Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak moje zkušenost je taková:
mám senou rýmu a sem alergik už od 3 let a začal sem hulit ve 13,a zlepšení moc nepociťuju i když hulím :-/
Graetar: jo Zyrtec žeru každý ráno jeden ale i když hulím tak jednou nebo dvakrát do týdna tak mi to nepomáhá!!!
kdyby byla nějaká rada tak dejte vědět!!
Hm, taky způsob. Já dělám ještě jednu věc.
Klasickej jamajskej night vision drink - dá se to i pít a případně i použít zevně - na kožní problémy jako různý menší vyrážky nebo plíseň na nohou.
Dělám ho hlavně z lupení atd, funguje i tak. Do sedmičky bílýho pravýho rumu nacpu listů, ale i třeba kousků stonků, pidipaliček atd., co se vejde (klidně před tim upiju 8-))). Tři neděle (ale klidně i dýl, akorát to bude mít značně "peprmintovou" chuť; posledně byla 6 měsíců) to nechám na chladným temným místě. Pak se to dá i slejt. V nouzi možno do nějaký slušnější vodky. A spotřebovat se dá tak i tak. 8-)))
hmmm tak masticku sem taqy varil taky rozdal,vyskousel na sobe-mel sem rosekany koleno vecer sem nemoch chodit,namzal-rano sem behal jk zajic bohuzel se nedozvim jak by to vypadalo dybych si to ne¨namazal...priste si musim ublizit osove soumerne a udelat pokus
plno lidi tady pise ze jim trafa pomohla od senny rymy a alergie ale nejak sem z toho nevycet jek ji aplikujou aby to pomahalo nemate negdo naky konkretni overeny postupy jak zmirnit jarni ALERGII??
Zdar, mám dotaz ohledně té mastičky.
Vytvořil jsem ji asi 1/2 l a musim uznat, že na masáže je fakt perfektní. Jemně hřeje a do těla se vám zabodávají něco jako jemné jehličky, 1-2 h po vmasírování se vám záda ani neozvou.
Co se týče ozdravných metod jsem ale skeptický. Zajmalo by mne, jestli by šla aplikovat na starý modřinatý nohy mý 85 letý babičky (aby se jí to třeba nezhoršilo).
tak to se mi hodí jak svin
Mojí máti má migrénu babička kolena f hajzlu fotřík záda f prdely děda nohy f prdely. Tak po sklizni udělám hafo moc mastí a budu je rozdávat příbuznejm že je to mast z marihuany a že to fakt pomáhá
aspon když se mě máti zeptá po sklizni co s tim budu dělat tak jí řeknu udělám z toho léčivou mast
Založil som tento thried (Ak vam vadi kludne ho resetnite) pretože som chcel ešte zdoraznit že marihuana je všeliek napr.Mne osobne vyliečila anginu.Tak že mal som teplotu 39,1 a bolo mi špatne bolelo ma hrdlo brucho,hlava a ked som sa šiel ku kamoške nafajčit a dokapril som a tak som mal iba 36,8 nič mi nebolo proste uplne som sa vyliečil po dvoch dnoch kurirovania (Alebo skor nakurovania) )A bez liekov.Pohoda čo?Napište aj vy či sa vam take niečo niekedy prihodilo.MARIHUANA VŠELIEK.Dakujem BAYO.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
Mě dost pomáhá v zimě na kašel a na rýmu. Už kvůli způsobu léčby lze en doporučit, narozdíl od nějakejch kapek na rýmu co vydržej tak 1-2 hodiny, když si dám fajfku tak to mám skoro na celej den a s kašlem to je podobný.
Jo ještě se s tím dá kurýrovat přílišná pracovitost :-°))) Já jsem si jí prakticky zbavil :-°)))
ja som TAZKY alergik (od 4rokov ) , hlavne alergicky na travu ,pel zvierat a podobne "hluposti". od vtedy co kalim uz neme take brutalne nadchy, problemy s dichanim, a hnusne vedlajsie ucinky po liekoch !! moja mama tomu nechce vobec verit ze by mi mohla ganja pomoct sa z toho aspon ciastocne vyliecit, ale ja viem ze to tak je. proste sa citim lepsie.
a to hlavne v lete ked to je najhorsie! si zahulim a dost mi to ustupi.
..inac nie som sam co mi toto potvrdil, kamos je tiez alergik, tiez huli a poveda mi to iste, ze mu to proste URCITE pomaha. viac ako hocijake lieky...
viete co ludia...som mal teploty od scera 38.6 adal som si brcko na druhy den a teplota do parhodin zisla...a az na dalsi den som mal nake lieky..ale uz mi nic nebolo..a este ma dost brutalne bolelo hrdlo a tiez to preslo...hm kto vie..mozno pomohla...
if the kids are united, then we´ll never be divided...
ja bych se vysral na nejakou vyrobu masticek...(je to pracny a navic negdo zas tolik palicek nema, aby si z toho moch delat leciva) Me pomaha treba na ekzem, kterej mam vod malicka pouho pouha vyvarena koupel z listi...a verim tomu, ze to je dobry i na spousta jinejch zdravotnich problemu...jinak sem taky trpel hrozne oparama a vlastne taky od malicka...mel sem kolikrat volezlou celou drsku a ani sem nemoch mluvit natoz vlizt nekam mezi lidi...a vod ty doby co hulim trawu...asi tak ty 3-4 roky sem mel opar tak 10x ...misto 50x a ne-li vickrat...tim nechci nikomu rict at zacne hulit, ze se mu prestanou delat opary a ze bude zachvilicku zdravej jak rybicka, ale me trawa proste nejakym zpusobem vylecila tyhle dva zdravotni problemy, kterejma sem trpel několik let...jinak s tim ekzemem sem mel strasny problemy...jezdil sem do prahy k nejakymu negrovi, kterej mel fakt dobry leciva...ale vzdycky kdyz sem vod nej jel tak nasi vyplazly pres dva litry za masticky, ktery me pomohly jen na chvilku...ted chci rict, ze ekzem prakticky uz vubec nigde nemam (a to sem ho mel po celym tele)...a s tema oparama... kdyz se mi udela opar, taxem hrozne prekvapenej, ze se mi udeal...trawa leči, ale jenom ty co sou nemocny...
Svatá pravda...
Odvary a vývary jsou taky good. Ale tu masticku můžeš dělat i ze stonků a listů- já to z nich taky dělal. Paličky jsou na to moc cenný, když jich nemáš přehršel.
Mějte se a zdar výzkumu
woooogi:ale ale, uklidni se chlapiku, nikomu nerozkazuju, jen rikam, ze bych se JA vysral na vyrobu masticky aRADSI SI DAL TEPLOU LAZEN S CANNABISU, ty si delej co chces...PEACe
ps: kazdej svym zpusobem nutime svoje informace, to by sem taky kvuli tobe nemusel zachvilku nigdo nic napsat