Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jasne. stare zdroje maju minimalne 200w. vetrak mozno 5 (max 10 ale to pochybujem) takze ak ich tam zapojis 20 tak to urcite pojde na jednom zdroji. ak tam nezapojis aj nieco ine
jj .. mužeš připojovat do té doby dokud to pojede .. PC zdroje maj ochranu, takže pokud to přešlehneš tak se vypne .. .. mno a pokud budeš chtít pucti PC zdroj bez PC musíš tam spojit dva kontakty .. většinou je to zelenej kabel a druhej je k němu zrcadlově na konektoru ... už to tady někde je ..
pani, sorry ale celkom to nechápem,to si mam zohnat maticnu dosku a nanu pripojovat vetraki?a ako sa mi to bude vsetko zapinat, len kabel od kompu do zasuvky? sorry ale niesom velmi na elektrinu
proste si sezne naky trafo...
adapter treba vod nabijecky a jedes... proste odriznes drat a zapojis...
vietnamci prodavaj uplne husty trafa gdy si regulujes kolik chces aby ti tam slo vatu...
hlavne se nejdriv na ten adapter koukni jestly je fakt 12V
Původní příspěvek od Ivfko pani, sorry ale celkom to nechápem,to si mam zohnat maticnu dosku a nanu pripojovat vetraki?a ako sa mi to bude vsetko zapinat, len kabel od kompu do zasuvky? sorry ale niesom velmi na elektrinu
zozneies si len zdroj z pc, vacsinou maju spinace (musel by si spinat manualne) alebo ich nechas zapnute a napojis na casovac kde si nastavis kedy ti ma zapnut a vypnut vetranie
Mám dotaz...před pár dny jsem taky koupil větrák, doma vyhrabal trafo a připojil ho na červenej a černej drat větráku a fachá to (jen se točí pomalejc páč nemám 12V ale jen 8V) No a potřebuju vědět jak to zapojit (paralelně nebo sériově) aby na obou větrákách napojenych na jednom trafu bylo stejný napětí (aby na každym bylo 8V a ne 4V a 4V) ??????
to pildo: hele, a ten zdroj, kdyz ma minimalne 200w a budes tam mit treba dva vetraky ktery maj prikon dohromady napr. 10w, tak ten zdroj bude mit stejne odber 200w, ze jo???????
to GodlikE: hele 150w UV zarivku???????? jako fakt??
peace