Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje informace jsou, že CBD je psychicky neaktivní látka která se určitými chemickými cestami dá přeměnit na THC, např suchým ledem. Vem urodu, nacpi ji do nejaký krabice s hromadou suchýho ledu a dej to do lednice na par dnu. Paklize je v puvodnim materialu dostatek CBD, tak na konci teto procedury, bude v matrosi to THC co tam bylo predtim a k tomu jako bonus THC kterz se vytvorilo z CBD :-)
někde v televize sem viděl jak nějakej šaman v kmeni měl cosi kde bylo jen THC a žadné CBD a celej kmen těch křováků si to vždycky dal před bojem a byli hrozně agrasivní, vyhrávali bitvy jen s klackama proti pistolím. takže CBD tam bude na tlumení, kdyby tam nebylo tak se asi všichni vztekle pozabíjíme
Jojo v tech seminkach mozna neco malo je.Ale je tam toho tak malo ze nam je to stejne vsem k nicemu.Myslim ze lepsi je si dat poradnyho speka a je to OK.nee
No v semínkách je tolik THC podle toho jakej je to model a jak jsou dozrálí ale osobně mi to příjde jako pěknej HEGEŠ hulit nějaký seminka. A už vůbec né špeka. I kdyby mi někdo říkal že mně to porazí
S tim obsahem THC a CBD je to tak, že je to nepřímo úměrný - tzn. že čim víc THC, tim míň CNB a naopak. A to CBD má vlastně takovou kontrolní funkci a je to teda neaktivní látka z hlediska psychoaktivity. A je užitečná v léčitelství. Jedno bez druhýho se neobejde. Jedině teda v chemii...ale to sou sračky...
Teda tak to aspoň psali v jedný knize od Conrada...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Takže moje otázka zní-když mám kytky v růstu(1 měsíc) a nejspodnější listy sou povadlý, né žlutý, jen povadlý, asi kvůli hustýmu listoví nahoře a tím pádem málem světla, mají i takové listy nějaký obsah např. THC? Když je odstraním, můžu je usušit třeba do mastiček?
Podle mě to nemá cenu. Jednak je obsah malý a všechno co není zdravý do léčivých přípravků nedávat. Ještě si toho listí užiješ celkem dost,nejdůležitější jsou podle mě ty malé pocukrované lístečky od palic, ale to všechno teprve přijde až začne kytka kvíst.
Až bude kytka zralá doporučuju ji pro lepší manipulaci ostříhat v květináči a listí dát do nějaké děrované krabice a usušit a teprve potom setnout kytku a pověsit.