Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
doufam, ze ne moc OT...takze ja sazim kyti az ted, dam je tez na balkon-4 noname a big bud do dvou 50-ti litrovejch vyssich umelohmotnych beden. Zemina bude
pul napul zahradnicky substrat a konsky hnuj. Maskovani zajisteno
umelymi kytkami. Jsem zvedava jak to dozraje, kdyby se jim nechtelo,
soupnu je pod sodik. zdarec
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
jsou mesic stare a jeste k tomu v hrozne kvalite ,ale mel sem pujcenz fotak a baterky dochazely...stonek je ted tlusty skoro jako palec ,pokusim se co nejdriv yas poslat nejake fotky..mejte se
balkonovkam zdar! Ja je tam am neco pres mesic, nekterym se dari li, nekterym hur, aleco snad bude. Uz jsem podruhy strihat, ale ted me zajim, kdy pohnojit. Kazda ma tak v prumeru 25 - 35 cisel, ale nerad bych je spalil. Pravda toho slunicka neni tolik, tak at to stravi.
Ja bych jim tam tak jednou za tri dny az obden cmrndla Bio-algen (koncentrace tak ml/l? asi..je to na letaku..). To kytickam jen prospeje,
jak delany na rust. Ja mam kyticky maly 10 cm a uz jim tam obcas
plivnu (bio-algenem
minuli rok som mal 4 z toho 2 som vysadil out.
tento rok som vyklicil 23 z toho 9 som dal out.
takze mi na balkone zostava 14 takze tak...
chcem dat nakych 6 out, takze mi zostane 8 a to je na balkon vela.
takze ich dam viac out.
A nejlepši když udelate prirodny a domaci hnojivo to se dela tak 1. tak začatkem srpna potrebuje vela dusiku zeberte 20 litrovy kybl nebo neco podobneho nalyjte tam vodu a nasekejte koprivu bez seminek na hrubo a napr matu a všelijaky lečiva a doplnte to trochou deštove vody a nechte 3 nedele na balkone a pak redte 1:20 zalivejte ke korenum každych 14 dni a 2.když u ž sou šidy aby pekne rostli potrebuji vela fosforu tak zas 20 litrovy kybl do nej vodu a potom vela slepičiho trusu asi 5 lopat a zas zalit trochou deštove vody a nechat ostat na čersvem vzduchu asi 3 nedele a ridit 1:30 kežde tri tydny. Tyto prirodny hnojiva sou nejlepši lebo neobsahujou žadne nežadouce škodliviny.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
To filter....teda ten vynos zni az neuveritelne...
Jinak je fukt, ze cim vetsi tim lepsi...ale de i malej, kdyz to jinak nejde...treba minulej rok sem mel santu v minikvetinaci na vokne... a vysledek 100percentni skuncik a nikdo mi neveril, ze je to venkovka...
Sorry za kvalitu...je uuudesnaa..je to foceny shitozni webkamerou...
Jinak doporucuji kvetinac narvat biohumusem=kompost...popr dolu i nakejma srackama-ja to mel presne na jeden mensi sloni koblizek...no a pak sem tam prihnojit advancem nebo klido kristalonem + hodne laaasky.....a je to
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
mno nevim jestli je akvarium zrovna stastna volba leda bys do nej vyvrtal diry. Hnojim to tedka ABextrakt podle me na rust vynikajici hnojivo NPK= 15:4:7 ... vytazek z naturhumusu zvysuje nasadu kvetu + prevence proti houbickam ph je 5-6 aplikace bud zalivkou nebo na list tak to bych bral ja
to Dubtek: myslim, že to neni problém, pokud nečekáš extra velikost. sázel sem před 5 týdny a kyti má už 35 cm. jinak u toho akvária bych ještě pořešil nějak, aby nebylo sklo průhledné, např. polepit alobalem. důvod je ten, že pokud ti jde světlo na mokrý substrát v tom akvárku, tak se ti tam začnou množit řasy a to nejspíš nebude dobrý...
mam taky okno na zapad, pravy slunicko maj pravda hodku dene, jinak zevlujou za oknem, ale dari se jim. Zacal jsem hnojit koren:
1)ma to smysl, kdyz maj caa. 30cisel? Nemam tam hodit rovnou na rust?
2)ty skurveny musky asi brzy vybilim biolitem, ale co kytky?
Ahmade? rasy v substratu? tak to abych zakryl pudu u kytek. Se divim za jim treba na poli nerostou rasy kdyz prsi
Vubec neni treba to necim pokrejvat. Na sazeni neni nikdy pozde jenom bych dal pozor ze zacatku aby ti kyticku nespalilo slunce a jestli ma to akvarko 40l a ta kytka je sativa vubec bych se nebal rict ze vyroste aspon 1.5 metru
Zdravim, tiez som to hodil na balkon (sadil som po prvy krat a fotrovci to maju akosi na salame ) kamos mi dal nejake semena tak som to skusil a wyrastlo mi z toho zatial toto: http://www.fleshmangler.wz.cz/albums/xxx/P6150008.JPG
(viac na fleshmangler.wz.cz)
co si o tom myslite? Par krat som to pohnojil nejakym hnojivom ze ROZKVET - Unihum co ma matka na kvety (pozna to niekto?) a aj dvakrat zastrihol.