Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co budete dělat, až za vámi přijde poliš v uniformě se zelenou ztužkou a řekne vám: Nazdar vole, sem carlos (nebo jakýkoli jiný méno). Deš na práska?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
nedělej schízu hyeno, nedělej schýzu!!! (nevim jaxe to píše, tak rači oboje)
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Hyeno,a fízl mimo výkon služby podle tebe nemá nárok na to dát si prda?????
Peace Kuchtěj
PS:Mě a Náš tým poznáte dle mocných dýmových sloupů,jež budou až k nebesům stoupat!!!!
Původní příspěvek od Dubinek S tema jointama bych to tam moc nehrotil, premejslim, jestli vubec vezmu...
V tomhle smeru nastesti zatim nikdy problem nebyl, staci se chovat jako clovek, a spousta veci jde... ti policajti jsou taky radi, ze to probehne v klidu
MMM urcite podporim!!!! Tak ako minuly rok.
....Jo,minuly rok som sedel aj s partickou asi cca.7m od tej "proflaklej skupinky tajnych " a palili sme jedno brcko za druhym, tak dufam ze tento rok to bude podobne :-)
no na tý poslední fotce nevypadaj, že by to nějak hrotili...
prostě klasický benga - zevling, autorita a byli sme tam, a pak honem do hospody...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Apofiss: jasný, já sem na tebe taky zvědavej, brouku
jen abys pak nebyl zklamanej, žádnej fešák moc nejsem...