Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já vám člobrdi nevím, ale pokud bude válka, tak to nebude dobrý. Proč se musí řešit věci násilím??? Já to fakt nechápu. Proč všichni lidé nezažívají ty stavy zkouřenosti, kdy kolem sebe vidí jen čistou krásu a jsou prostě v poho, bez násilí a bez problémů???
je v nás ještě pořád málo námi objevené v nás lásky
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
tvé argumenty na podporu USA jsou pěkné ale co mi řekneš k zahraniční politice USA hlavně směrem k rozvojovým zemím a mnoha konfliktům ať v africe či v tichomoří, kde se v mnoha akcích USA angažovaly ať veřejně či často skrytě, a to nemluvim o dodávání zbraní všem možným magórům, tomu já tedy neříkám podpora a šíření demokracie,tomu se dá říkat třeba otrokářství a vykořisťování dvacátého prvního stolení, jestli ty si myslíš opak, tak k tomu nemám co říct
a s tou svobodou to v USA neni zase tak růžový jak se tady sanží někteří lobisti tvrdit, mám asi 6 kamarádů co byli v různých státech USA a všichni se jednomyslně shodnou že Evropa a ČR jsou mnohem svobodnější země, ale to už zabočuji uplně jinam
prostě fuck USA
PS: pro maggii: bohužel z tvých příspěvků např."Ááá, koukám, že pán je malej šovinistickej pig " si domejšilm, že to stvou inteligencí asi nebude moc dobrý, sám ani ¨náhodou nejsem to co je zmíněno výše v uvozovkách a když jsou ženy inteligentní rád si vždycky pokecám
a proto, že si to asi zaručeně nepochopila píšu to tu polopatě a asi po třetí: "NESOUHLASIM S ŽÁDNÝM ÚTOKEM AŤ JE PROVEDEN TAK ČI TAK, ALE USA SI TO SVÝM CHOVÁNÍM ZAVINILY SAMI, SEJEŠ VÍTR, SKLÍZÍŠ BOUŘI!!!"
doufám, že nebude válka, to je jediný čeho se bojim, pak by sme byli všichni v prdeli!...
Považuješ - li mne za lobbistu USA, děkuji pěkně..
Ale já nejsem lobbista USA,tj. nevyjednávám u nikoho podmínky vhodné pro USA. To,co jsem napsal,byli komentářek článku, který uveřejnil Tuny.
Takže konkretizuj milý Otone své otázky na mne, než mne začneš zařazovat do svých škatulek...A není to poprvé, že?
K otázkám zahraniční politiky USA? Nejsem profesionální politolog ani historikani diplomat - uvítal bych otázky konkrétnějšího charakteru... to je otázka,kterou bych musel zpracovat písemně minimálně několik týdnů,abych byl spokojen s výsledkem..
Zdar
jestli se tě to dotklo tak sorry ale rozhodně sem nechtěl rozjíždět nějaký škatulky, no dost už o tom, asi máme každej jinej názor
PS: mimochodem s článek tunyho byl ze začátku fakt dobrej ale pak se to s tim křesťanstvím nějak zvrhlo, a stálo to za shit
for Weedof je vidět že o USA a jejich válečný zahraniční politice nic moc nevíš, když píšeš něco jako že vždy se intervenujou ohlášeně a v regulérní válce, tak že si asi nemůžem rozumět, protože o tom vim trochu víc, tim nechci dělat nějakýho znalce jen se o to zajímám, zdar
gdyž seš tak chztrej a zajímáš se o americkou zahraniční politiku, odpověz mi prosím na tohle...
je pravdou že USA sledujou svejma krokama hlavně své národní zájmy... ale prosím tě, jmenuj alespoň jeden stát na světě, nebo společenství, které by povýšilo zájem někoho jiného nad svůj osobní....
díky
ano máš pravdu, a proto odsuzuju USA, protože prosazovat svoje zájmy na úkor jiných národů za cenu mnohe mrtvých a rozpoutaných válečných konfliktů mi připadá dost hnusný ba zvrhlý
a ukaž mi kolik civilizovaných států nebo velmocí co se chubí svou demokracií to takhle dělá??? myslím že by sme je dokázali spočítat na prstech jedný ruky
PS: nepočítám různá fanatická zřízení z dálného východu a podobný extrémisty
Otone,
prosím konkretizuj své připomínky vůči křesťanství, zvláště pak vůči dnešní podobě a vývoji římskokatolické církvi po 2. vatikánském koncilu. Budu ti vděčný za Tvé upřímné názory. Několikrát zde na Groweru jsi toto této téma zmínil....a nikdy ne konkrétně a nikdy ne lichotivě.... na argument, že to na Grower napatří, moc neslyším....toto je sekce, kde je povoleno provozovateli v podstatě vše ( kromě prodeje drog )..
Pokusím se s Tebou diskutovat. Snad to povede k odstranění určitých předsudků, doufám, že i z mé strany...
Díky
na úkor kterejch národů.... prosím tě, začni už jmenovat, nebo to nikam nepovede... to je pořád dokola.... použij už konečně aspoň jeden férovej argument a ne pořád ty neadresný keci... neustále jen křičíš, že američani někomu ubližujou... piš konkrétně, komu a gde... jedinej příklad gde USA bylo prvoagresorem jakýhokolif konfliktu....
eště jednou díky
urcite jde i strucne (rychle) vyjadrit podporu americke politice postavene na neviditelne ruce. treba zkopiruj nejakej clanek na obhajobu te usa bez chyb.
snad tu kopii unese mys...
to Tuny
nejsem zastánce politiky USA, jen jsem komentoval Tvůj přetažený článek...Přečti si to pozorně...
