Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kouření tzv. BLUNTů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Zdrawím,

zajímalo by mě, jestli je (popřípadě jaký) rozdíl mezi tím MIAMI bluntem a klasickým wrapákem?

Wrapů už mám několik za sebou a smotal jsem je vždycky bez problémů - teda snad kromě lepení. Příjde mě, že dřív bývaly ty blunty "lepivější" a že měli i větší lepící plochu ... ale ruku do ohně bych za to nedal Chuťově mě jsou velice příjemné, z příchutí mám nejraději broskev nebo jamajský rum.

Nevýhodou bluntů je, že se spálí moc majoránky, nedají se koupit "na každým rohu" jako třeba fajfka nebo papírky a také podle mě více škodí zdraví ... Ale přesto mě to přijde jednou za čas jako luxusní pokouření, který rozhodně stojí za to si dopřát.

Zatím,
denyg

Old Post 26-12-2007 v 21:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

V našem městě se Blunty už tak před rokem rozjely solidně. Někdy, když mám chuť tak si do předem nacpaného bonga nějakou dobrotou hodím i kousek z blountu . Je to pak zajímavější chuť ale kope no

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 26-12-2007 v 23:17 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordFitgerald
Stálý Člen

Karma uživatele LordFitgerald - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jj u nás blunty jedou... teda wrapy, pravýho blunta jsem měl jen dvakrát a z toho jednou hnusnej páč autor nebyl zrovna profík a ten druhej od černocha na million marijuana marchi aten teda byl.... jinak ty papirky o kterych psal zakladatel threadu (tedy wraps) jsou good, jen se musi dobre umotnout... hlavne necejtis skoro nic z originalni chuti (coz nekomu ale muze vadit)... taky se delaj v mnoha prichutichale to ja nemam rad.... dneska je koupis v kazdy dobry kamenny trafice... nekdy i ve stanku... jinak co se týče zkušeností, je to lepší chuť, pokud ti vadí pašmak tabáku v mixu, podle mě to i víc zhulí, stejně jako na mě působí třeba doutníčky trošku omamně- oproti cigaretám... dělá to ten silnej a hustej sladkej kouř.

Yo man! Jah praise U!

Old Post 05-01-2008 v 18:23 PM
LordFitgerald je offline   Profil uživatele LordFitgerald   Find more posts by LordFitgerald   Foto galerie člena LordFitgerald   Click here to Send LordFitgerald a Private Message   Add LordFitgerald to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

hehe kdo cpe do bluntu nebo wrapu jeste tabak navic je barbar
jinak neni nad osobniho blunta o prumeru cigarety !

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 06-01-2008 v 18:01 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od cannabi88
Zdar pár bluntů už jsem vykouřil a s balením sem nikdy neměl problém pokud jsem nebyl nakalenej jinak jsem vždy balil bez tabáku-> jediná nevýhoda je že to sežere hodně skaňoura!

Jo a největší TURBONAKLÁDAČ je příchuť Jamajskej rum!

bracho mluvis mi z duse..Jamajskej rum byla fakt mrda...rozsekavka nejvic..sli sme pod zem dobrovolne!....muzu vrele doporucit

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 06-01-2008 v 20:49 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Softly
Stálý Člen

Karma uživatele Softly - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Já když jsem to bavil poprvý tak mi to vůbec nedrželo, ale pak jsem koupil v g-shopu Platinum blunt je krásně měkej, výroně se balí a s olíznutim nebyl problém držel v pohodě a jsou tam 2 za 25kč.

+ +
Nehas co Nepálíš
Arnold
Tabák '07

Old Post 02-02-2008 v 13:28 PM
Softly je offline   Profil uživatele Softly   Find more posts by Softly   Foto galerie člena Softly   Click here to Send Softly a Private Message   Add Softly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastiquez_
Stálý Člen

Karma uživatele Rastiquez_ - 89% PěstitelskáKarma uživatele Rastiquez_ - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

blunty jsou GOOD pěkně hažou do kaše !!!

Old Post 21-02-2008 v 16:49 PM
Rastiquez_ je offline   Profil uživatele Rastiquez_   Find more posts by Rastiquez_   Foto galerie člena Rastiquez_   Click here to Send Rastiquez_ a Private Message   Add Rastiquez_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jo blanty to je fakt luxus..muzes to dat pekne čisty a vono to krasne prohori..ja sem to z nich hulil zatim jen jednou a ta chut se neda srovnat s normalnim jointem

Old Post 22-02-2008 v 17:42 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PETRON
Nový Člen

Karma uživatele PETRON - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Dalsi plnej souhlas. Koupil sem stejne jako softly na prvni ozkouseni Platinum - cokolada a vodni meloun a je to kchul a velmi prijemne pokourenicko, nebyl problem to smotnout (klasicky s "filtrem"), jsou mekkoucke, sladoucke.
Jak pisou nekteri, uplne to zakryje typickou MJ vuni, takze muzete dat i nekde v restauraci/pizzerii a nic se nedeje, kourite (hnedy, rucne motany;P) cigaro...

