Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nepovedal by som,ze ma maly vynos, na danu velkost sa toho na nom urodi celkom dost, ma huste palice takze tieto maju aj celkom slusnu hmotnost.
Femine Passion1 seeds by mali snad byt celkom ok, nakolko ide o indiku a sklony k hermafroditizmu by mali byt teda mensie
BY
ultraskunk,shiva,norten light by som urcite neriskoval davat out bez moznosti stimulovat kvet.
Ale mozem odporucit ak chcete lacnua dobru genetiku tak AFGHAN od Nirvana seeds. Bez problemov v nasich zemepisnych sirkach dozrieva, treba davat pozor na plesne koli hostote kvetov, no sila je naozaj velmi dobra. Urcite lepsia ako Passion1.
Celkovo je podla mna Passion1 dobra odroda tym ako skoro dozrieva ako je odolna vodi plesni aj stavbou kvetou, no potencne ak ste silny fajciar vas asi az tak nenadchne(vlastna skusenost), Shaman je menej stabilny, no celkovo by som ho hodntil co sa tyka potencie lepsie. Potencia Shamana sa pohybuje od 6-10/10 podla genotypu a vlastnej skusenosti. Passion1 aj ked som pestoval na idealnych miestach sice bol certovsky obaleny trichomami, no potencia bola vzdy podobna 7/10 z coho mozno usudzovat na horsie chemicke zlozenie zivice.
BY
Ahoj,
letos chystám taky Passion1 na out, z řízků, tak se teda na něj těšim. jenom mi dělá starosti to, aby bylo teple léto, ne jako to minulý, to mi Orange Bud chytnul plísen, jinak tuhle odrudu vubec na out nedoporucuju, nema sanci v nasich podminkach dokvest...
To Dudušek - Hele ty si ten Passion zastrihaval? Kdyz to porovnavam s DDT, tak mate dost odlisny tvary, jednomu roste spis jako sativa, druhymu se vetvi, jako indika....
Moj Passion1 bol indika, indika sa nemusi vzdy rovnat len bonsajovita rastlina a zas naopak sativa nemusi byt vzdy len tenke listy.
ALe skor ma ano zarazil vzrast Dudusekovho Passionu1, taky velky som naozaj este nevidel
Prave u sativ je charakteristicky tvar vianocneho stromceka a pre vela indik je charakteristicky tvar jedmpstonkovej rastliny s minimalnym vetvenim sa.
Pozor na tieto omyly.
BY
Cekej mozne potencionalni hermafrodity => oprca ti vsechny kyticky a female seminka ti budou na hovno... Hele, spousta groweru rika, ze se feminizovany seminka nevyplatej kvuli tomu, ze radi tvorej hermafrodity, takze je lepsi mit normalni...
Ja jel Passiona od Dutch Pasion a jsem s nim spokojeny, sice na vynosy nic moc, ale zhuluje pekne, lehky kour s energickym zkourenim.... vrele doporucuji !!!
Zdarte. Ja ted jedu passion na balkone tak se kouknete do podpisu na moje makra a uvidite passion skoro v primym prenosu. Jakej bud se uvidi. Musel jsem ho dat pryc ze skrine. A tak je nakvetlej a navzdory vsemu si kvete dal.
Z orig. semen od Dutch-passion. Hnojky-phyt-amin, bio-grow, bio bloom, pk 13/14 a ripen. Sklizeň 30. září. Výnos není nic extra, ale to jsem si způsobil sám. Jinak vůně má u mě 7bodů z deseti, chuť 10/10 a stav 8/10...