Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vidím pánové že mi vesměs velice důvěřujete!!!
Udělám vše co je v mích silách abych nezklamal Vaše očekávání!!
Pravda je že některé tipi mě zavazují vydat ze sebe maximum.Ale věřte že ho vydám !!!!
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Pche, vsaďte se, že víc jak 195 gramů prostě nedá
Ať sou tu taky nějaký přízemníci... (jako ty, co se držej při zemi )
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
ty vole lidi, člověk si jen trošku rejpne a vy ho div neukamenujete
a nevěřil bych že mi dokonce ňákej zbabělej anonym bude dávat K-, to se ani neumíš podepsat srabe? no snad ti to udělalo dobře
sám pěstuju pod 100W růst a 250W květ a přes všechny kiksy co jsem s prvním pěstěním měl, jsem sklidil krásný tvrdý palice, i když zdaleka ne tak tlustý jako vy, to klobouk dolů
výnos jsem nevážil, proč taky? i tak je toho víc než bych chtěl zhulit
jinak teď jedu druhou sklizeň, zkouším reveging těch samejch kytek a po měsíci 7/24 už se to krásně zelená. Jestli vás to zajímá, tak bych snad moh podat ňáký fotodůkazy... heh
jinak si to můžem vyřikat v létě na nějakym tom srazu, dát si spolu do nosu a tak
a to je vše, tádydádydáááááááá
s láskou kyseláč a rejpal
Čest Kuchto, moc pěkná práce a ty kytičky taky podle toho vypadaj jak vypadaj. K+. Chci se tě zeptat jestli si využil celou výšku škříně (těch 190) nebo by ti stačila i nižší. Dík za odpověď a přeju hodně dalších pěstitelskejch úspěchů. a věřim že dáš přes 200 gé.
Díky Všem za obdiv a K+!!!!!!!!!!Jsme tu jen pro Vás!!!!!
Ano,je to tak,vracíme se po malé úpravě Našeho zázemí,abychom Vám přinesli nejnovější info z našeho rooomu přímo ze dna Gheta !!!
Vše zůstalo při starém,jen jsme změnili pro pokus substrát a použili jsme GrowMix od fy Plagron.
Osazení 9 kusů 6xOrangeBud+3xSweethMendobog.
A jelikož Vám chceme ukázat,jak to může dopadnout,když se něco podcení,tak jsme Vše podcenili,přehlídli i svilušky a zůstalo Nám pouze 5 kousků !!!!!!!
OPRAVDU DÁVEJTE NA SVÉ MILÁČKY POZOR!!!!!!!!!
Takže na fotkách s černým pozadím jsou zbylé chudinky.
Ale to i přesto neznamená,že by jsme se polekali Naší-Vaší výzvy.Ba naopak stimulovalo Nás to ještě k většímu nasazení na poli studia a experimentů a já věřím,že se k 200 gramové hranici přiblížíme .
!!!!!POZOR POSLEDNÍ TŘI FOTA!!!!!
Jako bonus přikládáme horké fotaz nových svěřenců z Našeho nového roomu!!!!Miláčci jsou 10dní po zasazení do substrátu a dodnes bez umělé výživy !!!Jsou v perfektní kondici a už se těší,až Nás budou lechtat na mozku .
Všichni zřejmě ví,že se jedná o !!!2x600W!!!,což zde doposavaď nebylo!!!!!
Takže těšte se na nový připravovaný seriál,kde se dozvíte absolutně vyčerpávající informace.
toé ty woe tak to jo... 2x 600 W to máš asi ten grass dost rád co ? A co ten odběr el. na to ? to už musí hodinama docela točit... jinak ti přeju ať ti z toho něco vyroste (asi zbytečný přání co ?)
ty kokso to s tymi chirurgickými rukavicami vyzerá fakt drsne jako pravý velkopestovatelia som zvedavý jak to dopadne, tiež ma zaujíma to s tým el. odberom
Děkujeme Vám za chválu a K+
Slyšte,že rukavice by měli být automatickou součástí Vaší výbavy a zárověň by jste bez nich neměli pracovat s rostlinami!!!!
Vaše pokožka je pokryta potem,nečistotami,solemi etc. a to opravdu rostlinkám neprospívá!!!!!Rukavice nestojí tolik,aby si je každý znás nemohl koupit!!!
No a co se týče el.odběru.Promiňte,ale nechce se mi to počítat znovu, takže Vám nejsem schopen říct odběr kW/h,ale vím,že za celý cyklus budu platit asi 3500Kč na účet energetických závodů.
A upozorňuji že je to počítáno dle normálního bytového taryfu!!!!!Takže si myslím,že to není tolik!!!!!A už se těším,jak si pak dopřejeme do plic
Vítej, ve jménu jeho císařské výsosti,
císaře Haile Selassieho I.,
Jaha Rastafariho, Pána Pánů, Krále Králů,
225. následníka trůnu Šalamounova,
vítězného Lva Judejského!
Ty kytky na fotkach jsou vazne hezky, ale ve skutecnosti jsou stokrat mocnejsi .... za super praci a rukavice K++++ moreee
Dík Všem kteří nám drží palce.
Velký Jah Rastafari,nechť stojí při Vás a drží ochranou ruku nad Vámi i Vašimy rostlinamy!!!!!
Pěstěte a slyšte,že se zalíbýte Jahu Rastafarimu i jeho prorokům!!!!
Takové jest slovo prorokovo!!!!
Těšte se možná že uvolníme ještě nějaké Hyper fotoz jako třeba toto na které je moje láska v 2 dni květu čily je 15 dní stará!!!!!
za KGT Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný