Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ta delana cool tube je hodne pekna a dava dost inspirace.. K+4U a tesim se na dalsi fota.. mozna udelam neco podobnyho pro svoji only 50tku ale podle tveho navodu se zda ze to nic nestoji takze dobra vecicka
jestli mas u 250tky teplotu 4cm pod sklem 25 tak ses fakt hodne velkej blazen v dobrym slova smyslu protoze budes moct mit kytky mnoheem bliz k lampe nez 25cm
Tak se po 3 dnech ukázali první klíčky. Zatím 4 semínka. Už jsem je sadil do rašelinových květníčků, klíčkem dolů. O tom se tu vedla debata a můj názor je, že je to jedno, ten kořínek si stejně cestu dolů najde. =) Akorát, že když ho dám směrem dolů, nebude ztrácet čas a dříve se objeví děložní lístky nad povrchem substrátu. Auto taky dřív vyjede z garáže na vozovku pokud je čumákem do silnice a nemusí se pak otáčet.
N3oM: Bohužel ještě nevím co mi to udělá z vlhkostí =( hned jak bude hen oný bazmek na měření, postnu foto.
Než kýtí vystrčí první lístky pokusil jsem se zjistit v jakých časech běží noční proud. Zavolal jsem tedy na zákaznickou linku 800 900 666. Operátorka si vyžádala zákaznické číslo (nebo alespoň iniciály a adresu odběratele) a poté mi bylo zděleno, že kód mojí sazby je 81 a v této sazbě je noční proud tarifikován v časech od 1:45 - 7:45 v noci a od 14:20 - 16:20 odpo.. Je tedy jasné, že na cyklus 18/6 budu zapínat v 14:20 a vypínat v 8:20 to jest 8 hodin provozu na noční sazbu. Hmm.. je to skoro půl na půl . A na cyklus 12/12 tedy v 19:45 a vypínat v 7:45 to jest 6 hodin na noční sazbu a tady už to půl na půl je . Ale, vždy je nějaké ale, rovněž jsem byl vyrozuměn, že toto časové rozmezí se mění a je vhodné se občas informovat. Jak často, to už mi neřekla. vzhledem k tomu, že dnešní přepínače nočního tarifu jsou řízeny dálkově nějakým frekvenčním pulsem v síti si prodejce duhové energie může dělat co chce.
hmm tak tohle bude malá časovaná bomba(40. den květu bOOOm)
Na takhle malej prostor to bude fakt síla jen ze začátku to bude dost náročný na stříhání atd... doporučuji v/scrog... takhle by se ti to mohlo udržet pod tou 250W dost daleko
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
Mr. Manson: já ti to věřím a mám docela stažený půlky když na to pomyslím.
Je fakt, že čekám hodně, ale hodně problémů s výškou, zároveň ale doufám, že to nějak vychytám.. Vůbec nevím co dám dovnitř za modely, přeci jen název Top Indoor Mix mi nic neříká, jen doufám že někteří zdejší borcí poznaj o které modely se jedná. Navíc na serveru kde jsem objednával nic víc nenapsali. A taky uvnitř pojedu řízky, ne ze semínka. Snad si tím dost zaštipování a stříhání ušetřím.
Mr. Manson: Jak jsem koukal tak taky nemáš zrovna velikou skříň, zato ale jedeš pod 70W. Myslíš, že ta 250ka bude moc? Já si to myslím taky, ale nic jiného zatím nemám. Tak sem jí tam frknul.
Sem na začátku jako tenkrát před 8 lety když se mi do ruky dostalo první semínko a já začal s outdooren, tehdá jsem ještě netušil, že se tomu tak říká . A nebýt G (díky a ještě jednou díky všem tady) tak do nějaký lampy ani nejdu. Ač mi polovinu ourody každej rok sklidily čorkaři FUCK OF hajzlové, posledně mi otrhali polovinu kytek měsíc před sklizením, pak sem to nasranej vyškubal a hodil na kompost se slovy " Když já nic, tak nikdo" jedu venek na těch samejch místech, snad je to přejde, nebo začnou pěstit sami (jsem optimista [to je prý člověk, co nemá dostatek informací ]).
Naštěstí pěstí i můj brácha a spousta kámošů u nás, prostě nouze nikdy nebyla. Tohle beru jako takovej pokus a jak říká ta moje ženská " Ty jsi na tom pěstování úplně ulítlej" tak sem teď ulít na indooru. Než dojde k přepnutí na květ tak věřím tomu, že se s ledničkou provede taková spousta změn až z tohohle torza bude něco úplně jiného, ale stále 250W.
Možná to skončí ve vyšší ledničce, možná né. Možná to nezvládnu, možná jó. Ale každopádně to nějak dopadne. Na výsledek se těším a to mě naplňuje radostí, protože se zabývám něčím co je pro mne zcela nové a neznámé.
TAKŽE TÍMTO PROSÍM VÁS GROWERY O NÁPADY A RADY JAK COKOLIV VYLEPŠIT, POLADIT A VYCHYTAT. DĚKUJI.
PEACE and RESPECT to all. (nebo jak to tady říkáte)
Konečně se mi podařilo sehnat parabolu na svícení, je to z nádražního sloupu. Vyměňujou to za novější typy, tak jsem z tý jejich hromady šrotu jednu zabavil. Průměr je akorát... 50cm. Začíná to vypadat moc zajímavě.
satanyslaf: Mřížky v ní bohužel nebyly asi udělám dřevěnej nebo plexisklovej rám vyplejtanej silonem. Do tý trubice dám nějakou tu halogenidovou 150ku nebo 70ku na růst (vyjmout to jde v pohodě) a nahoru přijde ta 250W průměr zvětšovat nebudu, dokud zas něco nenajdu. Je fak že se určitě dost světla kvůli malému úhlu vrací do výbojky, ale napoprvé to snesu. A prútok vzduchu je dostatečný, u výfuku mi to zhasne zapalovač Criket ve vzdálenosti 20 cm. Hučí to jak sviň, ale to neva.
teda.. kdyby jsi ten vnitrek te paraboly pekne upravil a jeste trosku roztahl tak mas idealni stinidlo ktere smeruje 100% svetla primo na kytky coz se skoro nikdy nestane.a dao by se z toho udelat i paradni cooltube...neni spatnej napad..jen budes mit svetlo dal od kytek..asi teda..mozna..
peace
těď máš doma kus nádraží,dobrej nápad,to si potřeboval......s tim hlukem by se to možná dalo nějak pořešit izolací.......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
luckyBOB: pěkně upraveno bude, zatím je to nahrubo parabolu roztáhnout nemůžu, byla by elipsoidní a to se mi moc nelíbí a otvor na ní už je hotov takže dík za radu, ale nic z toho nebude.. A to že bude výbojka dál, mi umožní pěstit vyšší palice a k tomu nejni co dotat.
Matrixx: sqelý bude až ta lednice zaslechne píšťalku a odjede a hluk ten zatím řešit nebudu.