Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAU PILDO>ta pena co si spominal sa na rastlinkach objavuje aj mne.Dnu v tej pene by maly byt take male chrobaky {s cervenym
zadkom}aspon u mna je to tak.Tie chrobaky som s peny povyberal,ale nevsimol som si ze by neak skodili rastlinkam{aspon dufam} Viac o nich neviem,ale dufam ze tu niekto pomoze a poradi co su to za ku..Y!
Nazdar Pildo.Kytiz wypadaju huste ale pewne werim že nakoniec budu o moc husčie !
S tym klieštom som mal aj ja podobnu radu ale k doktorowi som nešiel.
ja dawam prednost wlastne naordinowanym medicinam
( 1-2bonga qualitneho matrošu,1-2 frtany domacej jablčnice :-)
HODNE ZDARU A nECH SA NAM SLOWENSKYM GROWEROM DARI
*****************maj sa********************* K+
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
no ja radsej skocim k doktorovy ako by som riskoval encefalitidu alebo boreliozu. noha je uz v pohodicke, este tam mam flak ale uz ho ani neni poriadne vidiet. dnes idem pozriet rastlinky lebo som ich nevidel viac ako tyzden tak som zvedavy
fotecky papaye2 (na 90percent samica), papaye3 (100percent samica, robi fakt huste sisky v testboxe) ale vyzera ze to asi nerozbeha (bud ju poskodili dazde alebo nieco zralo, ale asi tie dazde)
a 2x misty2 (myslel som ze sa neuchyti ani jedna ale vyzera ze tieto 2 preziju)
a znackove veci na balkone:
8 herianiek (2 pre gonu). na druhej fotke je vidno herianku, ktora ma 3 delozne listocky ci ako sa to vola. dufam ze sa bude aj vetvit trojmo.
dalej na jednej fotke 2xNLxSH2 a 1xNLxSH3
dalsia je papaya3
edit: inak herianka ma 100percentnu klicivost, referiman ma fakt dobre seeds
a tu zvisne fotky, fakt neviem preco ostatne rastlinky vobec nerastu
PS. ta hlina na listoch tam je preto, ze som presadzal niektore rastlinky a zvysnu hlinu som daval pod ostatne a trosku sa mi podarilo dat aj na listy. potom som to oplachol vodou ale fotil som este pred tym
este jedna rastlina ww, mam ju od jedneho nemenovaneho clena z gorwru (ak da suhlas tak zverejnim nick), mala to byt povodne matka ale nezmestila sa mi do matkarne
na policko som ju presadil v sobotu aj s jednou papayou3 a NLxSH2