Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prostě luxus,není co dodat,snad jen dobrou chuť a další vyvedenou várku,Pěstu Zdar.... a K4YOU
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Tak jsem otrimoval další dvě holčiny. Každá z nich vážila jen cca 45g.Ještě pět kousků zbývá,zatím tu mám nějaké fotečky lepších paliček z těch již "hotových".
Zhruba do 10 dní dodělám všechny a konečně bude celková váha......
Díky všem,zatím čus....
Na první stránce jsem mluvil o srovnání chuti,vůně,konzistence a výnosu při použití AH květového stimulátoru + FinalSolution a o porovnání s květovým boosterem od B´Cuzz a to na stejné odrůdě(OB),takže se pokusím
B´Cuzz : Chuť a vůně velmi výrazné,palice jsou méně tvrdé než s AH
AH : Chuť a vůně trochu méně výrazné,palice jsou krásně tvrdé
Výnos nemohu přesně posoudit (při této várce jsem zastříhával ale minulou várku s B´Cuzzem ne),nicméně to vychází tak,že AH je ve výnosu stejný či o malinkato horší než B´Cuzz.
Závěrem : Osobně jsem došel k závěru,že nejlepší je použít květový stimulátor B´Cuzz v kombinaci s FinalSolutionem od AH,protože preferuji výraznou chuť a vůni,přičemž Final se postará i o dobrou konzitenci.
Případnou nesrozumitelnost laskavě omluvte,způsobila jí nadměrná hladina THC v krvi
Díky za pozornost,zatím čus.......
Myslíte,že by mělo smysl vyzkoušet mixy různých boosterů? (např půl na půl AH s B´Cuzz a to i pro růstovou i květovou periodu).Případně nezkoušel jste to už někdo? Díky za vaše názory
2Apofiss: Vím že se boostery všeho druhu (obsahující enzymy a hormony) nesnesou s H2O2 ,ale navzájem by si škodit neměly,ne? Máš s tím špatné zkušenosti?Ripen znám,ale ještě jsem ho nezkoušel,myslíš,že je lepší než Final? díkec
Mimochodem,po 16 dnech sušení je vše komplet otrimováno,zváženo a sečteno dohromady a vzniklo cca 385g (cca 48g na kytku) suchého kuřiva (váha má odchylku 0,1g , proto se snažím co nejvíce snížit počet jednotlivých vážení).Všimněte si,jak jsem se poměrně přesně trefil svým odhadem o kus výše na stránce Není to sice mnoho,ale chuť,vůně i účinky jsou dostačující a já jsem konec konců celkem spokojen (mírná nespokojenost musí být vždy,to je to,co nás žene kupředu,že )
Děkuji za pozornost,zatím čus.
kaamo super))) ja pouzivam final solution...a myslim ze si ma inspiroval ku kombinacii s tym Bcuzzom....tak uvidim....vyzera to fuck nadherne...tak sa drz:-)))