Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajímalo by mě, jestli je (popřípadě jaký) rozdíl mezi tím MIAMI bluntem a klasickým wrapákem?
Wrapů už mám několik za sebou a smotal jsem je vždycky bez problémů - teda snad kromě lepení. Příjde mě, že dřív bývaly ty blunty "lepivější" a že měli i větší lepící plochu ... ale ruku do ohně bych za to nedal Chuťově mě jsou velice příjemné, z příchutí mám nejraději broskev nebo jamajský rum.
Nevýhodou bluntů je, že se spálí moc majoránky, nedají se koupit "na každým rohu" jako třeba fajfka nebo papírky a také podle mě více škodí zdraví ... Ale přesto mě to přijde jednou za čas jako luxusní pokouření, který rozhodně stojí za to si dopřát.
V našem městě se Blunty už tak před rokem rozjely solidně. Někdy, když mám chuť tak si do předem nacpaného bonga nějakou dobrotou hodím i kousek z blountu . Je to pak zajímavější chuť ale kope no
Jj u nás blunty jedou... teda wrapy, pravýho blunta jsem měl jen dvakrát a z toho jednou hnusnej páč autor nebyl zrovna profík a ten druhej od černocha na million marijuana marchi aten teda byl.... jinak ty papirky o kterych psal zakladatel threadu (tedy wraps) jsou good, jen se musi dobre umotnout... hlavne necejtis skoro nic z originalni chuti (coz nekomu ale muze vadit)... taky se delaj v mnoha prichutichale to ja nemam rad.... dneska je koupis v kazdy dobry kamenny trafice... nekdy i ve stanku... jinak co se týče zkušeností, je to lepší chuť, pokud ti vadí pašmak tabáku v mixu, podle mě to i víc zhulí, stejně jako na mě působí třeba doutníčky trošku omamně- oproti cigaretám... dělá to ten silnej a hustej sladkej kouř.
Původní příspěvek od cannabi88 Zdar pár bluntů už jsem vykouřil a s balením sem nikdy neměl problém pokud jsem nebyl nakalenej jinak jsem vždy balil bez tabáku-> jediná nevýhoda je že to sežere hodně skaňoura!
Jo a největší TURBONAKLÁDAČ je příchuť Jamajskej rum!
bracho mluvis mi z duse..Jamajskej rum byla fakt mrda...rozsekavka nejvic..sli sme pod zem dobrovolne!....muzu vrele doporucit
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Já když jsem to bavil poprvý tak mi to vůbec nedrželo, ale pak jsem koupil v g-shopu Platinum blunt je krásně měkej, výroně se balí a s olíznutim nebyl problém držel v pohodě a jsou tam 2 za 25kč.
jo blanty to je fakt luxus..muzes to dat pekne čisty a vono to krasne prohori..ja sem to z nich hulil zatim jen jednou a ta chut se neda srovnat s normalnim jointem
Dalsi plnej souhlas. Koupil sem stejne jako softly na prvni ozkouseni Platinum - cokolada a vodni meloun a je to kchul a velmi prijemne pokourenicko, nebyl problem to smotnout (klasicky s "filtrem"), jsou mekkoucke, sladoucke.
Jak pisou nekteri, uplne to zakryje typickou MJ vuni, takze muzete dat i nekde v restauraci/pizzerii a nic se nedeje, kourite (hnedy, rucne motany;P) cigaro...
Tak jako když se pěstujete s ganjou,pipláte se sní, aby byla co nejsilnější a měla nejlepší chuť a pak vezmete ten ksindl a všechno aroma to přebije...-tak co to je?
"papírky" na koupený bájosupafajna prahohydroskéra voe
a když někdo píše, že jsou dobrý, prrotože hážou do kašle>... sorry ale nemužu jinak než ... na co se dělá flushing, používaj všechny ty přípravky jako F.S. atd? Aby to právě nenakopávalo, ne....
bože...běžte se učit v pondělí budete probírat velkou násobilku....
no jasny, na co to je? jde preci vo chut, ja osobne pestuju i koprivy a matu, to je taky skvela chut a vcera jsem kouril seno, jo to smakovalo, urcite bylo skvele flushnuty...
nevim jak kdo ale me trava nechutna, kdezto tabak jo. A parfemovanej kor, kupuju i dymkovy Danske a mam kvalitni fajku cisto jen na tuhle smakozni tabakovou pohadku...
blunty yes, tvrdy kecy sucks.
Tak jako když se pěstujete s ganjou,pipláte se sní, aby byla co nejsilnější a měla nejlepší chuť a pak vezmete ten ksindl a všechno aroma to přebije...-tak co to je?
"papírky" na koupený bájosupafajna prahohydroskéra voe
a když někdo píše, že jsou dobrý, prrotože hážou do kašle>... sorry ale nemužu jinak než ... na co se dělá flushing, používaj všechny ty přípravky jako F.S. atd? Aby to právě nenakopávalo, ne....
bože...běžte se učit v pondělí budete probírat velkou násobilku....
Nevim proc bych mel probirat v praci velkou nasobilku?
No mr.jah rasta gang ala basta, sorry, ale rika ti neco spojeni vyzkouset si neco jineho? Neprijde mi, ze by tu prispevatele nabadali hulte blunty a nic jinyho. A kdes vzal, ze kazdej ma potrebu "nejlepsi" chuti MJ?
No vubec tvuj prispevek je tak nejak celkove az moc agresivni, zamysli se.
Jinak souhlas s tim kaslem, 3x tfuj, nastesti sem to necetl (vychvalovani pro tento ucinek).
Jinak jak jsem psal, co treba kdyz si chci zahulit nekde, kde to "nejde" ale kourit se smi? Mam snad bezet pred restauraci, kdyz se muzu na lidi usmivat (anebo tem lidem smat do obliceje-vyber si co chces)? O jeee
můj názor na bluntíky je ve smyslu kladný.
ale jak píše borec z Jamaiky:dobré,vypiplané hulo je škoda kurvit tabákem a jakýmsi extraktem vůně,no a ten likérový je na šavli...
Co mi chutnalo,respektive nevadilo aroma,tak káva.
Je pravdou,že poslední dobou,je to takový rituálek,s kámošem se sejdem u něho.napojíme volant na kompa a FlatOut 2 je prostě to pravé,bluntíka si už přivezu sebou,přiznám se nejde mi to balení moc,ani popírků,moc se tomu nevěnuji,protože z papíru valit čistou ganju je divné a s tabákem to míchat nebudu......
prostě jak již zde bylo psáno,blunt je pro výjímečné pokouření,sem tam...já bych se na to vyprd úplně,kámoš mě do toho vždy naveze
Blunta jsem balili včera francouzskou vanilku, nebyl špatný, ale osobně mám radši obyč špeka. Ale když je hodně venečku tak pořádné 2 gramové blunty jsou fajn.
FlatOut 2 je po špeku fakt super, nejvíc ty tratě v poušti, a uplně nejvíc to letiště.