Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
klasika - obycejny papir, jabko, sklenenka bez kotle atd....
imho se svet sklada ze dvou druhu objektu : ty, z kterych se da ubalit spek a ty, z kterych se d udelat fajka
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
Já jsem si jednou, když už byly všechny trafiky zavřené a já si nutně potřeboval ubalit špeka, ubalil špeka z bankovního výpisu
Prostě jsem ho kus ustříhnul a do toho kusu pak vše ubalil a místo lepítka jsem na to dal trochu kancelářského lepidla na papír ( takový to tuhý lepidlo v červený tubě s nápisem Kores, které nikdy nic pořádně, ani ten papír, nepřilepí, ale na špeka se hodí, bo nezanechává žádný zápach ani chuť )
Ještě teď si pamatuju, jaký jsem si tehdá dával pozor, abych nepoužil jako filtrovou stranu toho papírku, stranu s mojí adresou
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
byl to muj prvni "joint"
no věřte nebo ne ale balil sem to do čtvrtky... samozřejmě lepení neměla, no a teď se podržte, zalepoval sem to voskem... samo normal ze svíčky...
a cannabi potvrdí, že učinek byl drtivý...
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
jednou jsem takhle přijel za kámošema do zkušebny, že si začadíme. Připravim si kuřivo, naleju vodu do bongu a ... zjistim že nemam kotel. Chvilka hledání z čeho by to šlo a pak jsem z alobalu udělal náhradu kotle. Kuřivo v něm hořelo špatně a ten hliník smrděl. Teď už mam vždycky alespoň papírek nebo dva kotlíky
plastová flaška, do boku díru na tahání, hrdlo obalené alobalem z cigaret a propíchané slabým klacíkem, alobal upevněn tkaničkou od bot, aby to netahalo falešný vzduch - funguje to, ale nechutná to
vyklepaná startka - funguje normálně, když se filtr nahradí srolovanou čtvrtkou z krabičky, jediná podmínka je, mít cigarety
noviny - nevím, jestli jsem nebyl víc zhulený z těch novin
nahříváním alobalu z cigaret a pokus o tahání srulovanou bankovkou, jako heroin ve filmech, pokus dopadl katastrofálně, alobal začal hořet, protože z druhé strany je papír, přišli jsme o hulení, ani jsme si nepotáhli, výsledkem byl pouze spálený prst a velký puchýř :-D
od té doby, co vynalezli skleněnky nosím s sebou jednu v ochranném obalu
ramon: njn malej a blbej... ale přišlo mi to míň škodlivý než s lepidlem...
chuť si už nevybavuju, ještě aby jo, ale určitě to nebylo dobrý...
jo a byl to velkej joint, nasypal sem do toho snad celej igeliťák nějakýho lupení...(takže si představte toho vosku)
byli sme na to tři... srabi to v půlce vzdali, tak sem to musel dotáhnout sám...
PS: žádné následky nepociťuji
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
Ramon_Dexter -
ked som mal asi 7 rokov tak som sa doma v byte pozeral na nejaky mafiansky film kde bossi fajcili mega cigary tak som hned siel do izby...klasicky kancelarsky papier som zroloval do trubicky, a aby sa mi nerozroloval tak som ho zostikol zosivackou hore aj dole proste na klasickom papiery boli 2 kovove spinky...odpalil som to na hajzli bez vetrania, ochvilu sa otvorili dvere tam nasraty fotrovci a ja som s ocami a hlasom ako nejaky X men zahodil "spek" do hajzla a frajersky splachol...uz vtedy som prichadzal na zaklady hulenia a este nieco...NIKDY NEHULTE CISTY PAPIER S KOVOVYMI SPINKAMI
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Tak ja bych si radsi nezahulil nez abych to sbalil treba do novin......Ale neni spatny to treba smotata do vysypanyho ciga a dat tam filtr jako do jointu
zdravim panove nebudu uvadet to co tu uz bylo uvedeny ale kdyz nemam papir ani zadnej aplikacni nastroj, tak me zachrani bud : ŽÁROVKA,nebo POJISTKA.+jak uz bylo receno s alobalem se da udelat temer cokoliv.
Původní příspěvek od Sgt.Pepper Když je nouze, tak to sežeru
Aj to je moznost.
Len ja som mal minule po takejto konzumaciu trochu zelensii look . Ale inak docela OK. Len som to este potom tri rozchadzal
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Keď som mal asi 10 rokov, tak som furt pozoroval ľudí, čo fajčia a furt som chcel fajčiť aj ja, tak som si namočil odlíčovací tampónik zroloval ho (filter) a potom som ho vložil do papierika (vopred zrolovaného) a nasypal som tam čaj (z tých čajových vrecúškov). Páni, tak to bola lahoda Chutilo to tak neskutočne zvláštne, že som bol z toho v pr**li Potom inokedy (keď som bol starší a nemal som čo fajčiť), tak som si odtrhol veľký mätový list, uskladnil som ho a pár menších som dal usušiť a nadrobno rozdrtil, zroloval ten mokrejší list a drťku tam nasypal... Krásna vôňa chuť Doporučujem
Ale tiež, ešte tiež za mladších čias som zvykol trhať strany zo žiackej knižky (tam, kde som mal zlé známky) a tam som balil (ešte keď som bol v 8. a 9. triede )