Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Apofiss: a jak máš kytí velký ty,když je přepínáš na květ?Kytí se maj přepnout,když mají 20-25 cm,takže vejška jakou kytí maj se mi zdá zcela normální.Máte někdo jinej názor?Jestli ano,tak sem s ním
To Apofiss:Jasně že nikde neni daný kdy se má přepínat,já mam prostoru spoustu,jelikož je to můj 1. indoorovej grow, tak bych nerad měl nějakou neukočírovatelnou jungli,takže myslim že na poprví to bude takhle lepší.Uvidim co mi z toho vyroste.zpokojenej bych byl nakonci i s 50g z obou kytek dohromady,což pod 4kilem je ukrutně málo,ale komu vyjde první grow podle jeho představ že?Napodruhý se poučim z chyb jaký se vyskytnou a bude to na 100% lepší.
P.S.Budeš zakládat někde nějakej thread s kytičkama jak tě to roste?
cas prepnuti na kvet je ok.Nekdo sviti rovnou na rezne 12/12 a jde to.Ale vzhledem k tomu ze malem mesic (od14.03.05)svitils 400kilem na rust.............nekde mas chybicku......
Chybička je ve vlhkosti a toho jsem si byl vjedom od začátku,bohužel moje lenost připravila kytičky o krásný "mládí",tak doufam,že si to vynahradí teď v květu..
Ventilacekno-jelikož mam pěstírnu v pokoji,tak s cirkulací vzduchu je to v poho-větráky nepoužívam,ale na příští grow si je určitě pořídim,stejně jako zvlhčovačku a další potřebný věci.Větráčky nejsou teď už nutný-měl jsem je použít,když kytí byly menší,aby se jim zpevnil stonek a větve...
Tak přikládam další fotky kytiček,teď už z 2.dne květu.-kytí se vcelku vzpamatovaly-ty seschlý listy byly vlhkostí.Časem zmizí všechny "zcvrklý"listy,ale teď je to už o 100% lepší...
Pište,pište,pište...Jsem strašně rád za vaše názory a návrhy.PEACE
Tak přikládám další fotky z mého prvního pokusu o indoor.Kytičkám teď dělám kratší flushing,protože jsem kytí nejspíš malinko přehnojil-viz spálené konečky listů.Naštěstí se už žádné nové neobjevují,tak doufám že je vše v poho.Máte-li pro mě někdo nějakou radu či připomínku,rád si ji vyslechnu...
Chtěl bych se zeptat,má-li někdo zkušenosti s hnojivem ALGA BLOOM=> používal jste ho někdo do rozprašovače a stříkal s ním rovnou kytí na listy?Myslíte že je to možný?Prospěje to kytím teď v kwětu?Díkec za odpověď
nazdar gaba-
presne take hnojivo mam aj ja a tiez ma to velmi zaujima,no dostal som na to odpoved od mafosa ,ktorý sa vyzna a to takuto:investuj do phitamilu,ten je na postrek!!
tak neviem odpoved na tvoju otazku,ale želam ti,aby si bol spokojný s tvojimi rastlinkami.
Mam velkej problém!!!!!Kytí mi začali po přepnutí na květ žloutnout a na listech se objevily tmavý skvrny.Nevíte,čím to může bejt?Nemůže to být tim,že kyti postřikuju přímo na listy??A tim se to spálí?PORAĎTE PROSÍM!!!!
Ja bych to tipnul na plisen => Moc vysoka vlhkost a jeste jsi jim dal mozna vic hnojiv, nez potrebujou a tak si jim tim sebral prirozenou imunitu a napadla je plisen.
Vlhkost je malá a hnojil jsem pouze jednou na květ,tak tím to myslím nebude.Nemůže to bejt spálený?Konečky listů usychají a jsou křehký- jako by to bylo spálený od hnojiva-ale tim to asi nebude..Zkusim přestat postřikovat kytí když na ně pražim 4 kilem a uvidim...