Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi neblázněte za 1. záleží na genetice a když nic jinýho tak zčekujte denní periodu třeba TADY a jak už tu bylo psáno ty nejpozdnější OUT modely by měli někdy v tom září začít kvést.
že záleží na genetice to je pravda,ale někdy i jeden model může být dost variabilní co se týče začátku květu,kromě jiných kytek sem měl letos i pár semínek lowkillera od zdejšího člena a zatímco jeden lowkiller začal kvést už kolem 15 července,další začátkem srpna a poslední kytka teprve ukázala pohlaví teprve před pár dny..
apollo 11 sem měl minulej rok. začlo kvíst (kvíst=chlupatět a tvořit paličky, ne preflowers pár chloupků) někdy okolo 8.září nebo tak nějak ... dozrávalo to na přelomu října/listopadu...
...ale...
dost taky záleží jak moc mají světla - mě ze stejný genetiky kvete řízek jeden už dva tejdny a druhej co má míň světla teprve začíná ... semínka vyloženě na outdoor začínají kvést brzo zkus se mrknout po něčem early...
Mam venku dva Jacky a taky porad nic
Zato Royal automatic uz je pres mesic hotovej a pred par dny sem ho zpopelnil kompletne..Pristi rok ven jenom autoflowery
Původní příspěvek od el Magicooo Mam venku dva Jacky a taky porad nic
Zato Royal automatic uz je pres mesic hotovej a pred par dny sem ho zpopelnil kompletne..Pristi rok ven jenom autoflowery
Autoflowery určitě!
Ale chce to taky hodně zvažovat co dát ven aby to dokvetlo, já to pokakal dvě sezóny po sobě, tím jako nechci říct že Jack nedozraje, dokonce jsem ho viděl v galerii outdoor odrůd http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6 a vypadal docela zrale, takže hlavu vzhůru!
pánové, kdyžtak alespoň nějaké to listí to jistí... no, early modely to je taky ošemetné. někomu to kvete v pohodě, někdo s tím má problémy atd. Mně zatím nekvete nic, ani Mandala ani Early Durban ani Khola. Byly pobité od krup, nasazují nové listy, bojim se jestli mi na pole nejde trochu světla z lamp atd. Prostě kdyžtak ty nezralé kytky začátkem listopadu skliďte a snězte :-d
Původní příspěvek od krast pánové, kdyžtak alespoň nějaké to listí to jistí... no, early modely to je taky ošemetné. někomu to kvete v pohodě, někdo s tím má problémy atd. Mně zatím nekvete nic, ani Mandala ani Early Durban ani Khola. Byly pobité od krup, nasazují nové listy, bojim se jestli mi na pole nejde trochu světla z lamp atd. Prostě kdyžtak ty nezralé kytky začátkem listopadu skliďte a snězte :-d
Bude ti fajně z listí,, ještě můžeš klidně kouřit stonky s kořenama,... a nezralé kytky začátkem listopadů???
2 Mirex
Ja mam ty Jacky z jednoho nepovedenyho, prerostlyho aera, byli tak 3 tydny na kvetu a uz zacinali nakvetat. Od ty doby je mam tak mesic a pul venku a jediny co delaj, je ze strasne rostou. Skoro mi uz prerustaj hradby..Sam sem zvedavej, co z nich bude. Kdyz nedojdou, tak je preperu v pracce, nebo dam do masti, kourit nezralej model se fakt nechystam.
Ten Royal automatic muzu fakt doporucit - 62 dnu od vysazeni, 15 - 20g na kytce, zadny starosti a moc prijemnej stav.
Pristi rok urcite zkusim venku Auto Blueberry a Polar Lighta, pred tim si je ale poradne proverim vevnitr
Tak určitě na přes rok pořiď něco stoprocentnějšího, Purple #1, Afgan #1, Shaman, Trance, tyhle vím že to stihnou, zbytek vyzkoušenej nemám, zkusil jsem Swis Miss, nedojela, zkoušel jsem New purple power, nedojel, vychvalovanej Durban Poison, nedojel, kamarád jel Holand Hope, nedojel, takže tak.
Třeba to ty Jacci daj.
Mirex: Zatemnovani nepripada do uvahy paac mam fakt mega kytky moje WW maji vsechny pres 3 metry a nekery par metru i do sirky ... ja ted na jejich kvet kaslu a asi jsem i rad ze jeste nekvetou paac jsem ve valce s jednim zasranym cervem a jsem nucen chemkovat - tzn jesteze zatim nekvetou))) 23.9. ...no ... jeste daleko ...tak snad nas ale ceka peknej podzim kdyz jaro bylo na prd
mne to pomaly zacina ukazovat blizny dufam ze to stihnu mam AMS HYmalaja Gold,El nino,ale leto slabe,a tipnem si ze aj zima pride skoro,minuly rok u nas v sept okolo 20teho napadol sneh,a musel som sklidit napoly presnive kyti.ak tento rok sa zas dojebe pocasie cely out bol zbytocny,
podla mna to je tym ze pocasie sa jebe z roka narok horsie, jar na hovno,leto povodne a zima,jesen bude o kokote.
to bude tym ze jebla sopka na islande vyjebala sa ropa do mora,tornada a zaplavy su na slovensku a okoli,nabuduci rok cakam zemetrasenia:/
tak lampu bude mit jiste velky vliv na dozravani... kamos takhle prechovava rezi do dalsiho roku. ma primo pred domem VO (verejne osvetleni) za okno da rezi ze sveho outu a oni kolem vanoc zacnou nakvetat pak ale hned v lednu zase rostou. na jare zasadi a tak to del uz 4 roky.
Jinak me uz vsechny kyticky nakvetli a to je letos genetika hooodne rozmanita. co radim na drivejsi nakvitani? zalevat fosforovymi hnojivama. PK 13+14 nebo jako ja guano pote kytky nakvetaji o neco drive cca 14 dni pred ostatnimi. me se uz tvori palicky zatimco ostatnim co maji uplne stejnou genetiku stejne starou porad rostou.
Můžu potvrdit minulý týden furt nic tak sem zalil větší dávkou biobizu bloom +PK13/14 od canny a po týdnu můžu říct že už to začlo konečně kvést a to mám NYCD a white rino
taky přidám svojí trošku do mlýna.... mám na balkonku AK 48 a Blackjacka, obojí z feminizovanejch semen od nirvana seeds...
Kytky taky nekvetou a to sem je skoro měsíc hnojil ALga bloomem aby začali a nic, akorát měli nedostatek dusíku, žloutli listy a musel sem jim dát zase alga grow..
Jinak doufám, že už co nejdřív začnou kvést, kámoš má doma kytky z druhý poloviny semínek co sme objednávali a black jack už mu prej kvete.
Takže nevim kde je problém, pač oba bydlíme ve stejnym měste...
Spliff or die.... Balcoon 2010 - ak 48, Black
jack - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51587