Pokud jde o pravoslavnou ruskou církev, vím o nebývale rozsáhlé spolupráci s komunistickým režimem od stalina počínaje...
Nesmiřlivost některých pravoslavných skupin vůči Západu je veliká...Nicméně materialismus, sklon k moci nad lidmi a další obrovské problémy dnešní doby jsou vlastní velké většině lidí na celém světě, nejenom USA a Evropy, ale i Ruska a dalších zemí...
Přečtěte si pozorně papežovi encykliky vůči materialismu..to, co se vydává za dílo církve mnoha lidmi pocelém světě. Snad neexistuje v současnosti větší kritik tohoto problému.
Vysvětlení pojmu materialismus, tak jak ho chápu já - nemíním jen přihlouplý ateismus přebírající pomílené premisy marxistické ideologie a nejen jí..míním tím i určité modly, které ovládají mnoho lidí - tj. peníze, nevázaný sex, drogy atd. Ruku na srdce, mnoho lidí a mne často nevyjímaje upřednostňuje uctívání kamene, sošek, lidí, rostlin ( cannabis nevyjímaje ), božstev a bůžků a mohl bych pokračovat...Místo uctívání Stvořitele, místo hledání lásky a moudrosti hledáme rozkoš a moc nad lidmi...
Je třeba zamyslet se nad výsledky fyziky, biologie, teologie a filozofie..fyzika mluví o velké třesku, tedy o počátku tohoto vesmíru - tj. tento vesmír nemá absolutní hodnotu,není věčný...Konec ateismu ve smyslu existence jediné entity, tj. věčného vesmíru...Biologie mluví o vývoji života zde na Zemi - výplývá z toho, že život nejenom že byl stvořen, ale také že je neustále tvořen - na Zemi se objevují po miliony let nové a nové formy života, což nelze vysvětlit pouze teorí evoluce života...Moderní filozof Claude Tresmondtant hovoří o teorii reinformovanosti našeho světa - doporučuji knihu O smyslu stvoření, Dějiny vesmíru...
Mohl bych pokračovat..Bude-li zájem, jsem ochoten napsat obsáhlejší článek...Toto už se moc netýká původního názvu tohoto threadu, takže se omlouvám, jestliže jsem kohokoliv právě tímto rozladil..
Nicméně vystudoval jsem MFF UK, tedy jistou kvalifikaci ke komentáři výsledků moderní fyziky mám, tj. kvantové fyziky, atomové fyziky a třeba kosmologie a teorii relativity...
ja nemuzu souhlasit s cirkvi, a nesouhlasim nekonecne i s pravosl. cirkvi (puvod meho prispevku). to nemusis psat ze jsou gaunery nebo ze maj gaunery kamose.
to bys moh psat o usa.
i katol. ze jako kdyz jsou hodni treba 300 let, ze nejdou za tema svejma dogmatama se zbrani v ruce.
a to je spatny i na usa. ti prestarli carodejove u tech vesel se taky upinaji na teritoria na nejakou treba asii misto aby poradne kocirovali vsechny lidi spolu a ne proti sobe, aby se clovek zdokonalil a polepsil.
ja si myslim ze to jde delat i jinak, a to si nemysli ani usa ani cirkev. nebo si to nechtej myslet, a nebo si to ani nepotrebujou myslet.
mohu-li se vyjadrit - neb nemohu souhlasit se sebemrskacskymi myslenkami, zde vyjadrenymi - uvedl bych zhruba toto: naprosta vetsina '-ismu' ve svem dusledku vede k omezeni svobody jednotlivce, at se mu to libi nebo ne, bez ohledu na to, zda si to preje, nebo ne. Kaslu na to, co se mi snazi vnutit jakakoli ideologie. Jsem jedinecny a neopakovatelny, ziju si svuj zivot a malokdo muze rici, ze jsem mu ublizil. (ale i takovi -bohuzel- jsou) Nikomu jsem neublizil vedome. A jsem clenem urciteho spolecenstvi (chca/nechca ). Nevybral jsem si, ale je tomu tak, i kdybych tvrdil neco jineho.
Ale kdyz mi nebo komukoli z tohoto spolecenstvi nekdo sahne na krk, s tim, ze me hodla pripravit o zivot, MUSI pocitat s tim, ze se budu branit, dokonce ze jej s klidnym svedomim mohu i zabit ! Koneckoncu, ma vyhodu: zvolil si dobu, objekt i zpusob utoku. Vyuzil vsech vyhod, ktere mel. Pak vsak musi pocitat s tim, ze i ja vyuziji vsech SVYCH vyhod. Dokonce si nemyslim, ze je to hrozne - hrozne je podle mne to, ze se dava prednost pravum utocnika pred pravy toho, kdo je napaden. Az jednou vybouchne pumelice v supermarketu, kde shodou okolnosti bude vase zena a deti, budete jen klidne pokurovat ?
Trochu jsem se nechal unest - jsem klidny, ba flegmaticky clovek - jen mi na ten klid nesmi nikdo sahat.....