky se musím prospat jinak nejsem schopen logiky .
Nicméně pokud máte takovéto "těžké zkuře" rádi, můžu Vám burmu jen a jen doporučit, sice se mi nezdála moc výnosová, zato velice extrémně trichomovitá. Na sklizeň jsem si potajnu půjčil nůžky z manikůry, ale musel jsem kupovat nové, páč se totálně zalepily a voněly na kilometry daleko, o palcích nemluvě.
Nejvonavější? tot otázka,spíš mi řekni jakou vůni myslíš-ovocnou,skunkovou,hašišovou,nebo jen takovou jako je klasická ganja?Určitě Mango,Papaya,Mandocino Mandes,Sweet Toth#3(ta je extra),a ještě určitě vonavek je hafo
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Původní příspěvek od orell okej, díky za linky, písnu jim, sem zvedav, kdy bude "on stock" Taky sem slyšel, že Orange bud je dobrej model jak na pestovani, tak i huleni, co si myslite?
Mám orange bud na pěstování je good si myslím vubec to neumím ted tom pálím 70W asi tak 10 rostlinkám a rostou pěkně a jeden orange bud už mám skoro dokvetený uplně total orosený to už vypadá jak nějaká dužina když se to ušmykne šiška: ) a je dobrý ale stavy bych řekl spíš stoned
Původní příspěvek od Apofiss Nejvíce zapáchající (9+) 9 - Afghani Special from KC Brains
9 - Bubbleberry from Sagarmatha Seeds
9 - Northern Lights #5 x Haze from Sensi Seeds
9 - Skunk Special from Nirvana
9 - Lionheart from Almight Seeds
9 - Great White Shark from Green House Seeds
9 - Jack Herrer from Sensi Seeds
9 - Swazi Redbeard from Seedsman
9 - Ducksfoot from Wallyduck
10 - Schnazzleberry from Chimera
10 - White Widow from Green House Seeds
10 - Ultra Skunk from Dutch Passion
Statistika Overgrow , klikněte si na text pro další , Hlava