Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulim cca 10 rokov.
asi 10 rokov prakticky denne cumim 6-12h do monitora a stale nenosim okuliare. pred par mesiacmi som bol na testoch u ocneho lekara, a stale mam lepsi zrak nez vacsina populacie, co nenosi okuliare. jediny moj problem su obcas podrazdene spojivky po dlhej praci.
s tou pamatou, co ja viem .. zatial asi normal, skor pozorujem to, ze sa na rutinne cinnosti prilis nesustredim, lebo sa v duchu zaoberam niecim inym. nieco ako 'cumenie do blba' akurat pritom clovek normalne funguje. ci je to ganjou, mojim mozgom, to neviem. snilek som bol od malicka...
hulim taky moc dlouho ale zrak se mi neshorsuje ani me to nenapadlo aby se mohl shorsovat.Pamet jo to uz je horsi taky lezu do lednice a kdyz ji otevru tak zjistim ze jsem chtel neco jineho,ale u tech kteri kouri moc to beru s rezervou. nejhure jsou na tom asi plice i kdyz se regenerujou tabak a jeste sem tam slukovka nebo joint
Původní příspěvek od wendy ... Máti mě chce dát do léčebny kvůli hulení, myslíš že by mě vzali??? (jinak do minulýho tejdne sem dva měsíce nehulila, takže bych toho v krvi moc neměla...) ...
Na dení léčení by tě pravděpodobně nevzali ani jako těžkou zhulenku. Zbytečně bys zabírala místo lidem, kteří to potřebují víc. Ale opravdu těžké případy se řeší ambulantně. Např. můj kamarád docházel asi půl roku 1x týdně za psycholožkou a radil se s ní, jak dál postupovat při odvykání. Hulil sice jenom asi 7 let, ale už od 13 a v tomhle věku se závislost získá rychle. Dával minimálně 4 deně a to tak že hned od rána. Ale dostala to z něj celkem důkladně. Po půl roce byl schopnej se na nás koukat, jak hulíme brko. On s náma stál v kroužku ale nepotáhnul si a nevypadal, že by prožíval nějaký muka.
Ale vzhledem k tomu, že vydržíš 2 měsíce nehulit, tak to (ještě) není tvůj případ.
Zrak v pohodě...a co bylo to druhy na co ses ptal?
neee...neni to tak hrozny i když tedka se mi někdy stane že mam vokna a to malo co si vzpomenu si dám dohromady se snama co se mi zdají a mám v tom takovej guláš až se to vymiká realitě...
když jsem mel období kdy jsem hulil fakt hodně, měl jsem pocit ze moje pamet je fakt nenavratně v pr.... , potom jsem na par týdnů přestal a ted mam pocit, že moje pamet je o uroven výše než když jsem začal hulit a dokonce jsem na určité věci ziskal fotografickou pamět.
Mno ja som si nedavno kupil piracetam, a mam pamat taku ako som nemal ani ked som nehulil, myslim ze je to dost ucinny liek na odstranenie ucinkov mj na pamat... mno zatazuje to vraj oblicqy, tak to budem brat este do maturit a prijmaciek na VS a potom uz len pred skuskami, pretoze inac mi nevadi ze si nist nepamatam
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama