Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak u nas v botance mivaji kazdej rok cca 6-8druhů tabáků-nejni problem na podzim sebrat jakakoli seminka(kdyby mel nekdo zajem)...viržinak mivaj nadherne vzrostlej-nikdy se mi to doma tak nepovedlo,protoze to holt rovnou vysejvam a nepredpestovavam.Peknej sem mel akorát loni(zustaly nejaky stonky ve skleniku pres zimu a vypadalo z toho par desitek semen,ktery vzesly hnedka brzo z jara a vyrostlo to pekne).
Kdyby nekdo chtel,mam nekolik tisic semen virginaku co asi nebudu vysejvat...vymenil bych za nejake klony...kdyztak PM
Ty jo - 4 tydny starej? Ja ho mam starej asi pres mesic, a furt mi rostou takovy maly listecky jak je to mozny?
Mrkni se na to... V jakym substratu ho mas?
Uz mas velikansky listykdezto ja je mamfurt maly... A je na slunicku a ve skleniku...
Původní příspěvek od [CZ]Neon dovolim si prispet fotem jednoho tabakovniku cca 4tydny stareho, roste si za oknem, posledni 4 dny pod usporkama v "Neon's Growcomp"
neon: co to mas ako za odrodu?neni to nahodou ten okrasny?ja by som povedal,ze aj hej
tiez sa propojim mam taktiez semena od KAPKY1 takze virzinsky ma asi mesiac aj nieco a paci sa mi pekne rastie substrat klasicky pre izbove rastliny + asi 10-20% perlit a co to malo piesku