PETRON

Old Post 29-02-2008 v 14:53 PM
PETRON je offline   Profil uživatele PETRON   Find more posts by PETRON   Foto galerie člena PETRON   Click here to Send PETRON a Private Message   Add PETRON to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PETRON! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

:mrdatblunty:

Old Post 29-02-2008 v 15:32 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

blunty
mnel sem a je to hnus, JOINT je JOINT

Old Post 01-03-2008 v 06:55 AM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

To řikam furt

Tak jako když se pěstujete s ganjou,pipláte se sní, aby byla co nejsilnější a měla nejlepší chuť a pak vezmete ten ksindl a všechno aroma to přebije...-tak co to je?
"papírky" na koupený bájosupafajna prahohydroskéra voe

a když někdo píše, že jsou dobrý, prrotože hážou do kašle>... sorry ale nemužu jinak než ... na co se dělá flushing, používaj všechny ty přípravky jako F.S. atd? Aby to právě nenakopávalo, ne....
bože...běžte se učit v pondělí budete probírat velkou násobilku....

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 01-03-2008 v 12:34 PM

Old Post 01-03-2008 v 11:22 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

no jasny, na co to je? jde preci vo chut, ja osobne pestuju i koprivy a matu, to je taky skvela chut a vcera jsem kouril seno, jo to smakovalo, urcite bylo skvele flushnuty...

nevim jak kdo ale me trava nechutna, kdezto tabak jo. A parfemovanej kor, kupuju i dymkovy Danske a mam kvalitni fajku cisto jen na tuhle smakozni tabakovou pohadku...
blunty yes, tvrdy kecy sucks.

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 07-03-2008 v 11:34 AM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PETRON
Nový Člen

Karma uživatele PETRON - 0% Pěstitelská

Velka delitelka Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
To řikam furt

Tak jako když se pěstujete s ganjou,pipláte se sní, aby byla co nejsilnější a měla nejlepší chuť a pak vezmete ten ksindl a všechno aroma to přebije...-tak co to je?
"papírky" na koupený bájosupafajna prahohydroskéra voe

a když někdo píše, že jsou dobrý, prrotože hážou do kašle>... sorry ale nemužu jinak než ... na co se dělá flushing, používaj všechny ty přípravky jako F.S. atd? Aby to právě nenakopávalo, ne....
bože...běžte se učit v pondělí budete probírat velkou násobilku....

Nevim proc bych mel probirat v praci velkou nasobilku?

No mr.jah rasta gang ala basta, sorry, ale rika ti neco spojeni vyzkouset si neco jineho? Neprijde mi, ze by tu prispevatele nabadali hulte blunty a nic jinyho. A kdes vzal, ze kazdej ma potrebu "nejlepsi" chuti MJ?
No vubec tvuj prispevek je tak nejak celkove az moc agresivni, zamysli se.

Jinak souhlas s tim kaslem, 3x tfuj, nastesti sem to necetl (vychvalovani pro tento ucinek).

Jinak jak jsem psal, co treba kdyz si chci zahulit nekde, kde to "nejde" ale kourit se smi? Mam snad bezet pred restauraci, kdyz se muzu na lidi usmivat (anebo tem lidem smat do obliceje-vyber si co chces)? O jeee

Peace!

PETRON

Old Post 14-03-2008 v 18:07 PM
PETRON je offline   Profil uživatele PETRON   Find more posts by PETRON   Foto galerie člena PETRON   Click here to Send PETRON a Private Message   Add PETRON to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PETRON! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

Zdar chlapi....

můj názor na bluntíky je ve smyslu kladný.
ale jak píše borec z Jamaiky:dobré,vypiplané hulo je škoda kurvit tabákem a jakýmsi extraktem vůně,no a ten likérový je na šavli...
Co mi chutnalo,respektive nevadilo aroma,tak káva.

Je pravdou,že poslední dobou,je to takový rituálek,s kámošem se sejdem u něho.napojíme volant na kompa a FlatOut 2 je prostě to pravé,bluntíka si už přivezu sebou,přiznám se nejde mi to balení moc,ani popírků,moc se tomu nevěnuji,protože z papíru valit čistou ganju je divné a s tabákem to míchat nebudu......

prostě jak již zde bylo psáno,blunt je pro výjímečné pokouření,sem tam...já bych se na to vyprd úplně,kámoš mě do toho vždy naveze

zas melu co hoj

Old Post 14-03-2008 v 19:00 PM
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Blunta jsem balili včera francouzskou vanilku, nebyl špatný, ale osobně mám radši obyč špeka. Ale když je hodně venečku tak pořádné 2 gramové blunty jsou fajn.

FlatOut 2 je po špeku fakt super, nejvíc ty tratě v poušti, a uplně nejvíc to letiště.

Peace

Old Post 16-03-2008 v 14:17 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás