Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vede se poměrně dobře ,ale venek ve formě autdooru my nevyšel,ona byla chyba v tom že jsem to dával po většinu ze semínek,a nevylezly,na srnky se vymlouvat nebudu :-)
Tak jo, teď už si dovolim zahlasovat -> bude dobrá sklizeň
Sakra jenom doufám že to nezakřiknu. Byl sem to neska fšechno po tejdnu skouknout a jóó, navíc to vypadá že konečně dorazilo léto. A srnkám sem drobet zavařil svýma brutal-použitýma ponožkama a slimáci se tak daleko nedoplazí takže snad fpohodě.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no já už si na letošní léto taky nemůžu stěžovat. kytí se porádně rozjely a podzim vypadá více než nadějně. nevím jestli za to může hnojka z kopřiv nebo sluníčko, ale rozhodně to stojí za to (příští týden kytí nafotím, tak budete moci posoudit sami, jaký kytí udělaly pokrok).
Kytí letos nic moc, ale na jednom poli brutus maxikeře, nepochopitelně vzrostlé a vitální, mno prostě políčko po vypálenjch kopřivách.
Jinak se modlim za teplý a dlouhý podzim----mrazi shit, jedu indoor vzorky venku.
tak u mna to vyzera f celku good.najvecia kytka ma 2.4m a najmensia 1.8m ale co ma stve je to ze to zacina len pozvolne kvitnut.sa bojim ze to nestihne dozriet....
tak ja mam 1 white rhino s vyskou cca 1.6 metra, druhe cca 60 cm, a 2 s vyskou cca 80 cm, 1 AI s vyskou cca meter (stavba aku si predstavujem u cistej indiky), jedna ma cca 50 cm, jedna 20 cm a dve cca 80 cm, potom mam noname a tie su od cca metra po nejakych 20 cm, no aj vydrzi pocasie tak s bude dat.
Inak rozhodne sa tato sezona nehrabe na tu minulorocnu, ale uvidime, jediny problem je v tom, ze zo znackovych semien mam same samice a noname nemaju taku genetiku ako chcem a teda nama, cim opelit, takze budem musiet tie iste odrody objednat aj buduci rok
Ja se pro zmenu bojim toho, ze se mi poradne nerozjedou palice - mam moc pekny 1, 5 m vysoky outdoorek Blueberry, je to samicka, ale palicky zacaly teprve rasit a to velice pozvolna, takze premyslim nad tim, jaky bude podzim...doufam, ze dobry, jinak me to fakt nas**e...
cannabio:
me loni taky vsechno sezraly nejspis srnky.Letos to bude vic nez o 100%lepsi Par kyticek mam na u kamose na zahrade,takze mi to zadna srnka nesezere ani mi to nesklidi corkari-maj 2 brazilsky fily dalsich par kytek mam u jinyho kamose na zahrade,ty jsem ale dlouho nevidel,tak nevim...
Sleepy: Blueberry je dobrej modylek.Hlavne Ti preju at je co nejdyl hezky pocasi,protoze Ti asi bude kvest hodne dlouho.Zatemnujes?Nekde jsem tu videl BB co mel nekdo venku a vypadala moc hezky....
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."