Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Huleni v praci je podobne ja ve skole, doporucuji nehulit :-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Souhlasim, ze by huleni nemelo patrit do prace. Tim myslim bezne ho uzivat jako treba kafe. Ale podle me se to obcas da tolerovat. To ja si kuprikladu obcas dam. Treba minuly tyden z toho vylezl turnaj ve stolni fotbalku naproti v hospe
Čaute,taky dělám správce hodně malé počítačové sítě a když občas jdu do práce,tak se povede,že jsem občas zhulenej,to řeším věci buď hodně rychle(když tam jsou zaměstnanci) nebo pomalu(když jsem tam sám) Takže každýho věc...
Jinak hulení bych snad i doporučoval(pokud člověk zvládá i když je dost vyhulenej-no prostě když jste zvyklí) v práci tvořivé(malíř,grafik,hudebník) a stereotypní(kopáč,brigádník...)
Záleží jen na Vás,jestli už jste zvyklí
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Brigádu zkouřenej nedoporučuju! Obzvlášť ne ve Staropramenu! Dopoledne kalíte lahváče o polední přestávce někdo navrhne špeka, vyndá houbičky, já měl Herrera, a odpoledne čtyři hodiny přendavat lahváče z bas do krabic, případně lít pivo do kanálu. Už nikdy!
Kdyz jsem byla o neco mladsi (reknem tech 15 let )a jsem pracovala po vselijakych kramech. Bylo to obdobi co jsem hulila od rana do vecera kazdy den, tak to jsem i hulila do prace (v reznictvi to bylo zuzo!)
Ted ale uz 8 let delam financniho analytika/kontrolera a moc nehulim v praci. Kdyz jsem doma a davam dohromady nejaky report nebo neco, tak si dam spicka a to jsem pak CHYTRA!!! A mnohokrat jsem dostala i pochvalu na report co jsem pak sefovi predala .Nebo kdyz mam upeceny kolacky, tak si treba dam, ale to si musim ujistit ze nemam zadny schuzky.
Jinak, huleni v praci je fakt nebezpecna vec, delat to pokud opravdu VIS ze muzes, ze to vse zvladnes.
Jako projektant (zacinal jsem u huti- valcovaci stolice..., dnes se ours firma specializuje ciste na Gastronomii- Kuchyně ZŠ, Menzy, Nemocnice, Domovy důchodců, závodní jídelny, MEGA výrobny pokrmů-10 000+...) travim vecinu casu u PC. A pri zakladnim architektonickem zpracovavani (vse 3D- ACAD) nejaky ten modylek dokaze cloveka totalne inspirovat a pak ma napady jako BUH, ovsem nekdy neni schopen... niceho...
Ale pri takovych stereotypnich dodelavkach (treba popis zarizeni v technicke zprave), kdy clovek nemusi moc premyslet, ale spis rutinne "MAKA" je huleni o nicem, jen se cloveku vic "NECHCE"- tot muj nazor
(i kdyz uz sem zazil i pracovni modylky, kdy sem jako student na brigade na montazi na nocni smene misto bezne praktikovaneho spanku "lital jak suspajtl" a fakt makal za 3 lidi- ti to brko nezvladli, HA HA!)
Já sice jěště nepracuju,ale můj kámoš v práci něco stěhoval,vyčadil se víc si toho nepamatuje až to jak tobylo všechno venku na svém místě a velmi rychle.Nebo kámoš zedník říkal že omítal zeď a z té stěny vylezl obličej,dobrá to haluz,ale ta stěna pak vypadala.Zbourat,Znovu!!!!
Tož ačkoliv je to dost vzdálený od oboru kterej sem (téměř permanentně zhulenej) vystudoval, momentálně dělám na pile. No to víte je tam spousta takových železných věcí se zubama, všechno se to točí takže to už radši neriskuju. Jednou jsem si takhle z rána pěkně pokouřil, chodil po lese prostě paráda. Pak jdu na dvě na odpolední a pořád v pekelným rauši. No byl jsem z toho little confused .... ale můžu psát, takže mi asi ruce zůstaly
Původní příspěvek od polorobot NIKDY NEHULIT NA PRÁCI !
neplatí pro: malíře, spisovatele, hudebníky, básníky a jené tvořitele, dále pro všechny co jim to k jejich práci nevadí pro její zajímavost, třeba bagrysta
Pises, ze neplati pro malire atd...??
dovolim si k tem hudebnikum:
Jsem profesionalni muzikant, vazna hudba, a reknu ti ze taky si to nelajznu hulit v praci.Ono kdyz mas hrat s orchestrem nebo solove na podiu pred asi 800 lidma,musis mit absolutne pod kontrolou prsty, dychani techniku tak uz samo o sobe to je takovej ulet a takovej zahul na psychiku a koncentraci,ze byt vypeprenej na prach tak nezahraju ani "HORI" Ver mi, neni to jednoduche....vzdy az po praci s pocitem dobre provedene prace a s pocitem ze jsi tomu obecenstvu neco dal....tao se pak krasne huli
Wegal: souhlasim s tebou, v praci mi taky staci jen par prdu, celeho speka bych asi nerozchodil, to bych potom taky mohl treba zformatovat disky na serverech nebo neco podobnyho
za to jak nenasilne pistupuje k práci to se,mi líbí takový free lidi a taky za to ze zkouřil ochranku a t ože tě vyhodili že si moc pálil a vylejval se tak to už je dost divoký
Ja když jsem v práci resp.před praci dal spíčka,tak jsem se modlil aby po mě nikdo nic nechtěl abych nemusel s nikym mluvit.Sedim totiž v kanclu se 40 cátníkem a 40 cátnicí a teď k nám prišla jedna mladá buchta takže mám strach aby to v tý dost prosvětlený kanceláři na mě nikdo nepoznal.Na mě je to totiž fakt hrozně poznat,buď se furt šklebim nebo směju ale oči ty sou vždycky jasný.Taky mám pocit že když na mě někdo z mých kolegů mluví a kouká se mi do očí že tak jakopby zkoumal jestli náhodou nefetuju či tak.Oni to prostě neznaj a myslim že jsou proti i když o hulení nemluvíme.Jsou dost konzervativní až to skoro přenášej na mě a já se pak nějak nechtěně hlídám když jsem zkouřenej.
Já si dost dobře nedokážu představit jak před výlezem na 60m stožár do sebe láduju ganju aby se mi líp lezlo.Vono stačí že mam plíce napadrť za těch deset let hulení.Kdepa hulit v práci by mohlo pro mě skončit krchovem.Čau
yo, takze...
zmastit se v praci, ktera me bavi (coz je nastesti muj pripad) je v pohode. Ale samozrejme s mirou. Delam programatora a uz se mi stalo, ze jsem si dal sluknu a pak jsem se pouze tlemil do monitoru s prstama na klavesnici absolutne bez napadu a motivace cokoli delat. Ale jinak kdyz to neprezenu "absorbuji pozitivni vlny"
Taky samozrejme beru ohled na to, jestli mam cas druhy den ten zdrojak opravovat nee samo, kdyz je joo rychta tak radsi nehulit, ale kdyz je klidek a nenarocna prace, tak proc si ji nezprijemnit?
Kdo na to ma (a ma zjisteny, ze na to ma) tak muze s klidem, ostatnim bych to nedoporucoval. To radsi az po "padla"
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
PiosOne: Přesně tak. Jsem majitel firmy čítající sedm zaměstnanců, vím, jaké to je jednat zhulákanej v bance, jak dlouho trvá fronta na poště, jak po minutě telefonního hovoru nevím dané téma atd.
Negativa převažují, je to lidem pak už divný.
Ale občas si zahulím při cestě domů, je zajímavé sledovat měnící se pohled za volantem a řízení se za chvíli promění v zábavu.Škoda jen, že se většinou neudržím a druhou polovinu šedesátikilometrové cesty domů závodím.
No nevim ja zatim nejako nepracuju a kdyz sme si jednou zahulili s kamosem na brigosce tag to bylo v poho sice sem nemel poneti co delam ale bylo mi to jedno protoze to byla jenom brigada
Aspon mi to rychle uteklo a moh sem padit domuu