Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkus sehnat tu lampu, alespon 70w, myslim, jestli to pisu spravne Philips 70WSon-t plus, precetl jsem tady spoustu stranek a tohle je tak asi nejmensi wattaz pod kterou lze vypestovat, to by ses vesel do tisicovky a mel by si to i s objimkou, kabelem, nejaky vetracek z kompu a myslim, ze i malou skrinku od znamych, nevim jak mas tu bedinku velkou, ale pak pridas na svetle a bude tam velky teplo, zas vetrat, musis experimentovat, ty listecky na hore jsou normalne mensi, vis co, jak to roste, jsou zeleny? nejsou oschlý, rad ti pomuzu, taky chci zacit, uz mam dost materilu a informaci na to, abych zacal, je potreba to zkusit, dlouho jsem pestoval venku
vojta m - Zdarec, to je divný za 3 dny by malá kytička neměla využít všechny živiny, ikdyž substrát pro kaktusy podle mě není ideální. Kaktusy nejsou příliš náročné, stačí jim malý květináč a nízký přísun živin. Spíš bude problém v narušeném, nebo u řízků nedostatečně vyvinutém kořenovém systému. Jestli máš fotomašinu tak sem hod pár obrázků. Takhle těžko soudit...
***********HELP**************
Zdar lidi jedu první sezónu ve skříni a mám problém s listama! listy schnou a hodně žloutnou kroutěj se nahoru ale nedokážu to identifikovat podle toho co tu je :/ pomozte mi někdo prosím
***********HELP**************
ahojky mám problém spodní listy u kytek mi zežloutly ale pravidelně celé žádné fleky nic prote jsou místo zelemé žluté ostatní jsou celkem stejné co to může být
mne sa objavuju svetle flaky na listoch, ale iba na asi 5 percentach. nic vazne to nie je, rastlinky okrem toho vyzeraju zdravo, a rastu. mam tam 250 MH, asi 35 cm nad vrcholkami, odsavanie vzduchu tiez. neviem ci to je teplom, alebo to odraza alobal na stenach a vytvara hot spots, alebo je to hnojivom, skusim pridat foto, snad sa najde rada. vo FAQ to nie je.
mne sa objavuju svetle flaky na listoch, ale iba na asi 5 percentach. nic vazne to nie je, rastlinky okrem toho vyzeraju zdravo, a rastu. mam tam 250 MH, asi 35 cm nad vrcholkami, odsavanie vzduchu tiez. neviem ci to je teplom, alebo to odraza alobal na stenach a vytvara hot spots, alebo je to hnojivom, skusim pridat foto, snad sa najde rada. vo FAQ to nie je.
mám dojem že je to přelitím nechal jsem je proschnout a už je to v pořádku hnojím Kristalonem jednou týdně a neměl jsem nikdy tento problém ale ted jsem zaléval každý den a začalo to žloutnout když zalévám ob den je to v poho
Chcel by som dodať,, vo vela príspevkoch je tu taká vec že nedostatok jednej či druhej látky,, každý kto má rastlinu je predsa hnojí,, znamená to že to nieje možné,, Najvačší pozor si dávajte na hádatká ktoré su neni videť a vošky,, plesne proti - treba kontrolovať,,,
všetky ostatné vírusové choroby sa nedaju odstrániť preto treba zabíjať vošky - prenášačov,, iný škodcovia sú neni tak podstatný,,
Vychodil som strednú plnohospodársku a som 1r. vysokej polnohosp.. tak viem očo ide ak chce niekto radu pokojne mi napíšte.....
Zdravim vas potreboval by som jednu radu, na cerstvo vyklicenych rastlinach som mal tie prve dve okruhle listky a v priebehu jedneho dna uplne zmizli, doteraz nad tym premyslam co to mohlo byt a stale na nic neprichadzam, neviete v com to asi bude? mozno som kupil uz nakazeny substrat zo zahradkarstva aj so vsetkym tym svinstvom alebo co, prosim poradte ak sa to uz niekomu stalo...
daelahrazah: pobavil jsi me ale ne, svilusky Ti rozhodne behem jednoho dne nesezerou listy, to byl spis nejakej slimak, housenka, nebo jiny zvire, ale svilusky urcite ne, priste dej kolem malinkatych rostlinek provizorni parenicek z petflasky, do kteryho udelej par der aby do nej moh vzduch.. venku kolem kytky dej par kaminku popr. kdyz uz jsou vetsi tak kousek pletiva proti srnkam a zajicum.. A priste zkus nejdriv trochu hledat, cist a premyslet, nez bezhlave ospamujes nekolik temat stejnym dotazem peace
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
j0llyj0k3r : no ze si sa pobavil tak to je fajn ale mne sa to stalo doma, proste nikde vonku, z dna na den listy proste zmizli a ostali len hole stonky, boli to tie dva prve listky....proste nerozumiem tomu, a hladal som na groweri ale nic podobneho som nenasiel tak som napisal tu, pestujem prvy rok tak vela toho este neviem...ale dik za odpoved...peace
Zdar groweři,
mám problém s listy.Přesadil jsem zakořeněné řízky do hlíny hlíny ALL-MIX(prý je předhnojená a několik týdnů nemusím hnojit)má PH-6.2 a zalévám vodou s PH-6.2.Po dvou dnech po přesazení se začali na spodních listech dělat hnědé flíčky,které schnou a napadne pomalu celý list,který uschne.Teď už schnou i vrchní listy.Neměl jste někdo náhodou stejný problém?Nic stejného zde nemohu nalézt.Ale asi to pohnojím,nevím ale čím,nechci jim ještě více ublížit.Budu vděčný za radu.Chci je zachránit.