Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to mieste kde bol ihlicnaty les alebo v lese? inak upravoval si nejak PH pody? ja mam v byvalom ihlicnatom lese, podu som upravil dolomitickym vapencom a liadkom amonnym, hadam to pomoze.
inak uz si pestoval na tomto mieste? ak ano tak ako sa ti darilo, neboli problemy kvoli kyslej pode?
pěstuji v nádobách postupně je stěhuji do větších a větších nádob bohužel je to velmi nákladné alespon pro mne- takže nakonec skončí v 90 a 65 l nádobách...kdybych měl alespon jistotu sběru tak bych asi neváhal a koncem července bych je přesadil do 200 l, ale při současném stavu konopné společnosti- kdy skoro všichni ví, že konopa jest celkem fajn ale naoko se budem tvářit, jakože ne no ne, takže kriminalizace, čorky etc..? tak je tak už asi nechám- pěstuju některé samostatně a některé dohromady...složení půdy a hnojení
STARTOVACÍ OBDOBÍ cca 1, 5 měsíce
Phytamin plagron
Root Bcuzz
Root Juice Bio Bizz
Darina 4
růstové období
Alga Wuchs Plagron
BioGrow Bio Bizz
Phytamin Plagron
Algamic Bio Bizz
FishMix Bio Bizz
květové období
Alga Bloom Plagron
Phytamin plagron
PK 13,14 BioNOva
Algamic Bio|Bizz
vlastní směs zkvašené mléko+slepičí trus+kun odlezely+netopýr zkvasit a 1/20 poměr do zálivky
do hlín jsem zakomponoval agrokompost, do jednoho kyble jsem použil vermikompost a netopýří guano s tím, že jsem sázel do Florii s přídavkem pelikáních hoven nemůžu si zatím stěžovat...
dnes měly květiny narozeniny 2 měsíce od zasazení semínek mno nádherný letní den jim určitě udělal radost 30 stupnu ....
všimněte si té změny v barvě listů není to způsobeno jen hezkým slunečním dnem , ale také aplikací Root Juice od firmy Bio Bizz, Bio Grow od té samé firmy a postřikem Phytamin a Darina 4
Zdravicko Papajo, na tu zahradku Bozi je radost pohledet To je zahradka opravdovych znalcu Preju at pocasi preje, zlodeji ti to nenajdou a srnky at jsou k veselym kvetinam shovivave Zdravi PsYcHo84
edit: az ti v zari zacnou mizet palicky, mozna si pak vsimnes, jak mravenci polehavaji na mravenisti na slunicku, kouri se jim od hlavicek, v prednim paru nozicek si drzi smotany kousek brezove kury a tykadylkama si odklepavaji, tak na ty hmyzaky mozna zmenis nazor
to papaja:máš to hezký,já se teď potýkám s vysokou teplotou,ale snad se to ustálí,už se těšim až to sklidíš....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to je dobře,že zaprší,aspoň se ve vzduchu zvýší vlhkost a to dělá rostlinám dobře,ta čtvrtá fotka od zdola,velmi pěkná rostlina....don´t worry,be happy....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od Morgan nadhera clovece,kolik tech kytek mas celkem?
asi kolem 20...stale se to proměnuje snažím se to rozhodit na víc míst..dneska jsme byli přesazovat do volné země a na místě, které jsme vyhlídli...už bylo zasazeno tak zase jinam..