Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem se jednou uplne besne zmlikoval a myslel jsem, ze me to zabije. Trvalo to 2 dny. Ale asi fakt to cloveka nemuze zabit Nicmene do podobneho stavu uz bych se nechtel vratit
Původní příspěvek od Disaster:-) To ceasar: Kdesi jsem cetl ze nejaky clovek v anglii na party sezral extosku a pak do sebe nalil kolem 5-6 litru vody protoze nekde cetl ze se ma pit aby nebyl dehydrovanej a dostal z toho otok mozku. Ted moje teorie: Telo to nacucne jak houba zridne ti krev a je ji vic. a tim by to mohlo byt. Mozna Čuďte
je to zalezitost osmozy.v tele mas bunky.v nich je voda.bunky maju polopriepustnu blanu.medzi bunkami je medzibunkova klvapalina.ta obsahuje hlavne sodne a draselne soli.ked vypijes vela vody, tak sa medzibunkova kvapalina prilis zriedi a zacne prenikat do buniek.tieto sa nacucaju a tym sa zvacsi ich objem.moze nastat aj opacna situacia,ked sa medzibunkova kvapalina prilis zahusti(zjes lyzicu soli),zacne voda z buniek vytekat do medzibunkoveho priestoru az kym nezanikne.inac ked si otvoris zdravovedu a najdes si tam osmozu,pripadne homeostazu,pripadne hospodarenie s vodou a elektrolytmi, tak tam to budes mat isto lepsie popisane
2psycho>mliko te nezabije tak jako hippici zrali 10 nasobny davky lsd nez jsou v papirech a akorat celou noc mluvily do stromu a ke hvezdam ale za 2 dny normal
ja jednou udelal 3 litry mlika z 1/2 pytle od brambor starych nekouritelnych palic (oprcane jako krava a silena chut nicmene zhulovalo to)dali jsme kazdej panaka do 10 minut paranoia jako prase celej zbytek toho pytle jsme celou noc balily a v 5 rano uspesne zahodily do kontejneru o 6km dal taky jsem myslel ze z toho chcipnu ale to je psychika nasledujici den 2 holky co lektvar pili nemelki ani kousek zbytku po nachlazeni co meli den predtim samozrejme ze jsme okamzite v 8 rano vstali a mazali pro pytel zpatky(neni totiz takoveho mlika aby dethak bohdaa vyhazoval marihuany )
jinak co se tyce chlastu a gunjah >ja uz ted asi rok vubec nechlastam bo se nakalim a chovam se jak pako nekdy se i neovladam a delam veci co nechci delat a nikdy bych neudelal!to se mi po trave nestane a ze bych nekde na namesti zvracel taky ne ...ozraly lidi maj sklony k nasily coz trava nema ..u mne je to tak ze alkohol povazuji za stejnou skupinu jako treba extaze a kokain tim padem fuj pro mne
stop hard drugs
smoke da herb
takze u mne jednoznacne dvoji metr u alkoholu a marihuany je a to takovy ze tvrdy fety jako chlast neuzivam bo to nemam zapotrebi se zfetovavat jako kun
mejte se a kalici nic proti vam kdyz se umite ovladat
peace 2 all
Myslim si že tenhle stát spěje do prdele když někoho chce stíhat za to že hulí,doufam že se to změní,a každej kdo je postižen určitou chorobou a huli protože mu to pomáhá,nebo aspon ulevuje od bolesti,tak at hulí dal,je to každýho svobodná vůle co bere,nebo ne?
Odhaduje se na 1g THC na 1kg tělesné hmotnosti.
Standardně obsahuje marihuana mezi 4 až 10% THC.
Při 4% obsahu bude jedna "cigareta" obsahovat cca 40mg THC z čehož je zpravidla téměř polovina spálena hořením.
I kdybychom vzali v úvahu hodnotu 10% joint by obsahoval cca 100mg, tedy 80ti kilogramový člověk by musel sníst asi třičtvtě kilogramu trávy během několika málo hodin, aby se jen přiblížil k teoretické smrtelné dávce.
Termín intoxikace je tedy u marihuany dosti pofidérní, vezmeme-li v úvahu, že toxicita marihuany je nesrovnatelně nižší, než je tomu u námi běžně užívaných léčiv.
vsetka cest Hanke, ze sa odvazila s pravdou von. Na to treba odvahu. Ja mam artozu v rukach, a mavam sialene bolesti.A citim, a viem ze aj mne tato uzasna rastlinka pomaha od bolesti. Zijem v Hollandsku, v super krajine kde na vas nepozeraju ako na potencialneho vraha....ked si zapalite jointa....prajem Hanke vela sil