Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 celler, taky sem si myslel že to tak nějak bude :-D ale nemám zkušenosti radši se optám když tady je ten thread. jedna už mi preflowers ukázala tak si počkám na ostatní.
samec nebo samica?? na kyti to totiš nikdy nepoznam dost brzo a taky nechcu svítit zbytečně! jednou sem to zastřihl skoušel sem FIM ale moc se me to asi nepovedlo se podivejte
Původní příspěvek od zimmfi samec nebo samica?? na kyti to totiš nikdy nepoznam dost brzo a taky nechcu svítit zbytečně! jednou sem to zastřihl skoušel sem FIM ale moc se me to asi nepovedlo se podivejte
Z fotek nejde nic poznat, zatim tam vidim jenom nove listy, žádné blizny či koule.
Původní příspěvek od PoLLo4 DudeEdit: sem budu přesouvat všechny dotazy ohledně pohlaví rostlin v outdoorovém pěstování ,-)
prosím u odpovědí specifikovat komu odpovídáte - jináč to bude slušná loterie
Přečíst!!!!!!
Zdarec, mam kvitko je cca 40dni stare a porad nevim co to je tak pls poradte
no je to foceny fotakem na mobu, pac segra si odvezla digital na dovolenou cubkaa ale problem je v tom ze hned vedle tedle krasky mam todle ... a to ma gule a je mi lito bud jedno nebo druhy trhat a presazovat to uz v takovym stadiu asi taky nepude...
no ja mam prave 2 kyti a jedna ma 3 vetve samice a druha vypada na samca a to je tadle s 9 a je mi strasne lito to trhat pac se mi zda ze ty vrchy od tej velkej by mohly bejt taky samici...dole ma sice kule ale snad kdyby to byl hermac....a ta udajna samica ma taky pod kvetem naky kulky a nebo uz sou to semeny vacky v tom se zas tak nevyznam tak skusim pucit od kamosa fotak a hodim to sem
diky za rady